سلام دوستان
كسايي كه تازگيا 01 بودن ميشه بگن تفاوت اين هنگ 1 و 2 چيه؟
ما افتاديم 714
اوضاعش چجوره؟
Printable View
سلام دوستان
كسايي كه تازگيا 01 بودن ميشه بگن تفاوت اين هنگ 1 و 2 چيه؟
ما افتاديم 714
اوضاعش چجوره؟
[PHP]دوستان من آموزشی 01 که بودم تجاربی که توی این مکان پیدا کردم این ها بود
گوشی:
1) دوستان وقت ورود برای پذیرش موبایل رو نگرفتن ولی اگر بچه شهرستان هستید کسی رو هم تهران ندارید بذارید توی دکه طرف در جنوب. اگر بچه تهران هستید که گوشی نیارید همراهتون توی خدمت دردسر واسه خودتون درست نکنید. هستند کسایی که گوشی میارن ولی به دردسرش نمی ارزه!
2) هفته های اول مخصوصا بعضی دژبان ها سو استفاده می کنند از بی اطلاعی شما! مثلا دوست خودم گوشی همراهش بوده حواسش نبوده خودش رفته به دژبان گفته آقا من حواسم نبوده گوشی آوردم خدمت شما! اون ها هم کلی تشکر که بعد رفتی بیرون بیا تحویل بگیر. بعد فرداش نامه اش اومد برای فرمانده یگان! رفیق ما اضاف خورد! دژبان گوشی رو کشف شده گزارش کرده بود چون هر گوشی رو که دژبان کشف کنه 48 ساعت مرخصی می گیره! پس حواستون باشه اگر دژبان گفت گوشیت رو اگر داری تحویل بده اینه به هر که حویل می دی بده به دژبان نده که بعدش دردسر ساز می شه! اصلا گوشی نیارید یا تحویل همون دکه بدید
مدارک:
1) اطلاعات خودتون رو داشته باشید مثل کد پستی و کد ملی و شماره حساب سپه( نه شماره عابر بانک!) این شماره حساب رو بعد باز یکسری فرم می دن و برگ سبز و آبیتون رو هم تحویل گرفتن بعد خیلی ها شماره حسابشون رو نداشتن
دژبان ها:
1) وقتی بهتون مرخصی دادن ممکنه بگن با دژبانی هماهنگ شده که هر موقع رسیدید اجازه بدن بیاید داخل! آقا باور نکنید! ورود تا قبل ساعت 9 شبه! 9 شب به بعد اومدی دژبانی برگه مرخصیت رو می گیره می گه برو. هفته اول دقبقا یک عده کثیری این جوری شدن! برگه هاشون رو گرفتن اون ها هم که خبر نداشتن رفتن! بعد نامه هاتون میاد فرماندهی یگان که آقا ایشون در ساعت خاموشی تردد داشته واست تاخییر می زننو فرمانده هم تنبیه می کنه مثل بازداشت در یگان! پس حواستون باشه دژبانی برگتون رو نگیره!
لباس:
1) لباسی که می گیرید همون جا قبل اینکه برید بیرون اگر کوچیک بزرگه با بچه های یگان تعویض کنید. رفتید بیرون میدون امام حسینم که دیگه همه جوره تیغتون می زنند! یادتون باشه لباس گشاد رو می شه تنگ کرد یا کوچیک کرد لباس کوچیک دردسر داره! به نظرم پوتین ارزش عوض کردن داره ولی لباس نه! قیمت اتیکت نویسی چاپی 1000 و نستعلیق 1500 البته نستعلیق 1000 هم پیدا می شه! رسته هم نهایت هر جفت 500 تومنه! سرتون کلاه نذارند
رفت و آمد:
1)مسیر رفت و آمد هم وقتی روز برگ هستید اگر قیل 9 میایید راحت ترین راهش مترو هوا نیرو هست! این ایستگاه پیاده شید پیاد برید به سمت بزرگراه. خیلی طولانی نیست 10 دقیقه شاید پیاده روی داره تا در شمال. اگر از در جنوب میاید که با BRT راحت ترین راهه.
بچه های تهران:
1) بچه های تهران در بدو ورود نگهبان می شدند! نگهشون هم می داشتند! آقا اگر بچه تهرانی ساعت 6 صبح پا نشی بری اون جا! ظهر برو ساعت های 11 12.
استحقاقی:
1) کیسه استحقاق بهتون می دن چک کنید همه چیز داشته باشه! افسر آموزش یا فرمانده بالا سرت گفت بریز بیرون بعد سریع جمع کن خیلی هول نشو! حتما چک کن ببین کامل باشه! کسری داشتی حتما بگو! نگی فردا سرت منت می ذارن می گن خالی بستی اگر داشتی همون موقع می گفتی!
وسال مورد نیاز:
1) وسایل مورد نیازتون این هاست : نخ سوزن.
قیچی کوچیک.
قرص سرما خوردگی مسکن و ویتامین.
قاشق چنگال و لیوان ( این قاشق چنگال و لیوان رو حتما داشته باشید).
