سلام دوستان
یه سوالی برام پیش اومده این 4 مرحله که می خوان به بازی اضافه کنند منظورشون 4 نفر برای ترور هست یا یه چیز دیگست ؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
یه سوالی برام پیش اومده این 4 مرحله که می خوان به بازی اضافه کنند منظورشون 4 نفر برای ترور هست یا یه چیز دیگست ؟؟؟
فعلا معلوم نیست که کجای بازی اضافه میشن فقط گفته شده نسبت به نسخه های کنسولی دارای مراحل بیشتری هست که باید ببینیم کجاش اضافه شده.نقل قول:
دوستان یکی می تونه در مورد شمشیرزدن و جنگیدن کمی بهم توضیح بده!
برای من کمی گنگه.یعنی نمی دونم چطوری باید از خودم دفاع کنم و چطوری باید دشمن رو بکشم
بعدشم اون مستطیلا بالا سمت چپ جونمونه دیگه؟
در ضمن این بازی با تمام خوبیهاش یه سری بدی داره که اینا به چشم من اومد:
1)عدم امکان برای گذاشتن زیرنویس
2)عدم امکان برای تعریف دو دگمه برای یک حرکت
در ضمن می شه یکی داستانش رو بهم کامل توضیح بده!این که از اکنون به گذشته می ره برای من یه کم گنگه!
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شما برای دفاع کردن کافی که کلیک راست موس رو نگه داری و تا وقتی هم نگهش داشتی کسی نمیتونه تو مراحل اولش بهت آسیب بزنه اما تو مراحل بالاتر یکسایی هستن به نام تمپلر که از لحاظ مهارت جنگی از همه سرباز های مپ قویتر هستند و اونها دفاع تورو از بین میبرن.
در رابطه با جنگیدن اگه بخوای با کلیک چپ موس هی به سربازا attack کنی به جایی نمیرسی چون اونا تورو میکشن.بهترین راه که من هم خودم از این راه استفاده کردم یک تاکتیکی هست خودش بعد از مرحله ی دمشق به عنوان جایزه بهت میده که میتونی راحت(اگه بلد باشی)تا 20 سربازو همزمان بکشی من خودم توی یکی از همین مراحل شاید نزدیک به 20-25 نفرو با این تاکتیک همزمان کشتم.
خیلی راحت هستش فقط کافی کلیک راست موس رو نگه داری(دفاع)بعد وقتی که طرف با شمشیر بهت حمله کرد کلیک چپ موس رو بزنی تا با نمایشی زیبا طرف رو از پا بندازه.
در مورد اون مستطیل ها هم بله اون ها جون شما هستند که در طی مراحل بعدی بیشتر میشه.
در مورد داستان بازی:
ببین دوست عزیز اون فردی که توی دستگاه می خوابه بعد به گذشته میره یکی از نوادگان الطائر هستش که توسط گروهی با چند نفر دیگه دزدیده میشن تا یک کار مهم رو انجام بدن.
اونها(منظور کسایی که الطائر دو دزدیدن)باید به یک شئ از گذشته دست پیدا کنند تا به اصطلاح صلح رو توی جهان بر پا کنند1(اما در اصل به خاطر مقاصد خودشونه.)و اون شئ رو باید از حافظه ی الطائر خارج کنند بعد با مشکلی روبه رو میشن و میبینن که حافظه ی الطائر قفل هستش و باید به اصطلاح بازخوانی بشه.و اونها هم از همون فرد که از نوادگان الطائر بوده استفاده میکنند تا به اون شئ ارزشمند دست پیدا کنند.
موفق باشید.
سال نو همتون هم مبارک.
سلام ...
گفتم یه سری والپیپر که آرنولد جان زحمتش رو کشیده براتون بزارم
پسوردکد:http://www.4shared.com/file/40235941/f4bc697b/assasins_cread.html
کد:P30World
راست میگم به خدا! ببین دماغم دراز نشده!:31:نقل قول:
وقتی میخواستم برای یکی از افراد گروه اسسین ، ماموریت انجام بدم تو صحبت هاش گفت که ردی از اون (دختر یا زن) پیدا نکردی؟ اشمال نداره! مطمئنم بالاخره پیداش میکنی!
من که تموم نکرده پاکش کردم! منتظر میمونم نسخه اصلی بیاد! این نه سر داره نه ته که هیچ، اتفاقات کلیدی که توی اورشلیم میوفته به زبان فاجعه بار روسی هست!
ممنون آقا من چنتایی شون رو نداشتم.نقل قول:
ممنون دوست عزيز كه يادي از ما كردين:11:نقل قول:
راستی بازیش برای موبایل هم اومده .... ؟ اگه اومده کجا می تونم گیرش بیارم (لینک) ؟
بچه ها من اين بازي را تازه نصب كردم
عجب گرافيك خفني داره
گرافيكش در حين بازي از گرافيك دموهاي خيلي از گيمها بيشتره !
در يه جايي موندم
اونجايي كه يه ميداني هست و بايد اول با 1 نفر و بعدش با 2 نفر مبازه بكنم
طبق عكسي كه ميده بايد بزنمش تا بيفته زمين بعد خنجرو بكنم تو شكمش
اما نميدونم با كدوم دكمه ها اينكارو بكنم