-
بازم یه باخت دادن رفتن یه تیم بدبخت پیدا کردن ( حتما نوجوانان پگاه بوده .چون اینا خوراکشون باختن به پگاهه ):31:بهش گل زدن . :46:
-
70 هزار دلار مانده است
طلب مارکو؛دردسر پشت دردسر
مسئولان باشگاه پرسپوليس جدا از درگيري با ماجراي استعفاي قطبي، با مساله طلب مارکوي برزيلي نيز روبرو هستند.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" پس از جدايي ناگهاني افشين قطبي از جمع سرخپوشان،مسئولان باشگاه پرسپوليس که پيش از اين اميدوار بودند با وساطت قطبي،مارکو (دستيار قطبي) قيد مابقي طلب خود را بزند،حالا مي بايست هرچه سريعتر باقي مانده پول اين برزيلي را پرداخت کنند. يک منبع آگاه در باشگاه پرسپوليس باقي مانده پول مارکو را حدود 70 هزار دلار ذکر کرد. لازم به ذکر است که مارکو به درخواست افشين قطبي پرسپوليسي شد.
-
شکست تيم ميثاقيان از نان شب هم واجبتر است
پژمان نوري:از مدافع بودن راحت شدم
پژمان نوري حالا مي تواند خيالش راحت باشد که ديگر مجبور نيست به عنوان مدافع چپ در ترکيب پرسپوليس قرار بگيرد. با اضافه شدن رحمان رضايي، نوري از اين به بعد فقط در ميانه ميدان بازي خواهد کرد.
البته اين بازيکن با وجود اينکه از اين موقعيت راضي است، باز هم خود را تابع مربيان مي داند و اعتقاد دارد که بازيکنان تحت هيچ شرايطي نمي توانند و نبايد از دستورات تاکتيکي سرپيچي کنند. هافبک دفاعي سرخپوشان در گفت و گويي با خبرنگار ورزشي برنا به سوالات مطرح شده پاسخ داد:
* مثل اينکه از بازي در خط دفاعي راحت شدي.
- وظيفه من ايجاب مي کند که در هر پستي که مربيان مي خواهند، در خدمت تيم باشم. هميشه گفته ام که کارايي ام در خط هافبک به مراتب بيشتر از زماني است که به عنوان مدافع در جمع يازده بازيکن اصلي قرار مي گيرم.
* البته رحمان رضايي هنوز مجوز بازي اش را نگرفته است.
- اميدوارم هرچه زودتر به ترکيب تيم اضافه شود تا با استفاده از توانايي و البته تجربه اش به وضعيت دفاعي سر و سامان دهد. با اين حال معتقدم بازيکناني هم که از همان هفته هاي اول در خدمت پرسپوليس بودند،مي توانند به عنوان يکي از مهره هاي تاثيرگذار مطرح شوند.
* مي تواني نتيجه بازي فردا مقابل استقلال اهواز را پيشبيني کني؟
- هيچ وقت نمي توانم بگويم که حتماً مي بريم و يا حتماً نتيجه را به حريف واگذار مي کنيم.فقط اين را مي دانم که شکست دادن تيم ميثاقيان از نان شب هم براي ما واجب تر است؛چون اگر نتوانيم آنها را شکست بدهيم،فاصله مان از تيم هايي که توانسته اند خود را مدعيان جدي قهرماني معرفي کنند، باز هم زياد مي شود.
* احتمال برد پرسپوليس بيشتر از است يا حريف اهوازي؟
- وقتي قرار است پرسپوليس در ورزشگاه آزادي بازي کند و 70 هزار تماشاگر براي تشويق ما سنگ تمام مي گذارند، احتمال برد ما برابر يک تيم شهرستاني به طور طبيعي بيشتر مي شود
. * اما امتيازات زيادي را تهران از دست داده ايد
. - به هر حال پرسپوليس در ليگ برتر با يکسري مشکلات مواجه شد که نگذاشت ما آنطور که بايد در نتيجه گيري موفق عمل کنيم.
