نه داداش اشتباه نکن همین الان ترفیکم تموم شده شارژ کردمنقل قول:
Printable View
نه داداش اشتباه نکن همین الان ترفیکم تموم شده شارژ کردمنقل قول:
واقعا !!!!نقل قول:
خوب واسه چی شارژ کردی همون طرحو تغییر میدادی خوب
آقا من الان زنگ زدم میگن که باید هزینه رو پرداخت کنید تا ۱ ماه نامحدود فعال شه! ولی من طرحم ۱ ساله هست هنوز ۳ ۴ ماه بیشتر استفاده نکردم... چرا اینجوری؟ پول زور میخوان بگیرن؟ خوب بجای اون ۶ ۷ ماه باقیمانده فعال کنن...
تنها مورد نامحدود 4 به 1 محدودیت زمانشه.گرجه خودش گفته که تا 8 شب اما آدم ممکنه بعد از این ساعت یه کار واجب غیر از دانلود داشته باشه.این یه مقدار آزاردهنده اس.همچی خوبه الا این.کلا اینترنت بعد از ساعت 8 شب قطع میشه و مودم در حالت چشمک زن قرار میگیره و عملا دیگه هیچ کار نمیشه کرد.اما دیگه چاره ای نیست متاسفانه!!!! کاش واقعا نا محدود بود و با کیفیت خوب غیر از 10 به 1
deleted...
من تصمیم گرفتم که طرح 1 مگ نامحدود 1 به چهار رو بگیرم از ساعت 8 تا 8 شب . نظرتون چیه؟
در ضمن من اگه اینترنتی ثبت نام کنم بهتره یا برم پیش عوامل فروش ؟ چون یه یکی دو تا از عوامل فروش منطقمون که تماس گرفتم گفتند که ما طرح ویژه رو داریم یعنی 512 یا 1 مگ یکساله. حالا باید چه کار کنم؟
برو عوامل فروش... درضمن به نظر من 512 نا محدود 1 به 4 بگیر با 1 مگ زیاد فرقی ندارهنقل قول:
اره دیگه... میشه 128 مخابرات یا ایرانسل گرفت که ارزون در میاننقل قول:
تنها مورد نامحدود 4 به 1 محدودیت زمانشه.گرجه خودش گفته که تا 8 شب اما آدم ممکنه بعد از این ساعت یه کار واجب غیر از دانلود داشته باشه.این یه مقدار آزاردهنده اس.همچی خوبه الا این.کلا اینترنت بعد از ساعت 8 شب قطع میشه و مودم در حالت چشمک زن قرار میگیره و عملا دیگه هیچ کار نمیشه کرد.اما دیگه چاره ای نیست متاسفانه!!!! کاش واقعا نا محدود بود و با کیفیت خوب غیر از 10 به 1
تو مخابرات میشه ولی مبین هر چی یه طرح داره ... تازه نا محدود با محدود فرق داره... این طرحای سال به درد عمشون میخوره... یه کاربر ساده هم 12 گیگ رو 2 ماهه تموم میکنه :(نقل قول:
آقا من الان زنگ زدم میگن که باید هزینه رو پرداخت کنید تا ۱ ماه نامحدود فعال شه! ولی من طرحم ۱ ساله هست هنوز ۳ ۴ ماه بیشتر استفاده نکردم... چرا اینجوری؟ پول زور میخوان بگیرن؟ خوب بجای اون ۶ ۷ ماه باقیمانده فعال کنن...
اشتباه نکن ، درسته که E-care جدید حساب نمی کند ولی E-care قدیم مثل مرسدس بنز داره حساب می کنه !نقل قول:
:sq_10:
از نظر سرعت دانلود پس زیاد فرقی نمی کنه ؟نقل قول:
بچه ها سرعتتون چطوره ؟ میشه اومد مبین نتی شد یا نه ؟ مبین نتم مثل ایرانسل مودم جیبی داره ؟ چون من 2 تا adsl شاتل و پارس دارم . یه وایمکس میخوام که همراهم باشه :sq_8: