نقل قول:
سلام
دوستان من شنیدم 01 و 02 روز برگ هستن ، درسته ؟
اگه درسته ، میشه با موتور بریم بیاییم ؟ جای موتور سیکلت داره که پارک کنیم ؟
بله
02 که حتی آموزشی ها هم روز برگ بودن چه برسه به بقیه
برای موتور هم پارکینگ داره
نقل قول:
سلام..
من افتادم 02 و الان سه روزه که گذشت
وقتی لباسامو گرفتم و داشتم خارج میشدم..یه سرباز صفر رو دیدم تو همون پادگان که داشت نگهبانی میداد..
میگفت بعد از ساعت 2 دیگه باهاتون کاری ندارن....این حقیقت داره؟؟؟؟؟
راستی..من افتادم گردان نصر گروهان سوم...اگه کسی هست پیغام خصوصی بده تا سه شنبه صبح که امدیم پادگان همو ببینیم...
ساعت 2 اکثر سربازای تهرانی می تونن برن خونه ولی خب باز بستگی به فرمانده هر فرد داره
شما هم که فعلا آموزشی هستین فکر نکنم ساعت 2 بتونید برین و روزایی که نگهبان نیستین حدود ساعت 4 می تونید برید البته به جز پنج شنبه ها که حتی من می دیدم ساعت 11 هم بعضی ها می رفتن!
نقل قول:
من 02 آموزش دیدم...بخور و بخواب و البته در این بین بعضی وقتا یه کلاسی هم میرفتیم
چند هفته قبل یکی از سربازای ستاد مشترک رو دیدم...میگفت من نامه های زیادی رو دیدم از داخل پرونده بچه ها که خدمتشون 18 ماهه...با اینکه 91 رفتند خدمت...راسته یا دروغ؟؟؟یکی بیاد بگه بالاخره چقدر باید خدمت کنیم؟؟آخه من دفترچه بیمه سربازی رو هم که نگاه کردم،18 ماه اعتبار داشت
والا 02 من با اون مسئول مستقیم اینجور قضیه ها خیلی رفیق بودم و کلا آمار اینو همیشه ازش می گرفتم و اونم می گفت فعلا همین 21 ماهه و هنوز هیچ بخش نامه ای نیومده که 18 ماه شده
یه چیزی هم مهمه اینه که توی کامپیوتر برای شما چی ثبت شده و موقع تسویه حساب ملاک اونه و ممکنه توی شعبه رایانه پادگان شما 21 ماه ثبت شده باشه یا 18 ماه و اونا می تونن بعضی وقتا زیرآبی برن و دستکاری کنن :دی ...
نقل قول:
سلام
دوستان منم دلم رو زدم به دریا رفتم فرستادم این دفترچه رو
من با دیپلم دارم میرم
میدونم که پدرم در میاد و به بدبختی میافتم، البته حقمه باید درس میخوندم که نخوندم
بعد از 5 سال انصراف دادم و اینقدر خریت کردم که واسه فوق دیپلم هم خودمو نرسوندم
به نظرتون کی اعزام میشم؟
فقط امیدوارم که لب مرز نیوفتم...راستی تک پسرم فرقی به حالم میکنه؟پاهام هم پرانتزیه و میتونم معاف از رزم بگیرم
لطفا دوستانی که تجربه دارند کمک کنند...(گرچند میدونم که اینجا به بچه با سوادا بیشتر جواب میدند تا ما بی سوادا)
زیاد نگران نباشید و توکل کنید به خدا
منم که فوق دیپلم داشتم حداقل توی نیروی زمینی ارتش که خیلی فرق نداشت و فقط آموزشی ما نسبت به سربازای دیگه یکمی راحتر بود وگرنه من در طول دوران خدمتم حتی فوق لیسانسی رو دیدم که بهش خیلی زیاد ظلم شد!
راستش بیشتر به شانس شما بستگی داره و ممکنه بالاترین مدرک رو داشته باشید و بدترین جاها بیافتید
تا اون جایی که من می دونم اگه شرایط دار باشید یعنی مثلا یکیش همین تک پسریه حداقل بعد آموزشی رو توی شهر خودتون می افتین که البته باید مدارک شرایط دار بودن خودتون رو ارائه کرده باشین