به گزارش بارسابست، به نقل از خبرگزاری اسپانیایی افه، رافائل مارکز، مدافع میانی و ملی پوش بارسا در صحبت هایی جالب با خبرنگاران فاش ساخت، که هرگز به ترک بارسا فکر هم نکرده است و همه اخبار مربوط به اهدافش، مبنی بر ترک بارسا را دروغ خواند.
وی در این باره توضیح داد: «همیشه گفته ام، که اولین انتخاب من، ماندن در بارسا است، زیرا از بازی کردن در این تیم و یاری رسانی به بارسلونا لذت می برم.»
مدافع مکزیکی در ادامه اعلام کرد، که احساس راحتی می کند، چرا که تا به حال، هیچ یک از مسئولین بارسا، از وی درخواست ترک باشگاه را نکرده اند: «انتخاب اول من، همیشه ماندن در بارسا بوده است؛ این یک حقیقت است که رسانه ها برای بازارگرمی چیز های زیادی را می نویسند، اما هیچ یک حقیقت ندارند. من باید خوشحال باشم، که که تا کنون، هیچ یک از مسئولین تیم با من صحبتی درباره ترک تیم نداشته اند.»
کاپیتان تیم ملی مکزیک افزود: «وقتی سرمربی تیم تغییر می کند، پست همه بازیکنان به یک علامت سوال تبدیل می شود، اما هنگامی که از مسافرت برگشتم، گواردیولا به من گفت که در ترکیبش ارزشمند هستم. وی به من اعتماد بخشید و من موظف هستم، که جواب اعتمادش را با بازی خوب ارائه کنم.»
در ادامه خبرنگاران EFE، از وی درباره تمدید قراردادش که تا 2010 معتبر است پرسیدند؛ وی در پاسخی سیاست مندانه گفت: «من آدم امروزی هستم! معمولا عادت ندارم، که به فردا ها تفکر کنم و می خواهم در همان لحظه، به بهترین چیز ها فکر کنم.»
مارکز در پایان گفت: «اکنون تنها چیزی که باید بگویم این است، که من در بارسلونا راحت هستم. اینجا همه مرا ارزشمند می شمارند و امیدوارم که به فعالیتم در بارسا، برای مدت زیادی ادامه دهم.»