مرسي
اگه اين جوريه همون يك كارت گرافيك رو ساپورت كنه خوبه.چه مادربوردي بخرم؟كارت گرافيكي كه باهاش خوب كار كنه واسه كارهاي گرافيكي وبازي رو هم لطفا بگين.
Printable View
مرسي
اگه اين جوريه همون يك كارت گرافيك رو ساپورت كنه خوبه.چه مادربوردي بخرم؟كارت گرافيكي كه باهاش خوب كار كنه واسه كارهاي گرافيكي وبازي رو هم لطفا بگين.
به نظر من زیر 100 تومن p5n sli بهترین انتخاب برای بازی هستش. البته اگر گیر بیاری!! چند تا گرافیک هم ساپورت میکنه. باید دور و بر 90 یا 100 تومن باشهنقل قول:
مرسي
يه نمونه بگيد گير بياد. فكر كنم asus باشه خوبه .اگه يك كارت گرافيك رو هم ساپورت كرد زياد مهم نيست فقط كارش خوب باشه براي كار گرافيكي وغيره.
ASUS P5N SLI بگردی گیرت میاد ;)نقل قول:
سلام
نظرتون در مورد مادربورد EliteGroup G33T-M2 برای cpu E2160 intel چیه؟
چقدر مزحک که بعضی ها نظر دیگران رو پاک می کنند!!! برای چی؟؟؟ خوب ASUS P5GC-MX به مراتب از G33T-M2 بهتره. هم از نظر قطعات و هم از نظر performance . حالا اگه اینجا کسی فروشنده هست و Elite هاش رو دستش باد کرده من چه کار کنم!!!!!!
ممنون از نظرت دوست عزیز چون DDR2 dual 800 را ساپورت نمیکنه بدرد من نمیخوره.نقل قول:
نظرت در مورد ASUS P5KPL-VM چیه؟ قیمتش چنده؟
سلام دوستان
لطفا كمك كنيد
از اين 2 مادربرد كدام مناسب تر است براي خريد قيمت هر 2 يكي است كمي هم اگر در مورد انها توضيح بديد با
DFI Lanparty UT 790FX-M2R AMD 790FX 4DDR2-DIMM 3PCI 4PCIe SATA Raid Audio GB-LAN Firewire Socket AM2+ ATX
Asus M3N-HT DELUXE/MEMPIPE nForce 780a SLI 4DDR2-DIMM 2PCI 4PCIe SATA Raid Audio VGA GB-LAN Firewire Socket AM2+ ATX
با سلام
و تبریک سال نو
می خواستم یک مادر بورد بخرم با مشخصات زیر :
می خوام قیمت مادربرد از 60 تا 65 هزارتومان بیشتر نباشه بعدش DDR2 رو ساپورت کنه
و سی پیو پنتیوم فور 1.8 رو پشتیبانی کنه
گرافیک پی سی ای رو پشتیبانی کنه
هارد IDE رو ساپورت کنه
برای پلتفرم اینتل Intel P4 1.8
قیمتش از 65 هزار تومان رد نشه
بسیار متشکرم
به توجه به قیمت کمش وچیپست خوبش مادربرد خوبیهنقل قول:
دوست عزیز اشتباه نکن. p5gc_mx چون اسمش Asus هست بهتره؟ . این مادربرد قدیمی شده چیستش 945 هست. دیگه وقتی چیپستهای جدید میان. چرامیرین سراغ چیپست قدیمینقل قول:
شما اگه زیره 100 تومن میدی . میتونی همون ایلایت گروپ جی 33 رو برداری .نقل قول:
اگرم دنبال ایسوس یا گیگا میگردی باید بری دنبال چیپ جی 31. مثل
giga g31 s2l
ASUS P5KPL-VM اینم جی 31 هست ولی قیمتتش رو نمیدونم. همه این مدلا یه چیپ گرافیکی اینتل 3100 دارن
cpu َشما lga 775 هست یا سوکت 478؟نقل قول:
اینا تو بازار ایران هستن؟نقل قول: