برا منم همین جوریه
Printable View
برا منم همین جوریه
توضیحات مخابرات تهران درباره اختلالات اخیر اینترنت
معاون شرکت مخابرات استان تهران درباره اختلالات اخیر اینترنت به ارائه توضیحاتی پرداخت.
محمدرضا بیدخام امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالاتی که درباره اختلالات اخیر اینترنت کشور مطرح شده بود اظهار کرد: بخش عمده مشکل ما در زمینه اینترنت به بحث پهنای باند بازمی گردد.
وی ادامه داد: برای تامین این نیاز شرکت مخابرات استان تهران برای سه ماه اول و دوم سال درخواست تامین پهنای باند را به شرکت ارتباطات زیرساخت ارائه کرده است.
بیدخام همچنین اظهار کرد: از درخواست ما حدود یک چهارم آن تامین شده و 100 STM1 درخواستی حدود 13 STM1 تامین شده است. حال نیز ما در حال رایزنی هستیم تا با تامین مابقی این نیاز کیفیت اینترنت را برای کاربران ارتقا دهیم.
معاون شرکت مخابرات استان تهران یادآور شد: البته با این وجود برای بالا بردن کیفیت اینترنت راهکارهای دیگری را نیز دنبال خواهیم کرد که یکی از این راهکارها راهاندازی OSS یا همان سیستم یکپارچه مدیریت پشتیبانی است. در حال حاضر این سیستم در منطقه 4 در حال تست است که درصورت موفقیت در تمام مناطق راه اندازی خواهد شد و با راه اندازی آن پاسخگویی به مشترکان ADSL بهبود خواهد یافت.
واسه من که دوباره شروع شد پینگ رو 20 ولی مگه میشه بازی انلــاین کرد :n14:
اوه، اوه، امروز چقدر داعونه
آدم دچار نوستالژی Dial Up میشه
افتضاحه سرعت دانلود تک کانکشن رو 2:n03:
من تا امروز با دایل آپ کانکت می شدم خیلی عذاب آور بود . همین چند لحظه پیش ای دی اس ال مخابرات وصل شد . تفاوتش با دایل آپ زمین تا آسمونه . سرعتم هم 128 بیشتر درخواست نکرده بودم . خدا به کارمنهاشون عمر بده . فقط امیدوارم افت نکنه این سرعتی که الان دارم .نقل قول:
امروز packed lost بسیار زیاد بود و ping هم به شدت بالا بودنقل قول:
من برای باز کردن یک سایت روی سرور خارجی و گرفتن فایل 10 مگی
بی اقرار میگم حدود نیم ساعت معطل شدم
اینترنت من 2 مگ هست
فقط یادتون باشه که اینترنت مخابرات بگیر نگیر زیاد داره
ولی توی هفته 2-3 روزی اعصابتون رو به هم میریزه
خوش به حالت پس :n02: سرعت داغون داغونه 1 مگ رو 30 گیر کرده پینگ داخل رو 600 :45:نقل قول:
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\ShayaN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=331ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=333ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=335ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=331ms TTL=44
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 331ms, Maximum = 335ms, Average = 332ms
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایــــــــــــــــنه :3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:دوستان من تا حالا ای دی اس ال نداشتم و هیچ دانشی در مورد packed lost و ping و این قبیل اصطلاحات ندارم . ممنون میشم با زبان خیلی ساده به من یاد بدین که این اصطلاحات یعنی چی .نقل قول:
مودمی که گرفتم Tplink W8968 ورژن 3 هست . دو روز پیش از 2020 تماس گرفتن که بگن ای داس الم دایر هست من هم این مودم رو با مشورت دوستان گرفتم . الان چراغ ای دی اس ال ثابت روشنه و چراغ اینترت و پورت Lan1 در حال چشمک ردنه . این نرماله ؟ این دو تا چراغ همیشه باید در حال چشمک زدن باشن ؟
راستی دو روز پیش خط دایر شد و اپراتور 2020 گفت هزینه شما از همین لحظه دایر شدن براش ما محاسبه میشه . در حالی که بعد از دایر شدن من ایننترنت کانکشن نداشتم و دو روز پیش به مخابرات اطلاع دادم که خط من دایر شده ولی کانکشن ندارم . اونا گفتن پیگیری می کنیم . بعد از دو روز یعنی همین بعداظهر اینترت از طرف مخابرات درست شد . حالا هزینه باز از همون روز دایری خط محاسبه میشه ؟ الان این دو روز که من اصلا از اینترنت هیچ استفاده ای نکردم چقدر هزینه اش میشه ؟ میخوام ببینم ارزشش رو داره که باهاشون تماس بگیرم و در ایمورد هزینه صحبت کنم .
ممنون و ببخشید که صحبتام طولانی شد