ریپیر واجب شدی پس :n02:نقل قول:
Printable View
ریپیر واجب شدی پس :n02:نقل قول:
فک نمیکنم نه ایران کشوری باشه که به ریوت اجازه بده نه پولشو میده که این اتفاقا بیوفته عراق که وضع درستی نداره (یک دفه دیدین کرش شد به دلیل حمله ی انتحاری به دیش های سرور:n02:)نقل قول:
من ودم به شخصه حدقل موافق ای دو کشور نیستم اما اگه دست کشوری دگه ای هم بدن من چنج نمیدم چون واقعا نمیتونن درست ساپورت کنن و مثل سرور روسیه میشه
بعدشم ؛ همش ایرانی میشه فایده نداره :n08::n09:(محتوای مخفی رو نمیگم:n15:)
چند سال قبل هم بلیزارد میگفت میخوایم تو ایران سرور بزنیم
همه چیش اوکی بود تا رسیدن و دیدن زغال اینترنت کمه
هیچی دیگه گفتن با این زغال کاری نمیشه کرد برگشتن
منم از سرورم تکون نمیخورم :) ایران بازیکنایه خوبی داره اما نوبهایه خوبی هم داره :n02: از هر 20 تا نوب فقط میتونی یه بازیکنه خوب پیدا کنی :n08:
یه سوال من الان رفتم تو گیم نورمال ولی برام یه گزینه تو چت اومده بود به اسم Message available یعنی فقط 5 تا مسیج میتونستم تو گیم بدم و به هر دو تیم هم نمیتونستم مسیج بفرستم قبلش اینجوری نبود الان یهو اینجوری شده این واسه چیه شما فک میکنین؟:n29::n29:
تو بازی flame کردی چت بن شدی من الان 200 بازی چت بن هستم :n02:نقل قول:
اوه :n27:چه مسخره :n15:نقل قول:
دادااش من یه سوال دار تو چطوری ا بین 20 نوب یک پلیر خوب پیدا میکنی؟ مگه نوب هم پلیر خب میشه؟نقل قول:
اونا تو سرور eune به poland ها گیر میدن هنوز ایرانی ها رو نشناختن خداییش :n02::n19:
ایرانی ها سه دسته اند: از 400 نفری که لول بازی میکنن تو همه سرور ها
1 اونایی که نوبن که هیچی 10 نفر ( من توی این دسته ام:n18: )
2 اونایی که نوبن ولی فک میکنن پرو ان 370 نفر
3 اونایی که پرو ان 20 نفر ( 15 نفرشونم که اکثر اوقات نیستن :n15:4 تاشونم دارن دسته ی دوم رو boost میکنن ... 1 نفرم که سالی یه دفعه میره گیم )
:n16: