همینی که شما میگی ، داداشش رفیقمه ! افشین اسمشه .نقل قول:
یادش بخیر شهرتون !
ولی یه چیزی در مورد آقای ----- !
سروش جان یه بابای توی همون شرکت هست به نام پوریا قهرمانی !
یه جورایی فامیلیم ( منم قهرمانیم ! )
Printable View
همینی که شما میگی ، داداشش رفیقمه ! افشین اسمشه .نقل قول:
یادش بخیر شهرتون !
ولی یه چیزی در مورد آقای ----- !
سروش جان یه بابای توی همون شرکت هست به نام پوریا قهرمانی !
یه جورایی فامیلیم ( منم قهرمانیم ! )
:31:خوب برو بزن تو سرش بگو کیف دم این چه سرویسیه بهمون میدی ! مردم پارتی دارند تو هم پارتی داری والا :31:
من چهارتا ازین رفیقها داشتم تا الان ورشسکته شده بودم
چون اونها میتونن واست سرویسها رو سرعت بالا هم بدهند اگر باهاشون اشنا باشی
به هرحال از ما گفتن بود
از صبانت،اقا چراغ lan هم چشمک می زنه.میشه کامل و درست و درمون نصب مودمو واسه ما توضیح بدی نکنه من بد نصب کردم.ممنونمنقل قول:
مخابرات به شرکت ها اعلام کرده که باید محل تجهیزاتشون در مخابرات را جابه جا کنند بخاطر همین موضوع در مراکز مخابراتی بعثت - ولیعصر - اشرفی چند روز قطعی و اختلال وجود داره .
اگه شما از کارکنای حسابگر هستی این پست رو بخون ضرر نمیکنی :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4563989&postcount=1251
امروز تو باختر وهمشهریم بهشون اعتراض کرده بودن!مدیر تئزیراتم گفته بود کارشون کلاه برداری!
آقا روزنامه رو داری ؟نقل قول:
اگه آره واسم نگه دار یه روز بیام ازت بگیرم !
باختر رو دارم،ولی همشری رو پدرم برد اداره!
اقا سرعت دانلود شبانه واقعا کمه ! :41: بعضی وقتها وب گردی هم نمیشه باهاش کرد !
به خدا ما ایرانی ها حقمونه ! تو کشور فرانسه به خاطر بحران اقتصادی قانون گذاشتن که هر کلاس به جای 20 نفر 25 نفر بشه فرداش دانش اموزها تظاهرات کردن درگیری و شورش شدید که چرا حق ما رو میخواین بگیرین !
ولی ما .....
با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز همشهری
دوستان عزیز من 2 ساله که مشترک ای دی اس ال حسابگرم چه حجمی چه نامحدود همین حالاشم سه تا خط دارم
به نظر من که سرعتش عالییه اگه شما دوستان با داشتن خط 1 مگ دانلود زیر 130 دارین پس حتماً مشکل از خط شماست
بیخودی گیر ندین به این بدبختها
بابا یه سر برین مخابراط محلتان بگین خطمان نویز داره شاید اصلاً خط درست قیچی نشده باشه
مثلاً خط خود من الا سرعتش افتضاحه اما با پیگیریام فهمیدم مشکل از کجاست پس شما هم نشینین تو خانه به امید اینکه با فحش دادن به ریس حسابگر که خیلیم ادم محترمیه خططتان درست بشه.
نه داداش من تو این شرکت کار نمیکنم اما خداییش کارشان بد نیست. تا حالا صد بار زنگ زدم حسابگر خیلیم خوب باهام برخورد کردن البته نمیتانن بد برخورد کنن نفس کشش نیس ولی خوب باز دمشان گرم من که راضیم.