این دیگه از اون حرفای خنده دار بود.نقل قول:
Printable View
این دیگه از اون حرفای خنده دار بود.نقل قول:
گندش بزنن این گوشیو
من تقریبا 6 ماه پیش گرفتم و سرعتش هم خیلی خوبه - کیفیت عکسش هم حرف نداره (البته اگه تنظیمات مربوطه رو خوب انجام بدید) ولی با اجازتون حدود 2.5 ماه پیش سوخت !
یه روز صبح پا شدم دیدم دیگه روشن نمی شه ، نه صفحه نه خود گوشی و pc هم شناسایش نمی کنه .
خلاصه 92 تومان خرج انداخت رو دستم
Uif - فلت - آی سی پاور... فک کنم تنها جاییش که سالم مونده بود LCDیش بود!
مشکل ریست شدنش هم که .. قربونش برم هفته ای ده بار باید ریست بشه.
فریمور جدید مشکل ریست شدن کاملا حل کرده
سوختن هم شانسه من کا800 سوخت و 120 تومن خرجش میشد برای همین لاشه گوشی فروختم
اصولا هر گوشی که شما می خرید همون سری اول مهمه چون وقتی تولیدش متوقف میشه امتیازش رو به دیگر کارخانه ها میدن:10:نقل قول:
من هم مشکل ریست شدن رو به وفور داشتم اما الان چند ماهی هست که آپدیت کردم و دیگه اصلاً ریست نمیشهنقل قول:
کیفیت یک محصول هم تا حد زیادی به کشور سازندش مربوط میشه. کسایی که با دوربین های دیجیتال سونی چینی و ژاپنی یا کانن چینی و ژاپنی عکاسی کرده باشن می دونن که تفاوتی از زمین تا آسمون بین یه دوربین از یه مدل چینی و ژاپنی وجود داره
سلام
3 تا سوال
اولا اینکه این گوشی این دکمه هاش نمی افته یا دکمه های لمسی سریع خراب نمیشه
دوم گوشی رو خریدیم وسایل جانبی گوشی چی چیزایی هست
سوم قیمت الان چنده ؟
نمیدونم تا چه حد در جریان ساعت ها و تقویمهای فلش که میشه به عنوان wallpaper روی این گوشی استفاده کرد هستید
اینجا میتونید تعداد زیادی از اونها رو دانلود کنید
البته من یه ایده دارم که کسی اگر ساخت فلش بلد هست به راحتی میتونه تقویم رو شمسی کنهکد:http://gallery.mobile9.com/c/flash-download/
و خیلی جالب میشه اگر بشه ساعت و تقویم شمسی رو به عنوان wallpaper داشته باشیم
سلام دوستان.
امروز دوباره یک K850 خریدم.از طرف پرسیدم گفت 6ماهه خریده وتا حالا آپ دیت نکرده.دیشب زدم آپ دیت کنم نوشته بود آپ دبت وجود نداره.جریان چیه؟؟؟
سلام.
میخواستم ببینم کسایی که این گوشی رو دارن ازش راضی هستن و ارزش خریدن داره یا نه.
ممنون.
اینجا یه نفر پیدا نمیشه که k850 داشته باشه جواب من رو بده ؟:41:نقل قول: