من دیشب یه xbox360 ارکد با مین جاسپر قیمت کردم گفت 300 تومن می خواستم بدونم قیمتی که بهکم گفته گرون با نه معمولیه در ضما من میدونم که xb360 پرنیوم بهتره .
باتشکر.
من دیشب یه xbox360 ارکد با مین جاسپر قیمت کردم گفت 300 تومن می خواستم بدونم قیمتی که بهکم گفته گرون با نه معمولیه در ضما من میدونم که xb360 پرنیوم بهتره .
باتشکر.
اون premium هست که دیگه تولید نمیشهنقل قول:
در مورد قیمت هم شما کجا هستید ؟
چون تهران الان arcade حدودا 240 تومان هست و 300 خیلی گرونه
چون elite الان 340 هست
پیشنهادم اینه که آرکید بخرید و با 95 تومن یه هارد "250" گیگابایتی برای کنسول بخرید.نقل قول:
سلام
چند تا سوال داشتم
1-الان قیمت 360 چنده و به نظرتون تابستون تقریبا چند میشه؟؟(من ی 360 می خوام که ارزون تر از بقیه باشه ولی مادربرد جاسپر هم بهش بخوره تا سه چراغ نشه!!همچین چیزی داریم؟؟)
2-xbox live تقریبا به ازای هر ساعت بازی کردن چقدر از پهنای باند کم می کنه؟؟(مثلا call of duty 6
3-من خیلی بازی می کنم و از این که بازی ها تک تک داره یا برداشته میشه و انحصاری میشه یا این سیستم drm :41: و این چیزا دیگه حوصلم سر رفته و می خوام برم ی 360 بخرم!!بنظرتون ارزش داره؟؟بعلاوه به مولتی پلیر هم علاقه ی خاصی دارم و کامپیوتر هم که :2:
4-درون جعبه ی خود 360 دسته ی بی سیم هست یا باید بخرم؟؟
5-برای این که بخوام به مانیتور وصلش کنم چقدر باید خرج کنم؟؟
ممنون میشم جوابمو بدید.
ممنون
سالنو مبارک
سلامنقل قول:
1 - الان بهترین موقع برای خرید هست
arcade 240
elite 340
معمولا تابستان دوباره میره بالا
motherboard این کنسول مثل pc نیست که تعویض بشه
الان همشون jasper هستند و شما با خیال راحت میتونی چندین ساعت بکوب بازی کنی
میشناسم یکی از دوستان رو که از همون روز launch کنسول یک دونه خریده و بکوب داره کار میکنه اونم با اون برد
الان که دیگه ..
در کل شما RROD با کد E74 رو فراموش کن
2 - این بسته به بازی های مختلف متغیره
ولی زیاد نیست
3 - شما باید زود تر از اینها این کار رو میکردی
اونم با این همه عناوین مخوف تو این سالهای اخیر که top هاش exclusive موندن و یک سری هم
که 360 تو اونها lead بوده و بعدا با کیفیت فاجعه و کنترل داغون port شدن برای pc
مطمنا ارزش داره
این کنسول خفن microsoft الان 5 سالی میشه leader این صنعت هست و داره میتازه
سیلی از بازی های exclusive خفن هم تو راهه با گرافیک بالا و بی درد سر و کنترلر عالی
و تا نیمه دوم 2014 هم قراره همینطور بتازه
4 - درونش یک دونه هست
و جدا هم میتونی تا 3 تا دونه دیگه وصل کنی که 34 تومان قیمتشه
5 - اگه hdmi داره lcd که یک کابل hdmi که بسته به کیفیت از 10 شروع میشه به بالا و special خود کنسول هم هست 30
و اگه Dvi داره که یک hdmi to dvi که 10 تا 15 قیمتشه
در طی شایعه ای مبنی بر کرک شدن قفل DRM امروز شرکت Ubisoft در باره بازی Assassin’s Creed II اعلام کرد که بازیکنان در صورتی که به انترنت متصل نباشند یا اتصالشون قطع بشه برمیگردند از همان نقطه ای که بازی رو شروع کرده بودند.
ناشر این بازی یعنی Ubisoft گفته است مسلما عکس العمل ها و حمله های زیادی بر علیه این دو بازی Assassin’s Creed II و Splinter Cell: Conviction انجام خواهد شد .
هم چنین دوباره بر این نکته تاکید کرد بازیکنان در همه وقت برای انجام این بازی باید به اینترت متصل یاشند و کسی که در حین انجام بازی اتصال خود را از دست بدهد با برقراری اولین اتصال به مکان قبلی خود بازمیگردد.
این خبر واکنشی از طرف شرکت Ubisoft بر علیه خبری که امروز مبنی بر کرک شدن قفل DRM منتشر شد بود .
به تمام PC باز ها تسلیت میگم :37: (:38:)
خدایی کنسولامون رو باید بزاریم رو سرمون حلوا حلوا کنیم !!
میخواستم بدونم ارکد با الایت از لحاظ سخت افزاری و کارکرد چه فرقی داره.
با تشکر
میخواستم بدونم مشکله سه چراغه شدن دیگه حل شده یا نه ؟
وا سخت افزار ارکد با الایت چه فرقی داره؟
واقعا ممنونم
ی سوال دیگه هم دارم
من برای آنلاین بازی کردن با 360 باید حتما بازیم و دستگاهم اصل باشه یا فریموری چیزی هست که کار ما رو راه بندازه؟؟آخه پسر خالم که 360 داره ی فریموری ریخته مناسب لایو ولی cod6 رو نمی خونه!!
نقل قول:از لحاظ سخت افزاری فقط در داشتن لوازم جانبی تفاوت دارن و در بقیه ی موارد کوچکترین فرقی نمیکنن البته Storage داخلینقل قول:
Arcade 512MB هست ولی Elite از 256MB بهره میبره.
مشکل 3 چراغ شدن هم با اومدن Falcon ها دیگه کم رنگ شده و با عرضه ی Jasper ها دیگه بی رنگ :31:
الان خوده بنده گاهی تا 14 ساعت هم یه بند دستگاهم روشن هست !!