اینم از امتحان دولتی ...
من که سردردم در حد تیم ملی ...
منتظر نتایج هستیم ببینیم چی میشه ...
Printable View
اینم از امتحان دولتی ...
من که سردردم در حد تیم ملی ...
منتظر نتایج هستیم ببینیم چی میشه ...
سلام دوست عزیز !نقل قول:
جسارتاً شما دیپلم کامپیوتر دارید وکارتون با کامپیوتره ، یه سر نمیتونستید به سایت سنجش بزنید ؟! بلاخره گذشته ها گذشته دروس عمومی 3 سال متوسطه رو خوب بخونید و آبان ماه ثبت نام کنید و دی کنکور کاردانی ترمی علمی کاربردی بدید، انشاءالله که قبول میشید !
موفق باشید :11:
سلامنقل قول:
ممنون
یعنی بازم می تونم کنکور بدم مگه زمانش نگرشت؟؟؟؟؟میشه تفاوت این نوع کنکور با کنکوری که مهلتش گدشت را بگید؟؟؟/
و یک سوال دیگه این کنکورم که دی هست باید دیگه دفترچشو از مراکز بگیرم و از طریق اینترنت ثبت نام کنم؟؟؟(ببخیشد سوالات از پیش افتاده می پرسم اما من زیاد از کنکور پیز نمیدانم)
بله ميتونيد . فرقش اينه كه علمي كاربردي پولييه (300 تومن شهرييشه ) ميشه گفت نيمه دولتييه !
از مراكز پست منظورتونه ؟ بله ميتونيد از پست دفترچه و كارت اعتباريش رو بخريد و از طريق سايت سازمان سنجش ثبت نام كنيد. راه ديگش هم دانلود دفترچه از سنجش و خريد اينترنتي كارت اعتباري ثبت نام از سايت سنجش هست ! مثل همه كنكور ها !
براي راهنمايي بيشتر به تاپيك رو برو مراجعه كنيد :موفق باشيدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=33503
نتایج کی میاد؟
اواسط شهریور به بعدنقل قول:
تو اون پیدیاف ستجش نوشته "اعلام نتایج چند برابر ظرفیت و ... برای آزمون عملی".این آزمون عملی چیه دقیقاً؟
سلام! بی مقدمه قضیه کاردانی چیه؟ دو سال میخونی بعد کنکور میدی میری کارشناسی؟ 4 سال هم بعد از اینکه قبول شی باید بخونی برا لیسانس؟ اینجوره که خیلی سخته؟ بعد کلا رشته های کاردانی خوبا یا نه؟ این کنکورش خیلی سخته یا نه؟ اقا هرکی یه چیزی به ما میگه دمتون گرم اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید مارو! کلا اگه کاردانی قبول شدیم بریم یا نه؟
کلا چه فرقی بین مقاطع کاردانی با کارشناسی هست؟ یعنی از لحاظ درسا و سطح علمی و این حرفا! مدرکی که بعد از 4 سال میگیرین اسم لیسانس هست یا نه روش؟ بعد برا ارشد کاردانی ها میتونن تو ارشد دولتی دانشگاههای تهران شرکت کنند یا نه؟ این کنکوری که بعد از 2 سال از کاردانی شرکت میکنید سخته یا نه؟ یعنی منظورم اینه که خیلی سخته یا میشه یه کاراییش کرد! اونوقت دانشگاهاش جدا از دانشگاهای دیگن یا نه؟ چه دانشگاهایی کاردانی ارایه میدن؟ فقط غیر انتفاعی ها؟!ببخشید اگه سوالا بعضیاشون مسخرن یا غیر عادی یا کمی عجیب چون من هیچی نمیدونم از این چیزا میخواستم انتخاب رشته کنم به این اطلاعات نیاز داشتتم! اگه جواب بدین ممنون میشم و در اخر اینکه رشته های خوبی داره و میرزه بریم یا نه؟ مرسی!
شما 2 سال 2 سال ارتقاء تحصیلی داریدنقل قول:
کاردانی - کارشناسی - کارشناسی ارشد - دکترا ...
باید علاقه داشته باشی - مثلا دروس عمومی کنکور کاردانی ساده تر از کنکور بقیه رشته ها است اما !!!
دروس تخصصی سخت تر ...
دانشگاه ها هم جداست از دانشگاه های دیگه ...
این ازمون عملی مال رشته های گرافیک ، تربیت بدنی و یه رشته دیگه هست.نقل قول: