دوستان من شنیدم پایونیر دوباره قیمتای اجناسش رو کاهش داده تا جائیکه 1550 به قیمت 205 تومن رسیده. این خبر درسته؟؟
کسی قیمت جدید 8550 رو می دونه؟؟
در ضمن کسی می دونه فرق 6450 پایونیر با 8550 چیه؟؟
دوستان من شنیدم پایونیر دوباره قیمتای اجناسش رو کاهش داده تا جائیکه 1550 به قیمت 205 تومن رسیده. این خبر درسته؟؟
کسی قیمت جدید 8550 رو می دونه؟؟
در ضمن کسی می دونه فرق 6450 پایونیر با 8550 چیه؟؟
سلام دوستان
بنده قصد خرید باند بدون آمپ دارم تا 200 ت
کیفیت هم بیشتر از حجم صدا اهمیت داره, چی بگیرم بنظرتون؟!
سلامنقل قول:
بله کاهش مجدد داشته.قیمتها رو نمیدونم.
سری 8 بالاتر از سری 6 هست.
8550 در بخش تیونر رادیو سیستمRDS داره
8550 کلیدها با تنظیم رنگ و سفارشی کردن رنگ دکمه ها قابل تنظیم هست
8550 سیستم تشخیص صدا داره (برای آی فون) و کلا در بخش بلوتوث با آپشنهئی که داره پیشرفته تر هست از 6450
8550 با آندروید ورژن2.3 سازگار هست
از لحاظ کیفیت صدا و DAC تفاوتی ندارن.
آلپاین SPJ-69C3گزینه مناسبی هست.نقل قول:
سلام حمید جان. خوبی آقا؟ پوریا هستم. عزیز جان این اسپیکر alpine spj-69C3 چجور اسپیکریه؟ صداش چطوره ؟ قیمتش چنده راستی؟؟؟بخصوص صداش در مقایسه با MTX THX693 چطوره؟
میخواستم یک جفت باند با قدرت و با کیفیت همراه با امپ و یک پخش خریداری کنم . ممکنه بعدا ساب هم ببندم پس این قابلیت رو داشته باشه .
باند های زیر رو درنظر دارم .
DLS 1073
pioneer 6975 V2
hertz 690
Co 609
امپ هم باید باند مشخص شه . ولی بازم بیگن کدوم امپ برای باند انتخابی خوبه . و یک پخش هم میخوام که در پخش اصلا CD نمیزارم . فقط USB خور باشه و خروجی 3RCA داشته باشه .
بودجه هم 1.300 در نظر گرفتم .
سلام ورودتونو تبریک میگم:n16::n16:نقل قول:
دوست من 6975 های الان همه تقلبی ان و کلا بیخیال 6975 بشید مگر اینکه مال سال 83 به قبلشو پیدا کنید
اگر میخواید در اینده ساب بگیرید بهتر که کامپوننت بگیرید نه کواکسیال!
تو باند ها هم co 609 plus بهتر از بقِیست !
امپ هم پایونر 5500t و پخس کنوود 7016/8016/8019هر کدومو گیر بیارید خوبه
ولی اگه توانایی افزایش بودجه رو دارید(200 تومن حدودا)بهتره که امپ هم از شرکت سازنده co609 که همون audio systm خریداری کنید
که به مراتب بهتر از 5500 اّن
دوستان خسته نباشید.
چند وقت پیش ضبط و باند منو دزدیدن دیگه نزاشتم ولی دروغ نگم دیگه تو ترافیک میمونم کف میکنم یه جورایی:n02:
میخواستم ببینم بهترین راه برای اینکه فقط از باندهای ماشین به عنوان اسپیکر استفاده کنه آدم و مثلا گوشی و mp3 player وصل کنه بهش چیه؟
از این فندکی ها هم یکی گرفتم خراب در اومد اصلا کار نکرد.
یه جوری میخوام مستقیم باشه برق رو از خوده ماشین بگیره فقط یه خروجی از این کابل های audio مثل اسپیکرهای معمولی بده و ترجیحا یه دکمه ای چیزی برای قطع کردن برق هم داشته باشه که وقتی چیزی وصل نیست نویز نندازه بره رو مخ
تو تهران هم جایی سراغ داشتید معرفی کنید ممنون میشم. (پروفایل)
ممنون از همگی پیشاپیش
سلام دوستان
بنظر شما کدوم یکی انتخاب بهتریه ؟
alpine spj-69C3
pioneer a6964
گزینه بهتری هم هس برای استفاده بدون آمبلی فایر ؟
مرسی:n16:
ممنونتم داداش حسین :n16::n12:.نقل قول:
Co 609 و 5500t رو خریدم . الان فقط مونده پخش که رفتم کنوود KDC-U7056BT خریدم به قیمت 440 هزار تومن و دارای 3RCA هست . امروز میدم نصب کنن .
نکته ای رو بگم این پخش کنوود KDC-U7056BT شاید باورتون نشه ولی خیلی خیلی از 8019 و 7016 بهتر هست . با این حرف ها نمیشه ثابت کرد باید خودتون صداشو بشونید . 8016 فقط اسمش در رفته خوب
این پخشی که گرفتم هم ارزون تر دراومد و هم تمامی تنظیمات 8016 رو داره و مشکلات 8016 رو نداره صفحه گرافیکی و خوانا --- سرعت خواندن usb هم کاملا راضی کنندست و دقیقا عین پخش های پایونیره
من که راضی هستم ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه اقا حمیدنقل قول:
سری جی الپاینو قبل خرید حتما صداشو گوش کن احتمال اینکه خوشت نیاد زیاده!
این ام تی ایکسم خیلی عالیه شاید یکم حجم صداش برا بعضیا کم باشه یه زمانی 75 بود اشتباه کردم چند دست نخریدم ازش:n01:
مبارک باشهنقل قول:
احتمالا پخش خوبیه مشخصات که خوبه