* "يکسري مشکلات" مشکلاتتان تمام شده است؟
- خدا را شکر که در حال حاضر تيم خوب و هاهنگ و بي حاشيه اي داريم و مي توانيم از اين فرصت استفاده کنيم تا بلکه با پيروزي در بازي هاي بعدي،امتيازات از دست رفته را جبران کنيم. * رفتن افشين قطبي چه تاثيري در روند پرسپوليس مي گذارد؟ - به هر حال وقتي سرمربي تيم جا به جا مي شود، تغييرات زيادي در ترکيب و شرايط کلي تيم مشاهده مي شود. بايد تمام حواسمان را جمع کنيم تا اين تغييرات به نفع تيم باشد و بتوانيم بالاخره پس از مدت ها به جمع تيم هاي بالانشين جدول رده بندي برسيم.
* "پرسپوليس در رده ششم جدول رده بندي" قبول داري که اين جايگاه ناکامي بزرگي براي تيمي چون پرسپوليس است؟
- به هر حال بايد پذيرفت که تيم ما در ليگ هشتم نتوانست تيمي باشد که همه از آن انتظار دارند.البته با افسوس خوردن هيچ چيز درست نمي شود و ما بايد به جاي تاسف خوردن،براي جبران مافات تمام تلاش خود را به کار بگيريم.
-
ممصطفوي به پيرواني اطمينان خاطر داد
تا آخر فصل سرمربي ميماني
انتخاب افشين پيرواني به عنوان سرمربي پرسپوليس در شرايطي که او به عنوان دستيار زير نظر افشين قطبي به فعاليت مشغول بود،اين ذهنيت را به وجود آورده است که پيرواني به طور موقت سرمربي است تا مسئولان باشگاه با گزينه اي مناسب براي هدايت پرسپوليس به توافق برسند.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" انتشار خبرهايي مبني بر اينکه داريوش مصطفوي با مربياني همچون نناد نيکوليچ، وينگو بگوويچ. لوکا بوناچيچ و... مذاکره کرده که در روزهاي اخير بارها و بارها مطرح شده است، موجب شده تا افشين پيرواني از مديرعامل باشگاه بخواهد تا تکليفش را مشخص کرده و اگر قرار است به عنوان سرمربي قطعي مشغول به کار شود، اين مساله توسط اعضاي هيات مديره در رسانه ها مطرح شود.
داريوش مصطفوي در جواب پيرواني به او اطمينان داده است که تحت هيچ شرايطي به فکر مذاکره با مربيان خارجي يا داخلي نيست و او تا پايان ليگ برتر مي تواند به عنوان سرمربي روي نيمکت پرسپوليس بنشيند.
لازم به ذکر است که افشين پيرواني در پايان تمرين ديروز به خبرنگاران گفته بود بلاتکليف است و هنوز خود را سرمربي قطعي پرسپوليس نمي داند.
-
مازيار زارع:بايد بازي هاي بهتري انجام بدهم
هافبک دفاعي پرسپوليس اعتقاد دارد که مي تواند بازي هاي بهتري براي تيمش انجام دهد و به همين دليل تلاش مي کند تا با جدي گرفتن تمرينات،خودش را به عنوان يکي از بهترين پرسپوليسي ها مطرح کند
مازيار زارع به خبرنگار ورزشي برنا گفت:من هم مي دانم که نتوانستم آنطور که بايد خودم را در ترکيب پرسپوليس نشان دهم،با اين حال گمان نمي کنم عملکردم انتقاد آميز باشد.
وي ادامه داد: البته سعي مي کنم در ادامه ليگ برتر تاثيرگذاري بيشتري در بازي هاي تيم داشته باشم تا از اين طريق هم در موفقيت هاي تيم نقش داشته باشم و هم اينکه در تيم ملي جايگاهي شايسته به دست آورم.
