بله حق با شماست بگیر نگیر داره اگر برگردید عقب و صفحات قبلی رو مطالعه بفرمایید گفته های دوستان این مطلب رو نشون میده منم بعضی از ماه ها رو یک مگ بودم و خیلی دانلود داشتمنقل قول:
ولی محدود نشدم البته به صورت چند ماه مداوم نبود...
Printable View
بله حق با شماست بگیر نگیر داره اگر برگردید عقب و صفحات قبلی رو مطالعه بفرمایید گفته های دوستان این مطلب رو نشون میده منم بعضی از ماه ها رو یک مگ بودم و خیلی دانلود داشتمنقل قول:
ولی محدود نشدم البته به صورت چند ماه مداوم نبود...
هنوز زندست وایمکس؟
دلیل استفاده تون با وجود 4g چیه؟
دليلش اينه كه هنوز مودم رودستمون مونده و نميخوايم هزينه مودم جديد داشته باشيم :n27::n27:
تا 2 یا 3 ماه دیگه قراره تخفیف جزیی داده بشه برای خرید مودم TDD-LTE برای کاربران وایمکس
مودم وایمکس رو هم پس میگیرن ؟نقل قول:
پس اينهايي كه دنبال مودم ميگردن براي خريد TD هستننقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
خبری که از یکی از آشناها توی ایرانسل شنیدم همین بود عین نقل قول که به من گفتنقل قول:
"وایمکس که دیگه کلا تکنولوژی منسوخ شده هست و خیلی ها هم دیگه استفاده نمیکنن بنابراین به کاربران وایمکس تخفیف داده میشه برای تهیه TDD "
حرفی که در جلسه زده شده این بوده ولی هنوز تصمیم 100% نشده ولی با توجه به این که خودشون هم گفتن منسوخ شده فکر میکنم میخوان این تخفیف رو بدن و کم کم هم کلا جمع کنن وایمکس رو همچنین به همین دلیل احتمال این که بخوان مودم پس بگیرن و پول بدن یا به جاش بیشتر تخفیف بدن من که فکر میکنم 0 هست
دوستان وایمکس دیگه شبانه نداره؟
و همچنان آپلوش افتضاحه؟ آپ رایگان؟
وضعیت پینگو بازی چطوره؟
سلام
من تبریزم. میخواستم تعرفم رو عوض کنم از شش ماهه به یه ساله و سرعتش رو هم ببرم بالا. رفتم تو سایت ایرنسل و تعرفه ها رو دیدم که همه یه ماهه و سه ماهه و... رو داره اون وقت تو حساب کاربری فقط پایه ها هست... زنگ زدم بهشون گفتم یعنی چی ؟ میگه فقط یه مهه داریم و بقیه حذف شدن!!! منم گفتم خب اولا اگه حذف شده پس این تعرفه ها چیه تو سایتتون؛ خب برشون دارین. بعدشم میتونستیم اعلان عمومی بکنین که همه بدونیم دیگه. و بهشون گفتم از وقتی این 3جی و 4جی اومده دیگه اصلا وایمکس رو ول کردید و خدماتتون مسخره شده.
والا آخه!!! همش باید پول بدیم مودم بخریم که حالا از ضرر امواجش به سلامتی گذشته ، فقط پول بره به جیب اینا و خدمات هم در حد متوسط یا ضعیف!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابی هم گرفتی؟ قرار نیست جدی اضافه کنن؟ چون که قیمتای فعلی و بدون شبانه اصلا خوب نیست!
مودم وایمکس رو با 3جی یا 4جی عوض نمیکنن؟ 40تومنم تو حسابم مونده بی استفاده