اه اه, اینقدر کفرم میاد هر بار که با پشتیبانی تماس میگیرم خودشون رو مثل چیز به نفهمی میزنن.
کفر آدم رو در میارن. اصلا فکر کنم آدم نیستن شاید روبات هستن. بهش میگی سلام, جواب میده: آیا شما از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنی؟
خوب این دوستمون که عکس از چت گذاشت رو دیدید. این دوستمون نوشته بود که من همه نرم افزارها و براوزرها رو امتحان کردم ولی اون باز نوشته: آیا از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنید؟ آدم چیز هم که باشه میفهمه داره از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنه.
فقط یاد گرفتن همین جملات رو تکرار کنند. بهشون دارم میگم بابا به پیر به پیغمبر هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه, میگه شما برو تو سایت PHP اون نرم افزارشون رو دانلود کن. میگم بابا PHP که هیچی گوگل رو هم باز نمیکنه چی برسه به اینکه من بخوام چیزی هم دانلود کنم. میگه نه شما برو...
حالا به فرض که من به هزار زحمت به اون لینک برسم و بخوام دانلودش کنم. سرعتش مثلا 4 کیلوبایت هست طرف میاد میگه نه, من دارم اینجا میبینم شما داری با سرعت 67 دانلود میکنی. الان دانلود شما فول هست. میگم بابا, تو چی داری برا خودت میگی. این من هستم که جلوی کامپیوتر هستم و من دارم میبینم که سرعتم 4 هست. میگه نه.... آخرش هم وقتی نمیدونه چی بگه, میگه ویندوز شما ویروسی هست. (در حالیکه من 200% درصد مطمئنم نیست)
درست مثل بعضی ها که مثلا وقتی ازشون میپرسی چرا رنگین کمان هفت تا رنگ داره, میگه آخه خدا خواسته.