زارع در مورد رويارويي با استقلال اهواز اظهار داشت:هميشه تيم هاي اکبر ميثاقيان براي پرسپوليس مشکل ايجاد کرده اند، اما اين بار شرايط به ما اين اجازه را نمي دهد که به چيزي کمتر از سه امتياز فکر کنيم.
هافبک دفاعي پرسپوليس در پايان حرف هايش در مورد سرمربيگري افشين پيرواني گفت: آقاي پيرواني از پرسپوليسي هاي قديمي است و با توجه به شناخت خوبي که از جو حاکم بر تيم دارد، مي تواند پرسپوليس را در ليگ برتر و همچنين بازي هاي آسيايي به موفقيت برساند
-
نگاهي به آخرين سکانس از دعواي مديران پرسپوليس با افشين قطبي
فرصتي براي تلافي!
روزي که افشين قطبي طعم شيرين قهرماني را چشيده و روي ابرها رژه مي رفت،هرگز فکرش را نمي کرد که در طرفة العيني ورق برگردد و همان تيفوسي هاي از خود بي خود روي سکوها که تا ديروز برايش حنجره پاره مي کردند، با سنگ به شيشه ماشينش بکوبند و قلب بانو يوروم را به درد آورند.
سرويس ورزشي برنا کار قطبي با مسئولان باشگاه پرسپوليس بيخ پيدا کرده است.وي که در يک شب سرد زمستاني تهران را به مقصد کشور شيخ نشين امارات ترک کرده بود،تصور اين را نداشت که مديران پرسپوليس خيلي زود افشين شماره 2 را جايگزين او نمايند. قطبي که به گواه نزديکانش قصد نداشت پل هاي پشت سر خود را خراب کند،ناگهان خود را در چاله اي عميق ديد؛چاله اي که او در آن گير افتاده بود و مديران پرسپوليس بالاي سرش هلهله سر مي دادند. فرار شبانه قطبي از ايران مصادف شد با واکنش مسئولان باشگاه سرخ.آنها که انتظار نداشتند سرمربي بين المللي(!)پرسپوليس اينچنين بي گدار به آب بزند و توپ را در زمين خودش نگه دارد،از فرار شبانه امپراتور کلي کيفور شدند و آن شب را با انديشه شکايت از سرمربي فراري خود صبح کردند. داريوش مصطفوي ديروز(دوشنبه) دقايقي با قطبي صحبت کرد.مکالمه اين دو نفر ابتدا حالت دوستانه داشت،اما خارج شدن جمله "وکيلم پولم را از شما مي گيرد" از زبان قطبي، پرونده اختلاف آنها را وارد فاز جديدي کرد. مصطفوي به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد:"خواستم جواب قطبي را مثل خودش بدهم،اما تجربه به من ثابت کرده که در موقع خشم نبايد از کوره در رفت."مصطفوي که بسياري او را شيخ الشيوخ فوتبال ايران مي دانند،در پاسخ قطبي مي گويد: "بسيار خب، شما راه خودت را برو، ما هم راه خودمان را مي رويم." روزي که افشين قطبي طعم شيرين قهرماني را چشيده و روي ابرها رژه مي رفت،هرگز فکرش را نمي کرد که در طرفة العيني ورق برگردد و همان تيفوسي هاي از خود بي خود روي سکوها که تا ديروز برايش حنجره پاره مي کردند، ا سنگ به شيشه ماشينش بکوبند و قلب بانو يوروم را به درد آورند.قطبي شايد پشيمان باشد و شايد هم از دعوا با مديران پرسپوليس هدف ديگري را دنبال مي کند،اما با وجود هر هدفي که در مخيله وجود دارد،مي توان حدس زد که بازنده اين بازي چه کسي است. مديرعامل پرسپوليس پا را در يک کفش کرده و مي گويد:"نه تنها مابقي پول قطبي را نمي دهيم،بلکه وي موظف است حدود نيمي از مبلغ دريافتي اش را به باشگاه پس دهد" و اين همان نقطه تقابل قطبي و مديران پرسپوليس مي باشد. مصطفوي ديروز در يک محفل خصوصي اعلام کرده که ظرف دو سه روز آينده اتفاقات مهم و پر سر و صدايي در باشگاه پرسپوليس خواهد افتاد. وي از امروز دست بهکار شد و براي شروع از دوستان فيفانشين خود سراغ گرفت. مديران مجموعه سرخ مي خواهند اقدام غير حرفه اي قطبي را تلافي کنند و براي تلافي،چه کاري بهتر از باز پس گيري اسکناس هاي هديه شده به جناب قطبي.
