اشتباه کردی گرفتی این ها همش تقلبین دوست عزیز / بعضی ها پول ندارن خرج کنن بعضی ها که پول دارن پولشون به باد میدننقل قول:
:40::40::40:
Printable View
اشتباه کردی گرفتی این ها همش تقلبین دوست عزیز / بعضی ها پول ندارن خرج کنن بعضی ها که پول دارن پولشون به باد میدننقل قول:
:40::40::40:
ما کوچیک شما متخصصین هم هستیم ... اما توی این لینکی که دادی قرار بود من چه اطلاعاتی کسب کنم ؟نقل قول:
که فلش 512 گیگ وجود نداره ؟ ما اطلاعاتمون ماله چند وقت پیش بود گفتیم 128 ، حالا یکی از دوستان گفت بالاترین 256 گیگ هست .. که اونم فکر کنم معرفی شده باشه ولی هنوز وارد بازار نشده باشه (نمی دونم شایدیم شده)
اما از تو این لینکی شما دادید من مبتدی فقط فهمیدم این مدل بیشتر از 16 گیگ نداره ...
حالا شمای متخصص چی ازش میفهمی ؟ بگو ما هم مطلع بشیم بر معلومات نداشتمون افزوده بشه
با تشکر
خب دوست عزیز مشکل کجاست !؟ تو این لینکی که خودتون دادید دقت کنید میبینید فلش سری وی30 ترنسند بالاتر از 16گیگ نداره دیگه !نقل قول:
تسلا خاطر که والله چه عرض کنم ما داریم اینجا جار میزنیم که بابا همشون خالی بندیه گول نخورید ولی متاسافنه چرب زبانی دغل بازان مثل اینکه غالب است!:41:
[PHP]
ما کوچیک شما متخصصین هم هستیم ... اما توی این لینکی که دادی قرار بود من چه اطلاعاتی کسب کنم ؟
که فلش 512 گیگ وجود نداره ؟ ما اطلاعاتمون ماله چند وقت پیش بود گفتیم 128 ، حالا یکی از دوستان گفت بالاترین 256 گیگ هست .. که اونم فکر کنم معرفی شده باشه ولی هنوز وارد بازار نشده باشه (نمی دونم شایدیم شده)
اما از تو این لینکی شما دادید من مبتدی فقط فهمیدم این مدل بیشتر از 16 گیگ نداره ...
حالا شمای متخصص چی ازش میفهمی ؟ بگو ما هم مطلع بشیم بر معلومات نداشتمون افزوده بشه
[/PHP]
آقا من چشمام قیلی بیلی رفت 512 مگ رو 512 گیگ دیدم......
عجب........نامردایین
من قصد جسارت نداشتم....که گفتم متخصصین جواب بدن..... معذرت میخوام داداشی....
[PHP]
خب دوست عزیز مشکل کجاست !؟ تو این لینکی که خودتون دادید دقت کنید میبینید فلش سری وی30 ترنسند بالاتر از 16گیگ نداره دیگه !
تسلا خاطر که والله چه عرض کنم ما داریم اینجا جار میزنیم که بابا همشون خالی بندیه گول نخورید ولی متاسافنه چرب زبانی دغل بازان مثل اینکه غالب است! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/PHP]
آخه ما فکر نمیکردیم گول بخوریم .. چون اونجا چنتا فلش رو با لپ تاب تست کردیم و اطلاعات و داخل و خارج کردیم ازشون اما مشکل اینجا بود که اون اطلاعات رو اجرا نکردیم...
چون مشکل این فلشها اینه که تو تراسفر اطلاعات به فایل اسیب میزنن...
یعنی فایلها ورود و خروج میشن و حجم 500 گیگابایتی نشون داده میشه اما فایها غیر قابل اجرا میشن.
[PHP]اشتباه کردی گرفتی این ها همش تقلبین دوست عزیز / بعضی ها پول ندارن خرج کنن بعضی ها که پول دارن پولشون به باد میدن[/PHP]
فدای سرت.........:27:
دوست عزیز اگه ضمیمه کلیک شماره 275 رو خونده باشی میبینی که کینگستون یه فلش معرفی کرده که 256 گیگابایت ظرفیت کرده ولی قیمتش هم جالبه بدونید : 837 دلار ! البته واضحه که کار این سازنده بیشتر جنبه تبلیغاتی داره وگرنه هیچ ادم عاقلی اینقدر پول بابت یه فلش نمیده !
حالا یه عده با چه منطقی فکر میکنن که فلش 500 گیگ رو میتونن با قیمت 50 تومن بخرن خدا میدونه . باید از خودشون پرسید !
در ضمن توصیه میشه بجای خرید فلش با مارکهایی مثل کینگستون و ترنسد (که اجناس تقلبی و به درد نخورش به دست ما میرسه ) از برندهای OCZ یا patriot فلش بخرین که هم سرعت بالایی دارن و هم دوام خوب و هم گارانتی معتبر
سلام
من یک فلش مموری 32 گیگابایت خریدم وقتی مثلا یک آهنگ میریزیم روی فلش تا موقعی که فلش به کامپیوتر متصل است موزیک را اجرا میکند ولی موقعی که از کامپوتر جداش میکنیم و بار دیگر به کامپیوتر متصلش میکنیم همون موزیک را دیگر اجرا نمیکند!!!!
مشکل چیست؟
چند احتمال میدم:نقل قول:
اول اینکه ویروسی شده باشه. در این صورت اون رو با یه آنتیویروس آپدیت شده اسکن کنید.
دوم اینکه فلشتون از لحاظ سختافزاری دچار مشکل شده. در این صورت اگه گارانتی داره از گارانتیش استفاده کن.
سوم اینکه فلشتون از نوع تقلبی و بدون گارانتی هست که دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.
آقا ما میخوایم واسه یه بنده خدایی یه فلش OCZ ATV معمولی بخریم
به علت تمایل شدید خریدار ها به جنس ارزون به جای جنس با کیفیت دیگه فلش های OCZ به سختی پیدا میشن
میخواستم بدونم در کل 8 گیگ این مدل 40 تومن می ارزه ؟ D:
دوستان من سرعت فلشم کم شده اینجا توضیحات کامل است
فقط چون این فروم تخصصیه گفتم بپرسم اصلا همچین چیزی ممکنه؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4820650#post4820650
نه نمی ارزه خیلی گرونه با این پول میشه یه Patriot Xporter XT Boost 16GB گرفت که از بهترین های بازارهنقل قول:
از همین مدل میشه 8 گیگش هم بخری به قیمت 22 تومن