کش برای گتر شلوار
لیف.
2 دست لباس زیر اضافه اگر حموم زیاد می رین.
یک پتو سبک ( علتش رو نکته بعدی می گم)
یک چند تا روزنامه یا یک مقوا ( اگر حال مسجد رفتن ندارید برای نماز به عنوان زیر انداز استفاده کنید).
یک کیسه پلاستیکی دسته دار با سایز متوسط ( آقا وضعیت ناقص که می گن بکنید برید مسجد باید دمپایی پات کنی بعد وارد مسجد می شی اگر دمپاییت رو تحویل کفشدار ها دادی وقت برگشتن پدرت در میاد تا تحویل بگیری! این کیسه بذار همیشه تو جیبت باشه گفتن مسجد دمپایی هات رو بذار داخلش همرات بیار داخل مسجد به کفشدار نده دیگه).
ناخن گیر.
یک دست لباس راحتی.
اگر اهل فوتبال هستید کتونی و لباس ورزشی.
یک اسپری خوشبو کننده.
ژل ضدعفونی کننده دست ( جیبی).
ژیلت برای اصلاح.
قفل 808 برای در کمد ( البته بوفه داره خوش شانس باشید بچه های سری قبل هم روی کمد هاشون قفل گذاشتند با کلید برای شما).
دستمال.
خودکار دفترچه یاداشت.
صابون مایع ( بوفه هم داره مایع بهتره! چون این جامد دردسر داره! کثیف تر هم هست نسبت به مایع!).
ساعت مچی چراغ دار! ( مثل کاسیو های معمولی)
کارت تلفن به میزان کافی
مسواک خمیر دندان و شماپو می دن اگر یک مدل خاص استفاده می کنی که همراتون باشه نخواستی هم که هیچی هست!
واکس فوری ( برای تنبل ها)
بوفه:
1) چیز هایی که از بوفه باید بگیرید: یک اتیکت برای پوتین دفترچه مرخصی . لوازم واکس. کتاب رزم مقدماتی و جا صابونی برای صابون جامد که حمام میرید استفاده کنید اگر صابون میاع ندشاتید از این جا می توید بگیرید! ( هفته اول میان سری کامل می فروشند الکی پول می گیرند! یک چیزهایی که به دردتون نمی خوره. این هارو تکی بیگیرید)
بار همراه:
1) چمدون نیارید! چیزی بیارید که بشه جمعش کرد بکنید تو کیسه انفرادی مثل کوله پشتی چون کیفتون باید ره توی کیسه انفرادی . وسیله اضافی نیارید! جا دادنش دردسره
آنکارد:
1) اگر حس انکارد ندارید هر روز! ساده ترین راهش همون پتو نازک که گفتم! تخت رو یک بار انکارد کن شب همون جوری بخواب پتویی که آوردی بنداز روی خودت دیگه هر روز مجبور نیستی انکارد کنی. کلی هم وقت اضافه میارد
2) حس واکس پوتین نداشتید یک دونه واکس فوری همراهتون باشه
داوطلب:
1) نکته بعدی اصلا سعی نکنید توی چشم باشید! اصلا هر چی گم نام تر باشی راحت ترید! اصولا داوطلب شدن اشتباه محضه! روز اول سعی کنید مخ فرمانده رو بزنید که منشی شید! هیچ کس اندازه منشی حال نمی کنه! بقیه جا ها دردسره! ارشد جا دیگه نشید
معاف از رزم
1) اگر معاف از رزم دارید همیشه سعی کنید نامه معاف از رژه رو هم بگیرید از دکترتون!
افسر آموزش:
1) افسر آموزش خیلی شاخ شد واستون زنگ بزنید بازرسی! یادتون باشه حق ندارند سینه خیز ببرند! کلاغ پر حق ندارند بدند! پا مرغی حق ندارند بدن! توهین حق ندارند بکنند! بشین پاشو نهایتش 10 تا! کار دست جمعی هم نکنید مثلا با هم نامه ننویسید واسه بازرسی یا حفاظت اطلاعات! تک تک کار کنید!
اگر امریه نداری:
1) امریه نگرفتی سعی کن هر جور شده خودتو جا بدی توی عقیدتی سیاسی! کویته اونجا! راهشم دیگه باید یک کم استعداد ذاتی داشته باشی!
نظافت:
1) گندترین جا های نظافت اول دستشویی بعد هم نظافت عمومی!
تلو:
1) برای تلو اگر کیسه خواب خوب دارید ببرید اگر نه بهتون کیسه خواب می دن ولی سرده لباس گرم داشته باشید
صف:
توی صف نه سر صف باشید نه ته صف! و همیشه سعی کنید وسط صف باشید! توی رژه راحت ترید. در ضمن اگر با دوستون می خواهید در یک گروه قرار بگیرید و در اردوگاه توی یک چادر باشید. اصطلاحا می گند سازمان رژه یا رزم. کنار هم وای ناستید بگید پشت یا جلوی شما تو سازمان رژه باشه چون گروه ها بر اساس ستونه نه صف!
امتحان:
واسه امتحان نمونه سوال ها رو گیر بیارید هر سال همینه نهایتش 2 3 تا عوض شه. عقیدتی سیاسی که هر سال سوالاش همونه!
---------------------------------------------------------------
زود می گذره ولی باید بگذرونید
[/PHP]
درسته ، رفیقه منم دیروز رفته بود خضرایی ، گفت وسایل رو به همه یکسان دادن .نقل قول:
روی المثنی هم میزنهنقل قول:
من که گرفتم زده بود
سلام
بچه ها دفترچه ی بیمه ی سربازی رو کی بهمون میدن ؟
بعد میخواستم بدونم ، ارتودنسی هم برای سرباز رایگانه ؟ تو دوران سربازی همه ی درمانها رایگانه ؟ اگه نه ، لیستشو هر کی داره بیزحمت بده .
دمتون گرم .
ولی ناجا یه خوبی داره که ارتش و سپاه نداره.
خدمتت مثل برق و باد میگذره.
آقا ما هم 1.5 دیگه باید ترمینال جنوب باشیم به مقصد اردکان ، پادگان ولیعصر سپاه...
عرضی نیست ، ایشالله بعد از آموزشی میام مفصل مینگارم:n19:
دست همتون درد نکنه توی این مدت زحمت دادیم
فقط یه نبود بکشم برم
نبـــــــــــــــــــــــ ــــــووووووووووود 21 ماه دیگه:n02:
سلام
دوستان یه سوال مبتدیانه
من الان اصفهان زندگی میکنم ولی متولد و شناسنامه تهران دارم....محل سکونتم هم تهران میزنم
میخواستم ببینم اگه تهران دفترچم رو میفرستادم احتماله اینکه اموزشی بیفتم اصفهان چه قدر میشد؟
دوم اینکه میشه در حین سربازی توی دانشگاه تحصیل کرد؟مثل دانشگاه پیام نور؟
به محل سکونت ربط داره نه محل تولدنقل قول:
اقا منم امروز صبح ساعت 5.30 رفتم 01 و رفتیم تو اون سالن بزرگه و بعد کلی وقت تلف کردن و ... یه سری فرم دادن پر کردیم و بعدش اومدن فرم ها رو گرفتن و به هر کسی کد یگان دادن که یگان ما شد : 733 فکر کنم گردان 3 گروهان 4 :n02: ولی یه ضد حالی که زدن یکیش این بود که موبایل همه رو جمع کردن تو اون سالن و قبض دادن و گفتن 5 شنبه رفتنی می تونید ببرید ! ولی رم و سیم کارت و باتری رو دادن به خودمون ! بعد ضد حال دیگه این بود که من فکر می کردم حداقل تا شنبه بعد مرخصی بدن واسه همین وسایلم رو نبردم ولی مرخصی 2 روزه دادن و سه شنبه ساعت 5.30 صبح باید برای شروع نظامی گری به پادگان بریم :n19:نقل قول:
منم مجبور شدم بر گردم و الان رسیدم خونه و فردا شب هم باید دوباره راه بیافتم :n14:
راستی استحقاقی هایی که دادن خیلی خیلی کوچیک بود و می گفتند دیروز کل سایز بزرگ ها تموم شد و فقط سایز کوچیک مونده ! در هر صورت منم همشون رو برداشتم و رفتم میدون گمرک و دادم برام با جنس خوب و سایز اندازه عوض کردن که یه چیزی حدود 90 تومن ناقابل برام اب خورد :n19:
راستی در مورد اتیکت ها روی لباس ها هم گفتند اما خوب یادم نمونده بود چجوریه و همین جوری گفتم زد اینجوری زدم : روی لباس سمت مخالف قلب ( سمت راست بدن ) اون اتیکت اسم رو دادم چاپی نوشتن که شامل اون ل . و هم بود بعد دادم بالای اتیکت اسم شماره 733 رو دوختند
بعد رو یقه ها اون شمشیر ها رو زد - برای شلوار هم دورش باند قرمز دوختم ( این برای شلوار و پیراهن بود ( ایا درست بوده کارا ؟ همه چی اوکیه ؟ )
برای اورکت هم فقط اسم اتیکت چاپی بدون ل .و و روی یقه هاش شمشیر ها رو زدم ( ایا درسته ؟ )
راستی تا فردا صبح چند بار پوتین رو واکس بزنم و بذارم کنار بخاری تا نرم تر بشه ؟
راستی وقتی داشتم از پادگان خارج میشدم از دژبان پرسیدم موقع اومدن باید با لباس نظامی بیایم یا نه ؟ که اول گفت اره باید نظامی بیای ولی بعد گفت می تونی با شخصی بیای ولی زود عوض کنی اینجا لباس هات رو ؟
بعد سه شنبه که رفتم کجا باید برم ؟ باید برم جلوی 733 ؟ یا همون جا خودشون میگند کجا بریم ؟