-
مجتبي شيري در گفت و گو با برنا
استقلال اهواز حريف سختي است
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس،استقلال اهواز را حريفي سخت براي تيمش ميداند.
مجتبي شيري با اشاره به بازي مقابل تيم اکبر ميثاقيان،به خبرنگار ورزشي برنا گفت: آنها با روي آوردن به فوتبالي تکنيکي، توانايي اين را دارند که براي ما خطرساز باشند؛اما از آنجا که در ورزشگاه آزادي و مقابل تماشاگرانمان بازي مي کنيم، چاره اي جز شکست دادن استقلال اهواز نداريم.
بازيکن سابق استقلال اهواز شناختي که از اين تيم دارد را مفيد مي داند و مي گويد:با اکثر بازيکنان فعلي آنها همبازي بودم و مي دانم که با چه ترفندي بايد مانع از تاثيرگذاري آنها شوم.البته غيبت "ناصر شکرون" که يکي از مهاجمان آماده ليگ برتر است،مي تواند به نفع ما باشد؛چون در نبود اين بازيکن کارايي خط حمله استقلال اهواز کم مي شود.
شيري در پايان حرف هايش با اشاره به اهميت بالاي امتيازات بازي فردا براي پرسپوليس،از تماشاگران خواست تا با حضور در ورزشگاه آزادي به بازيکنان روحيه بدهند.
گفتني است ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال اهواز در چارچوب هفته شانزدم ليگ برتر فردا برگزار مي شود.
-
در گفتگو با ایسکانیوز باقری: با تمام وجود از پیروانی حمایت می کنم// هنوز صحبتی با قطبی نداشته ام تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان تیم پرسپولیس درباره حضور پیروانی در این تیم به عنوان سرمربی گفت: او یکی از بهترین دوستان من است و با تمام وجود از او حمایت می کنم.
کریم باقری روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز خاطرنشان کرد: پیروانی یکی از بازیکنان خوب ایران بود و سال ها با هم بازی کردیم اکنون هم در سمت سرمربیگری تیم پرسپولیس، تا آنجا که بتوانم از او حمایت می کنم.
وی ادامه داد: پیروانی برای موفقیت پرسپولیس تلاش بسیاری می کند و بازیکنان تیم هم می خواهند تا پرسپولیس به اوج خود بازگشته و قهرمان شود پس برای رسیدن به این مهم باید به همدیگر کمک کنیم.
کاپیتان پرسپولیس درباره رفتن قطبی به ایسکانیوز گفت: من در امارات بودم که شنیدم قطبی استعفا داده و از وقتی که آمدم هنوز نتوانستم با او صحبت کنم تا ببینم او برای چه از تیم جدا شد.
وی افزود: قطبی مربی خوبی بود و برای پرسپولیس زحمات زیادی کشید و تلاش فراوانی انجام داد.
باقری درخصوص آخرین وضعیت پرسپولیس عنوان کرد: شرایط بسیار خوب است و هیچ مشکلی در پرسپولیس وجود ندارد.
کاپیتان پرسپولیس تران همچنین درخصوص بازی تیم ملی افزود: بازی با امارات بازی سختی بود و خوشحالم که توانستیم در این بازی امتیاز کسب کنیم.
