سلام من هر کاری کردم نشد اینترنت را شیر کنی تو شبکه یه ارور میده
بعد تو شبکه نو اینترنت اکسس نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام من هر کاری کردم نشد اینترنت را شیر کنی تو شبکه یه ارور میده
بعد تو شبکه نو اینترنت اکسس نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه يك كم بيشتر توضيح بدي . بعد از گرفتن ip چه كار كنم چه نرم افزاري لازمه !:25::17:نقل قول:
نرم افزاری لازم نیست... تو فکر کن یک شبکه ی LAN داری که IP هم داره. چیز خاصی نیست.نقل قول:
من کامپیوتر و لپ تاپمو با مودم وایرلس به هم شبکه کردم با لپ تاپ به راحتی به فایل های کامپیوتر دسترسی دارم ولی با کامپیوتر فقط به my document لپ تاپ دسترسی دارم هر فایلی رو که share میکنم تو کامپیوتر نشون میده ولی اجازه دسترسی نمیده مشکل کجاست؟
سلام.نقل قول:
خب ببین روی اون پوشه کلیک راست کن و به Properties برو و به تب Security برو و Edit رو بزن و Everyone رو Add کن و Full Control رو تیک بزن و Ok کن.
سلام.ببخشید من میخواستم بدونم چجوری میشه چند تا (حدودا 10 -12تا) کامپیوتر رو با WLAN به هم share کرد؟
سلام.نقل قول:
میتونی یک Access Point بگیری و برای هر سیستم هم یک کارت شبکه وایرلس بگیری.
بعد باید IP بدی و همین... بقیش با کابلی فرقی نداره.
دوست عزیز میشه به طور کامل تمام مراحل شبکه کردن رو توضیح بدی؟ من 11 تا سیستم گرفتم واسه همشون هم کارت شبکه وایرلس گرفتم و یه دونه هم اکسس پوینت واسه ی این 11 تا گرفتم مدل TP-Link.اما اصلا مراحل شبکه کردن رو بلد نیستم.اگه لطف کنید یه مقاله ی جامع و کامل قرار بدید ممنون میشم.
در ضمن من میخوام این کار رو روی ویندوز اکس پی انجام بدم
صفحه ی اول رو ببین.نقل قول: