..............نقل قول:
Printable View
..............نقل قول:
فک کنم قبلا جواب دادما !!!نقل قول:
شما یا ایمیل بزن یا زنگ بزن بهشون شماره اشتراکتو بگو... بگو هر طرحی میخوای فعال کنن
کسانیکه طرحهای قدیمی داشتند(اشتراک 1 به 8) و به طرح جدید تغییر دادند (1 به 4) از نظر شما از لحاظ سرعت کدوم براتون بهتر بوده؟
بابا این عامل فروش تو منطقه ما می گه اگه تو طرح ویژه (یک ساله با 25 گیگ ) شما 25 گیگ رو زود تموم کنی باید گیگ (حجم) بخری .
مگه نمی شه طرح رو عوض کرد رفت به یه طرح دیگه . ؟؟؟ یا اینکه باید گیگ بخریم تا یک سال
بچه ها اکثرا از 512 تعریف میکنن و مثل اینکه بیشتر از 512 میده، ولی من که 1 مگ دارم سرعتم اندازه همون 1 مگه...نقل قول:
درسته .منم که پارسال 512 داشتم بیشتر از 68 نمیشد.اما 512 الان کمی از یک مگ نداره.الان یک مگ من 125 میده.یعنی نزدیک 512 فعلی...نقل قول:
سلام دوستانبه تازگی با مشکلات زیادی با پارس انلاین روبرو شدم، فکر میکنم سرویس من مبتلا به حجم دزدی شده! میدونم که وایمکس هم ممکنه خیلی عالی نباشه ولی امیدوارم از شر این حجم دزدی راحت شم.سرویس پارس انلاین یه هفته دیگه تموم میشه،اهل دانلود شبونه نیستم و از سرعت 512 فعلی راضی هستم،سایت مبین نت رو چک کردم و به این نتیجه رسیدم:1- خرید قسطی سرویس 512 بیست گیگ یکساله با مودم swc 9100 که تو عکسش سه تا آنتن داره، حدودا 320 تومن میشه(105 نقد و 10 قسط بیست تومنی)2-خرید طرح ویژه 512 بیست گیگ با مودم داخلی (نمیدونم این طرح ویژه فعال هست؟) حدودا 260 تومن میشهالف:کدومیکی رو پیشنهاد میدین؟ یا انتخاب بهتر دیگه هست؟ب:این مودمی که تو طرح قسطی میدن ظاهرا با مودمی که تو طرح ویژه میدن تفاوت داره، قویتره یا ضعیف تر؟ مرسی
داداش اگه دانلود نداری 128 شش ماهه 12 گیگ بگیر.... باور کن صفحات رو هم خیلی زود لود میکنهنقل قول:
نقل قول:
نظر شخصی من این هست که شما ADSL رو داشته باشید.
از نظر قیمت و مشکلات وایمکس بگیر تا ... ؛ شما اگر شرکت اینترنتی خودتون رو عوض کنید بازهم به نظر من کاملا ارجحیت داره به گرفتن وایمکس.
تایید میشه... به تازگی مکس نت نا محدود 3 ماهه فک کنم 30 یا 40 تومن بود گذاشتهنقل قول:
مخابرات هم خوبه
خط رو از دست نده