وی در پایان اضافه کرد: درباره تیم ملی باید بگویم که در بازی های آتی که با کره و عربستان خواهیم داشت فکر می کنم و امیدوارم که تیم ایران در نهایت به جام جهانی صعود کند
-
در گفتگو با ایسکانیوز باقری: با تمام وجود از پیروانی حمایت می کنم// هنوز صحبتی با قطبی نداشته ام
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کاپیتان تیم پرسپولیس درباره حضور پیروانی در این تیم به عنوان سرمربی گفت: او یکی از بهترین دوستان من است و با تمام وجود از او حمایت می کنم.
کریم باقری روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز خاطرنشان کرد: پیروانی یکی از بازیکنان خوب ایران بود و سال ها با هم بازی کردیم اکنون هم در سمت سرمربیگری تیم پرسپولیس، تا آنجا که بتوانم از او حمایت می کنم.
وی ادامه داد: پیروانی برای موفقیت پرسپولیس تلاش بسیاری می کند و بازیکنان تیم هم می خواهند تا پرسپولیس به اوج خود بازگشته و قهرمان شود پس برای رسیدن به این مهم باید به همدیگر کمک کنیم.
کاپیتان پرسپولیس درباره رفتن قطبی به ایسکانیوز گفت: من در امارات بودم که شنیدم قطبی استعفا داده و از وقتی که آمدم هنوز نتوانستم با او صحبت کنم تا ببینم او برای چه از تیم جدا شد.
وی افزود: قطبی مربی خوبی بود و برای پرسپولیس زحمات زیادی کشید و تلاش فراوانی انجام داد.
باقری درخصوص آخرین وضعیت پرسپولیس عنوان کرد: شرایط بسیار خوب است و هیچ مشکلی در پرسپولیس وجود ندارد.
کاپیتان پرسپولیس تران همچنین درخصوص بازی تیم ملی افزود: بازی با امارات بازی سختی بود و خوشحالم که توانستیم در این بازی امتیاز کسب کنیم.
وی در پایان اضافه کرد: درباره تیم ملی باید بگویم که در بازی های آتی که با کره و عربستان خواهیم داشت فکر می کنم و امیدوارم که تیم ایران در نهایت به جام جهانی صعود کند
-
محکوم به شکست استقلال اهواز هستیم پیروانی: روز های خوش پرسپولیس در راه است!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم پرسپولیس تهران با تاکید بر شکست استقلال اهواز گفت: روز های خوش پرسپولیس در راه است و با شکست تیم اهوازی این را نشان خواهیم داد.
افشین پیروانی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان کرد: استقلال اهواز حریف سرسختی است و ما باید این تیم را شکست دهیم و به نوعی محکوم به شکست این تیم هستیم.
وی ادامه داد: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته ایم و در بازی روز چهارشنبه با تمام قوا به میدان خواهیم رفت. در مقابل استقلال فقط به پیروزی فکر می کنیم و می خواهیم دوباره پرسپولیس به روزهای خوب خود برگردد.
پیروانی همچنین گفت: برای تیم پرسپولیس هر آنچه را که در توان دارم به کار تا این تیم به موفقیت برسد و هواداران راضی باشند و بعد از آن می خواهم از وظیفه سنگینی که مسوولین باشگاه برعهده من گذاشته سربلند شوم.
وی در خصوص بازگشت علوی به ایسکانیوز گفت: با مسوولین باشگاه صحبت کردم و به آنان گفتم که می خواهم علوی را به پرسپولیس برگردانم. علوی بازیکن خوبی است که می تواند در چندین پست به طور همزمان بازی کند و به اعتقاد من او می تواند به پرسپولیس کمک کند.
وی درباره وضعیت دروازه بان تیم اظهار داشت: اکنون حقیقی به عنوان دروازه بان اول ما خواهد بود و در بازی با استقلال اهواز هم او از دروازه پرسپولیس حراست می کند.
پیروانی در این رابطه عنوان کرد: حقیقی بسیار جوان است و آینده درخشانی در انتظار اوست و او می تواند با تلاش بیشتر به عنوان یکی از بهترین دروازه بان ها در ایران معرفی شود و فقط نیاز به کمی زمان و تجربه دارد./