نقل قول:
جالبه . خيلي توجيه ميكني اصلا مستقيم جواب نميدي . دچار خود گنده بيني فلسفي شدي. نقد من گوهي آي دي ياهوم هست هروقت خواستي بيا تتا توي يك ثانيه صدتا از اين نقد هاي بي جواب برات بذارم مدير محترم.كافر همه را به كيش خود پندارد ديگه درسته ؟؟؟ چون خودت هميشه باند بازي اشتي و دوستان و خانومان شفيق كمكت ميكنند تو حل مسائلت فكر ميكني همه دارن برات توطئه ميكنند و گروهي نقد مينويسند و.............. سعي كن ي كمتنهايي و آرامش داشته باشي تا از اي حالت دريايي خيلي غرق بعضي مسائل شدي .
1-يك كم حيا هم بد نيست هرچي رو كه دوست داري رو بعنوان مدير به خورد ملت ميدي و هر چي از دهنتون در مياد ميگي بعد ميگي كه هدف حكمت و اندرز بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا اين قسمت نقدم رو اصلا نخوندي يك كم بيشتر دقت كن تا بهتر توجيه كني . ملت فكرشون از شما بازتره پس ازشما بهتر ميفهمند كه بدجور داري توجيه ميكني كارتو نو.
خودت هم خوب ميدوني منظورت چي بوده و كي بوده ! پس حاشا نكن
پس اگر اين توجيهته كه از اون حكايت فقط قصد عبرت داشتي و توهين نبوده من هم اين حكايت رو اندر وصف حال ميگم حالا اين هم مهم نيست كه اندر وصف كي ميگم چون كاربراني كه ميخوانند بر اين امر واقفند :
دردناک است که در دام شغال افتد شير
يا که محتاج فرومايه شود مرد کريم
خوب البته من نميخوام بگم كه منظور از شير و مرد كريم دوستان بن شده ي ماست و خداي نكرده .............. هدف حكمت آموزيه .جواب هاي هوي است
در ضمن به اندازه ي روزهاي عمرت حكايت بلديم . پس فكر نكي يك حكايت گفتي شاهكار ادبي راه انداختين مدير محترم
2-پس مثل اينكه بدون اينكه پست بچه ها رو ببيني تاپيك رو قفل كردي. من كل صفحات رو سيو شده دارم خواستي بگو در عرض ديد عموم بذارم تا بازهم به كاربران لبخند هديه كنيم و قهقهه.مثل اينكه نديدي توي اين 7 يا 8 صفحه همه داشتند ميخنديدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون تاپيك هم باشه مال خودتون كه هروقت خواستي و حال نكردين قفلش كنيد باز بازش كنيد بفرتيش ترش برگردونيدش و ..........................
سكه ي شاه ولايت هرجا رود پس آيد
چون ميبينم خيلي عرفاني هستي جواباتو با شعر و حكايت ميدم
نه حتي برخورد نميشد بلكه همون پست ها هم سرجاش باقي ميماند اينو بيشتر از خود شما مطمئنم
بن شدن دوستان رابطه ي مستقي داره با اون تاپيك. اگر نگاه كني بجز اين تاپيك بر فرض مثال حاج مهدي تو يك ماه اخير هيچ پستي نداده بود هيچ تاپيك نزده بود فقط تو تاپيك سوتي بازار و نقد كاربران تو همون روز چند تا پست داده بود
حالا بگو چرا بن شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-دقيقا همينه.كاش پريشب بودي وميديد كه همه باند بازيتو با مهران مافا و رفاقت هاي جون جونيتون با بعضي كاربرهايي كه بخاطرشون كار دست ملت داده بوديد رو تاييد كرده بودند نه يكي دونفر بلكه تعداد زيادي از كاربران
.اتفاقا اين صفحات رو هم سيو دارم خواستي اينها رو هم تو دسترس عموم قرار بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچند خودت يك نفر كل پي سي ورد رو جواب ميدي و احتيجي نيست حرفي از دهان همه رو گوش كني.
4-اين ديگه خيلي بي ربط بود.
چون بعضي از كسانيكه توي تاپيك بازيها پست داده بودند و تخريب كرده بودند از قضا توي اين مجلس هم بدن بايد تاپيك يكي ديگه قفل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب ميخواستي بنشون كني يا اخطار بدي چرا تاپيك كسي ديگه رو بهم ريختي ؟؟؟ كاش بجاي پست هاي انجمن هاي غيره ............ پست هاي نامربوط تاپيك مجلس رو قرار ميدادي !!!اين بهتر بود.انتفاقا اون تاپيك رو هم كامل سيو دارم.
والسلام