فقط دوستان اگر خواستید رم برای دوربینتان بخرید حدالامکان سعی کنید از فروشنده نخرید چون با قیمت نجومی رمها یشان را به فروش می رسانند. اگر کسی قصد خرید رم برای دوربین داشت در پیغام خصوصی مطرح کند تا من آدرس توزیع کننده رم با قیمت مناسب را بدهم.
فقط دوستان اگر خواستید رم برای دوربینتان بخرید حدالامکان سعی کنید از فروشنده نخرید چون با قیمت نجومی رمها یشان را به فروش می رسانند. اگر کسی قصد خرید رم برای دوربین داشت در پیغام خصوصی مطرح کند تا من آدرس توزیع کننده رم با قیمت مناسب را بدهم.
امروز یه مغازه که نمایندگی سونی بود میگفت دوربین اچ50 مشترک هست قیمتی که داد 20-30 تومن کمتر بود راست گفته؟
فکر می کنید اینکه ساخت 2006 باشه خیلی تو ساختش تاثیر دارهنقل قول:
از یه نظر یقینا هرچه دوربین جدیدتر باشه دارای تکنولوژیهای به روزتری است اما واقعا سنسورش حرف نداره و کیفیت عکساش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جناب
میشه با fz28 پنج دقیقه در حالت HD و پنج دقیقه در حالت 840 در 480 فیلمبرداری کنی و بگی چند مگ حجم میبره؟
خیلی ممنون میشم که این کمک رو به من بکنید.و من در یک سایت دیدم که نوشته فیلمبرداریش تا حجم 2 گیگ ادامه داره و بعد از اون قطع میشه و از نو باید فیلمبرداری رو آغاز کرد.و جای دیگه ای دیدم نوشته تا 15 دقیقه برای یک کلیپ.
این تست رو بکن.ثواب داره.مرسی رفیق
گفتم دليل هام فقط براي خودم قانع كنندست / دوست داشتم دوربين جديدي باشه .ولي خوب اونم وزنش بالاست و نميشه همه جا برد.نقل قول:
سوء تفاهم نشه این حرفم بخاطر آن بود که یکی از دوستان در یک پست گفته بودند (( یقینا دوربین 8 مگ 2008 بهتر از 8 مگ 2006 است))نقل قول:
ثانیا بیشتر دلایلتون برای من هم قابل قبوله من هم گفتم این دوربین مشتری خاص خود ا دارد و اصولا برای کسانی است که تقریبا حرفه ای عکاسی می کنند
دوست عزیز بنده این حرف شما رو در چند تا از پستهای سایر دوستان هم دیده ام دلایل هم قابل قبول هستنقل قول:
اگه امکان داشته باشه مکانهای که می شه رمها و سایر تجهیزات رو به قیمت مناسبتر خرید در تهران معرفی فرمائید
با تشکر
سلام دوست گرامی سایر تجهیزات بنظرم پاساژ بزرگمهر و پاساژ حافظ روبروی پاساژ بزرگمهر که بورس دوربین است ولی در کل باید کمی وقت بگزاری و بگردیدنقل قول:
در مورد رم هم پیغام خصوصی را چک کنید.
[QUOTE=Excel-VB;3476114]سلام دوست عزیز و گرامینقل قول:
من هم قبلا بارها به این مشکل برخورد کردم ولی از زمانی که از مرورگر OPERA استفاده می کنم این مشکل مرتفع شده چون این مرورگر توانمند صفحات را در حا فظه خودش ذخیره می کند به این ترتیب امکان بازیابی صفحات را دارد(مثلا اگر یک صفحه را اشتباه ببندید با زدن کلید های ترکیبی ctrl + z صفحه بسته شده بازیابی می شود) و در چنین مواقعی که مثلا ارسال انجام نمی شود به راحتی با زدن گزینه BACK به سرعت به صفحه قبل رفته و صفحه بازیابی می شود
با آرزوی موفقیت
سلام دوست عزیزنقل قول:
10:10 دقیقه درHD مود 1.86 گیگ
در wvga مود: 19/05 دقیقه ( 840 در 480)
5 دقیقه در hd مود:حجم 838 مگابایت
5 دقیقه در wvga مود: حجم 554 مگابایت