من فکر نمی کنم گوشی با سیستم ویندوز موبایل و رزولوشن 480x800 رو بشه به این سادگی تقلبیشو زد. مگر اینکه کلا شرکت سونی بخواد مثلا در دو نسخه چینی و تایوانی عرضه کنه.نقل قول:
Printable View
من فکر نمی کنم گوشی با سیستم ویندوز موبایل و رزولوشن 480x800 رو بشه به این سادگی تقلبیشو زد. مگر اینکه کلا شرکت سونی بخواد مثلا در دو نسخه چینی و تایوانی عرضه کنه.نقل قول:
دوستان سلام
یک فروند ایکسپریا بلک ینجا یافت شد با قیمت یه میلیون و صد و پنجاه
من که حال نکردم اگه قراره کیبردش این شکلی بشه همون بهتر که نیاد!نقل قول:
من هم امروز به یکی از مغازه دار ها که آشنامون بود گفتم یه مشکیش رو برام بیاره با قیمت 800 تومن!نقل قول:
يه سوال داشتم
اون فارسي سازي كه توي پست هاي اول گذاشتيد روي سامسونگ i900 جواب ميده يا نه ؟
اقا مهران ایا اکسپریا قابلیت usb hub رو داره؟ یعنی میشه فلش مموری و ... رو بهش وصل کرد؟
دوستان، اگه يادتون باشه پيشترها من يك بار در همين تاپيك در مورد x1 چيني و تايواني پرس و جو كردم. الان طبق همين پرس و جو هام (كه البته در فرومهاي ديگه جواب دريافت كردم) فهميدم كه x1 دو سيمكارته ساخت چين، اصلا x1 نيست. حتي اسمش هم يه چيز ديگه هست. اما اگه x1 اصل ساخت چين باشه به نظر مياد كمتر از تايواني نباشه. اگه هم باشه اون قدري نيست كه به چشم بياد. ولي در كل به نظر من بايد دنبال تايواني باشيم.
نقل قول:
دوست من، اين افت قيمت با توجه به اين قيمتهاي كاذب و با توجه با سابقه بازار ايران كاملا طبيعيه
من شرمنده همه دوستان هستم.نباید میگذاشتم این عکس رو .دی..نقل قول:
دوستان، اگه يادتون باشه پيشترها من يك بار در همين تاپيك در مورد x1 چيني و تايواني پرس و جو كردم. الان طبق همين پرس و جو هام (كه البته در فرومهاي ديگه جواب دريافت كردم) فهميدم كه x1 دو سيمكارته ساخت چين، اصلا x1 نيست. حتي اسمش هم يه چيز ديگه هست. اما اگه x1 اصل ساخت چين باشه به نظر مياد كمتر از تايواني نباشه. اگه هم باشه اون قدري نيست كه به چشم بياد. ولي در كل به نظر من بايد دنبال تايواني باشيم.
این گوشی به ظاهر x1 چینی رو نباید میگذاشتم.آخه این اصلا x1 نیست.فقط از لحاظ ظاهری شبیهش هست.
شما اگر توی همین ایران یه سر به بازار گوشی های چینی بزنید میبینید که تقریبا مشبه همه گوشی های خوب بازار کپی زدن.
gooshishop قیمت زده 900.ایول.خوب میاد پایین:
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=496
ایول پس خدا کنه اونی که بهم قول داده روی 750 برام بیاره قیمت جهانی هم که حدود 700 تا 750 دلاره پس جای شک و شبهه ای نیست