بدون آمپم ميشه؟ من صداي واضح ميخوام نه تيز نه خفه نظرتون فعلان رو آمپ و كامپانت چيه به جز پخش كه كنوود چشمو گرفتهنقل قول:
بدون آمپم ميشه؟ من صداي واضح ميخوام نه تيز نه خفه نظرتون فعلان رو آمپ و كامپانت چيه به جز پخش كه كنوود چشمو گرفتهنقل قول:
من اين٧٠١٦ سرچ ميزنم بالاي ٥٠٠ قيمت زدن جايي سراغ ندارين
نظر اساتيد محترم رو پخش ٨٠١٩ چيه؟ ممنون ميشم جواب بدين
خیلی پخش خوبیه هست و پنلش جدا میشه و مشکلات kiv-700 رو ندارهنقل قول:
اما دیگ زیر 550 گیر نمیاد .....
یک سوال کامپوننت صدای بلند تری
نسبت به کواک داره یا خیر ؟؟؟؟؟؟
نمیشه دقیق گفت... کامپوننتی هست که 150 Watt Rms قدرتشه که از اکثر کواک ها قدرت بیشتری داره....نقل قول:
مثل این میمونه بگیم پراید تند تر میره یا موتور... خب میشه موتوره 1000 باشه سوسکش کنه میتونه موتور گازیم باشه :n02: عجب مثاله زاقارطی زدم :n08:
ولی میشه گفت در کل کامپوننت از نظر تفکیک صدا و کیفیت در اکثر موارد از کواک قوی تر هست
دوستان اطلاعاتی ندارن در مورد این پخشا؟نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پخش خوبیه امکاناتشم زیاد و دقیقه .. من که ازش راضیم :n01:نقل قول:
سلامنقل قول:
بله بدون امپ میشه ولی اگه میخواید هیچ وقت امپ نگیرید دیگه لازم نیست باند 400 تومنی بگیرید و یه باند 150 یا 200 تومنی هم کارتونو راه میندازه و در همون حد بدون امپلی براتون کار میکنه!
8019 هم پخش خوبیه ولی الان فکر کنم حکم طلا داشته باشه......
اینجا اهواز من قیمت کردم دوستان شاید باورتون نشه یارو میگفت 725 تومن!!!:n04:
سلام حمید جان . هدیونیت من کنوود 8019 که واقعا عالیه کواک DLS R1073 و آمپ کنوود 7205 هستش ولی کابل RCA و برق جالبی ندارم , کابل برق و RCA درست و حسابی چه مارکی و از کجا بگیرم و چطوری بفهمم RCA که دارم می گیرم اصل هستش ؟ ممنون