کسی جواب من رو نمیدهنقل قول:
Printable View
کسی جواب من رو نمیدهنقل قول:
حال کردم از بروبچ 990 دار !!! چقدر اکتیو !!!
دوستان هرکی بلده طریقه فلش کردن p990i رو اینجا آموزش بده .
طریقه فلش به USB باشه که خیلی خوبه .
و فایل های مورد نیار هم بگین . چیا لازمه .
ممنونتون میشم .
دوستان من گوشیم دیگه smsنشون نمی ده باید برم تو مسیج تا بیبنم.کمک کنید چیکار کنم
من به سرم زده یه jasjar بگیرم. بیا دوتایی این کارو بکنیم.:10:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
هرچی که فکر می کنی برای گوشی درست کردن از ماشین حساب خفن تا ضبط کردن صدا اینجوری که پیش میره برای پرواز با P990 خودمونو باید آماده کنیم:21: :21: :21:
من فریم ور جدید و گرفتم گوشی توپ شده در ضمن اون 4 تا فونتم ریختم گوشی فارسی شد
phone:
CXC162037 R9F011
prgCXC162037_CCPU_HE_LL_NI
بابا دمتون خیلی گرمه !!!!!!!!!!!!!!! یعنی هیچ کگس جواب منو بلد نیستش ؟!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مال آپدیت نیست. مال من هم از همون اول همینجوریه.نقل قول:
شاید فکر کردن فوکوس بینهایت برای فیلمبرداری بهتره (اگه سوژه ازت دور باشه و در حال حرکت قطعا اینجوری بهتره) و در ضمن سریعتر.
با سلام و تشکر از محبت های بی دریغ شما دوستان بویژه متاپکس عزیزم که همیشه با راهنمایی های خود را بهره مند و شرمنده می کند.نقل قول:
بالاخره بعداز مدتها تنبلی رو کنار گذاشتم و برای بار دوم گوشیمو آپدیت نمودم .البته با دیال آپ چون تو چالوس هستم .حدود 6 ساعت و نیم کلش طول کشید ولی خوب ظاهرا موفقیت آمیز بوده ولی تغییر آنچنانی احساس نکردم فقط اون خط اولش اضافه شده و صداشم فکر کنم کمی بلند تر شده همین درکل خوب بود و پشیمون نیستم اینم مشخخصاتش :
phon:
cxc162037 rpg007
bloetooth:
dxc162058 r5a01
orgahizer:
cxc162036 r6d23
cda:
cda 162007/2r6d32
اگه انتی ویروس خوب و جدید واسه گوشی ومموری کارت داشتین با طریقه کارش واسم بذارین.
همینطور نرم افزار قفل کردن و رمز شخصی دادن برای پوشه ها و فیلها و نیز طریقه جدیدی واسه دریافت و ارسال اس ام اس ها بصورت فارسی /
ممنونم /موفق باشین / یا حق
یه سری هم به من بزنین :
--------------------------------
فریاد یک روزنامه نگار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]