های وب تو تجهیزاتش هم مشخصا مشکل داره. به عنوان مثال وقتی ساعات شلوغی میشه من حتی از گیت وی خود های وب هم تایم اوت دارم که نشون میده تجهیزاتشون overload شده.نقل قول:
Printable View
های وب تو تجهیزاتش هم مشخصا مشکل داره. به عنوان مثال وقتی ساعات شلوغی میشه من حتی از گیت وی خود های وب هم تایم اوت دارم که نشون میده تجهیزاتشون overload شده.نقل قول:
هیچ ارزونی (های وب و فشفشه هاش!) بی حکمت نیست:n02:نقل قول:
سلام دوستان کسی منطقه یک تهران مینی سیتی سرویس اینترنت های وب داره وضعیت اونجا چطوره؟؟؟؟
دوستان من درخواست جمع آوری دادم ، دیروز از دفتر تهران زنگ زدن تایید کردم ، چقدر زمان میبره خط تخلیه بشه ؟
منم قصد دارم تخلیه کنم ممنون می شم اگر منم راهنمایی کنید:نقل قول:
قراردادتون تاریخش تموم شده بود یا هنوز مونده بود؟
درخواست جمع آوری رو چه طوری مطرح کردید؟ (با 1565 تماس گرفتید یا حضوری مراجعه کردید؟)
منظورتون از تایید جمع آوری چیه؟(اگه قبلا باهاشون تماس گرفته بودید چرا دوباره ازتون خواستن تایید کنید؟)
از زمانی که درخواست دادید تا زمانی که باهاتون تماس گرفتن چقدر طول کشید؟
3روز کارینقل قول:
تایید جمع آوری از زمان مطرح کردن درخواست تا پایان 3 روز کاری همش منت شما رو میکشند و هزار بار باید تایید کنین و پیشهاد های مسخره شون رو رد کنیدنقل قول:
دختره یجور برگشته بهم میگه 8مگ ی ماهه رایگان میخوااااای؟؟ آدم دلش نمیاد ن بگه :n08:
معلومه اوضاع خیلی خرابه
عیدی روز مادر را هم ندادن :n05:
حالا قبول کردی یا نه ؟ :n39: بله رو گفتی یا نه ؟ :n02:نقل قول:
باید میگفتی 1 ماه 8 مگ رایگان نامحدود میگیرم و از تصمیمم صرفنظر میکنم :n06:
داداش اگه های وب حتی الان هم بیاد بگه تا اخر عمرت 16 مگ رایگان میدم قبول نمیکنم !نقل قول:
در حدی ک 128 پارس رو با بهترین سرویس های وب هم عوض نمیکنم :)
درسته وقتی نشه دانلود کرد و سرعت دانلود 0 اگه 16 مگ رایگان نامحدود هم بده هیچ فایده ای نداره :n03: منم دارم به جمع آوری فکر میکنم :n13:نقل قول: