سلام، اینجا کسی از تهرانپارس مرکز مخابراتی عاطف هست؟ میخوام یه سرویس یه مگ با حجم دو گیگ از پارس آنلاین بگیرم، سرعت دانلود تو شب و روز چه جوریه؟ ممنون میشم جواب بدین
Printable View
سلام، اینجا کسی از تهرانپارس مرکز مخابراتی عاطف هست؟ میخوام یه سرویس یه مگ با حجم دو گیگ از پارس آنلاین بگیرم، سرعت دانلود تو شب و روز چه جوریه؟ ممنون میشم جواب بدین
کسی نیس جواب مارو بده؟:11:نقل قول:
مودم رو خودم بگیرم به صرفه تره یا از پارس؟؟
snr ات 6 بوده و نزديك 4 گيگ دانلود كردي ؟نقل قول:
(يا اون عكس ، غيرمرتبطه ؟)
400 مگم پرید با این دستکاری تو ساعت ها
ساعت من که درست بود مثل همیشه 6:59 دیسی کردم با این تفاوت که اینبار مودم رو خاموش کردم و رفتم خوابیدم!
اومدم دیدم زده 7:01:20 و نزدیک 400 مگ از حجمم کم کردند همیشه ساعت 6:59 دیسی میکردم میزد 6:58 ولی اینبار زد 7:01
خیلی خطرناکه اوضاع این گزارش مصرف اصلا یه سری قلق داره مثلا قبلا اینطور بود که من حتما بعد از دیسی باید کانکت بشم تا دیسی ثبت بشه وگرنه تو این ساعت حجمم میپرید تا همین چن روز پیش درست شده بود و هر دیسی رو ثبت میکرد باز هم خراب شده مثه اینکه یعنی ازینا بیسوادتر و مادرج**ه تر ندیدم شیطونه میگه یه یکی دو هفته بی اینترنتی رو تحمل کنم برم یه شرکت دیگه ها
شما که 6:59 دیسی کردی...من 6:55 قطع کردم...زده 7:02 ..380 مگ از ترافیک کم کرده
فکر کنم یه جای کارمون ایراد داره...یا پارس گرامون رو برداشته
ای بابا.اینجا هم که تعریفی نداره.شاتل هم که....
الآن یه سوال.دوستان ممکنه از سرویسهای مختلفشون تست بذارن؟128 رو رو چند بستن الآن؟مثلا شاتل رو 2 مگ بسته
سرعت شبانه؟
محدودیت مهم نیس،چون واسه فامیل میگیرم،اهل دانلود نیستن،واسه خودم میخوام شبا بذارم واسه دانلود اونجا وقتی به پیسی خوردم:دی
برا همه اینطور نیست ! برا منو بستن رو ۱۶۰نقل قول:
مثلا شاتل رو 2 مگ بسته
کسی کرج منطقه مخابراتی نصر آبادی از پارس سرویس داره ؟ یا کلا کرج !؟ چجوریاست کیفیتش ؟
فکرنمیکنم چون تو سرورشون ساعت ثبت شده نمیتونی بهشون ثابت کنی که مشکل از تغییر ساعت اونها بوده نه بی موقع دانلود کردن شمانقل قول:
مسلما خودت بگیری به صرفه تره.نقل قول:
دوستان سرعت روزانه و شبانه(مخصوصا شبانه) 128 و 512 چقدره؟
میخوام با شاتل دزد و دروغگو فسخ کنم دنبال جای جدیدم.
پارس تازگیها خراب نشده؟زنگ زدم دفتر فروش مشهد گفت شبانه 512، 50-60 از 40 هم پایین نمیاد.تایید میکنید؟
نقل قول:
مودم asus am 604 g
ریست کردم ولی باز چراغ لینک روشن نمیشه این در خالی هست که اون یکی مودم sy 602 به راحتی وصل میشه