این آمپی که شما گفتید 4 کاناله هست،درسته؟نقل قول:
پس با این حساب دیگه نیازی به اون یکی آمپم نیست؟
این آمپی که شما گفتید 4 کاناله هست،درسته؟نقل قول:
پس با این حساب دیگه نیازی به اون یکی آمپم نیست؟
ببین دوست من امیر درست میگه که بهتره امپ سابت از باندات جدا باشه اونم به خاطر اینکه وقتی جدا باشن به راحتی می تونی هر کدوم رو هر جور که دوست داری تنظیم کنی و دچار کمبود قدرت یا (قطع صدا)cut off نمی شی....نقل قول:
البته بستگی به سابتم داره(مدلشو بگی بهتره)
آمپ کنوود 8104 مونو کلاس d به راحتی 300 وات rms روی 4اهم و 500 وات rms روی 2 اهم میده....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه باند که باس خوب بزنه برای پخش Pioneer 2050 معرفی کنید لطفا(بدون آمپ)/ یه باند هم با آمپ2 کانال(قیمت متوسط رو به پایین) پیشنهاد بدید
JBL GTO937-Mtx XT693-Kenwood 718 OR 718EX-
؟؟؟؟؟
به نظر من بدون آمپ MTX693 رو بردار بیشتر برات کار می کنه صدای 718 رو 2ساعت بیشتر نمیشه تحمل کرد ولی BASS بیشتری داره با آمپ هم GBL963 با یه آمپ JBL 75.2 ببندی راضیت میکنه آمپ ارزون تر هم JBL_A402 وKenwood5204نقل قول:
اشتباه تایپی شد JBL963نقل قول:
کسی قیمت این دوتا آمپ رو داره؟
JBL 75.2
pca2.360
یه سوال دیگه آمپ مونو 8104 برای sub pcw 15 soundstream جواب میده؟ قیمت این ساب چقدره زیر 100 هست ولی دقیقا" چنده؟
سلام
اکثر مطالب رو خوندم خیلی مفید و جامع بود
من خودم تصمیمم دارم تا 500 تومنی خرج سیستم واسه پرایده 141 م بکنم
خواستم شما هم نظر بدین
نظر شما اساتید خودم برام خیلی مهمه البته نمیدونم باند های که انتخاب کردم توی بازار هست یانه
و قیمت الانشم چقده
من ضبط 6050 پایونر
باند 718معمولی یا اینکه 953 jbl (حالا هر کدوم شما پیشنهاد بدین)
امپ هم میخوام 6203 کنود باشه(قیمتشو ندارم)
حالا نظر تون چیه و یه حدود قیمت دقیق هم میخوام البته با نصب و بقیه هزینهاش و مورد اخر اینکه اصل یا تقلبی بودنشو بلد نیستم
کمک بزرگی به من میکنید
6050 تقلبی حواست باشه پنل برقی نداره و DVD هم میخوره یه کنترل خیلی بزرگ هم داره با شونصدتا دکمه ....
متوجه نشدم
اصلیش زیاد دکمه داره و dvdمیخوره یا اینکه تقلبیش:18:
قیمتها رو ندارم متاسفانه.....:41:نقل قول:
sub pcw 15 soundstream یک ساب Dual 4-ohm هست که 400 Watts RMS می خواد اما آمپ کنوود 8104 مونو کلاس دی 300 وات rms روی 4اهم می ده(می تونه راش بندازه اما از حداکثر قدرت سابت نمی تونی استفاده کنی)
تقلبیش DVD میخوره و دکمه های زیادی دارهنقل قول:
6050 تقلبی میشه گفت هیچی نداره
حتی دمو و ....
شما اگه میخوای 6050 بخری باید یه همچین چیزی بخری :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]