.نقل قول:
سلام، دور سوم!
جدی آش میدن؟!
آره بابا ، یه نوبت بگیر از دستگاه ، صدات میکنن
اومدم گیر بنی اسرائیلی بدم!
مچکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیر بسته، سوال های بنی اسرائیلی!:
یوزر یه مدیر رو بگو که تا حالا نشنیدی اسمشو!!!!!(اگه تونستی بگی! نشنیده باشی و ندیده باشی! ندونی این مدیر هم هست!)
بابک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا از پست هات رو این صندلی معلومه بچه باحالی هستی! خوشم اومد ازت. به نظرت من دارم چی میخورم؟؟(بر وزن همون گیر هست!) واقعا که معیوبی! فکرت شستشو میخواد! شیر عزیزم شیر ...
قربون تو ، لطف داری
اولین کلمه ای که به ذهنم رسید همونی بود که فکر خراب تو هم به ذهنش رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو قبل از این تاپیک جایی دیده بودی؟
نه والا !
چند کیلو جی اف داری؟!
GF ؟ گوجه فرنگی دیگه ؟
نمیدونم باید برم ببینم تو یخچالو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت کی مدیر میشی؟
هر وقت اراده کنم 1 ماه بعدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی ازدواج میکنی؟
شرایطش جور بشه بالا 25 سال
چند تا بچه خوبه؟! چند تا زن خوبه؟!
2 تا بسه
به تعداد کافی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق دایال آپ و ADSL رو بگو!
وقتی با ADSL یه صفحه رو باز میکنی اینطوری هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما با دایال آپ که باز میکنی اینطوری هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همکار ها باحال ترند یا مدیر ها؟
همکارها
بابک بهتره یا مافیا یا شاهین کینگ یا پاپ؟ کدوم بد تره؟
اول شاهین کینگ بعد بابک بعد پاپ آخر هم مافیا
امروز ساعت چند برقاتون رفت؟!!
نرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از من سوال های تابلو تری ازت پرسیده بود؟!(اگه آره که احتمالش 0% هست! بگو کی، میخوام بدترشو بدم و طرفو بکشم بدتر نپرسه!)
نه خوشبختانه
لیاقت مدیر شدن رو دارم؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزار برسی بچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کدوم لوگوی تو امضام خوشت اومد؟برم بخاطر تو نصبش کنم!هیچکدوم؟!
پایین ، دومی از سمت راست
اگه بهت این اجازه رو بدن یکی رو بن کنی کیو بن میکنی؟
بابک رو
مامانتو بیشتر دوست داری یا باباتو؟!
نمیشه گفت کدوم بیشتر
علم بهتر است یا ثروت؟
100% ثروت
عمه ات رو دوست داری؟خاله جونتو چه طور؟دختراشونو بیشتر دوست داری ناقلا نه؟!!
نه عممو دوس ندارم
خالمه دوس دارم
دختر عممو نه اما خالمو چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
گفتی مدیرای موبایل خوبن ... کدوم مدیر(ها) بدن؟ فعال نیستن؟
این Elfin-D فقط بلده تاپیک قانون بزاره مهم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی ... سوخته؟! یا تنها دماغته؟!
هیچ کدوم ، اینا شایعات دشمنان بdoshmEnan هست
شعرات تهشن! دو بیت دیگه بگو ...
در چه مورد آخه ؟ بگو تا بگم
مجیدی! کی از رو صندلی پا میشی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت درباره گیتار؟درباره سه تار؟!!
ساز خوبیست
سه تار زیادی ظریفه ، زرت و زور سیماش پاره میشه
درباره وزیر ارتباطات؟!(خواهشا همه رو ... نذار!! یه جوری بینش ... بزار بفهمیم!!)
.... هم نذارم تو یکی میفهمی
چیزی ندارم بگم ، یه روزی ببینمش میدم بچه ها از پشت عرض ادبی بهش بکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سوال بپرسم؟
دیگه آخراشه هر طور دوس داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت مهرداد
فرقانت ، مرسی ازت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]