داداش اصلا به مرحله پسورد نمیرسه . کانکت رو که میزنی یه خط پر میشه بعد میزنه نات فوند وای فای ! اون حالتم انتخاب کردم بازم نشدنقل قول:
Printable View
داداش اصلا به مرحله پسورد نمیرسه . کانکت رو که میزنی یه خط پر میشه بعد میزنه نات فوند وای فای ! اون حالتم انتخاب کردم بازم نشدنقل قول:
سلام ولی هنوز اینترنت قطع و وصل میشه اینترنتم 128 کیلوبایت قاعدتا باید سرعت دانلودم 16 باشه ولی از 9 کیلوبایت دانلودم بالاتر نمیره میگن مشکل از خط تلفن هست ولی این منطقی نیست الان دوتا عکس از صحفه مودم گراشتم لطفا به دادم برسید از امروز هم سایت های جستجو گر مثل گوگل و یاهو رو باز نمیکنه همین الان هم واسه اپلود عکس خیلی اذیت شدم تا یه سایت پیدا کردم
تو سحفه ای دی اس الم پهناشو رو 1056 بستن ولی نمیدونم چرا اینجوری دوستم هم با مودم خودش به شماره من وصل شد و تونست با سرعت 18 کیلوبایت دانلود کنه ولی مال خود اکانت 64 کیلوبایت هست و سرعت دانلودش هم 9 بالاتر نمیره
خدا وکیلی موندم توش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس
سلام یه سوال داشتم شاید به اینجا زیاد مربوط نشه ولی خوب خیلی ها باهاش سر و کار دارند ممنون میشم پاسخ بدین!
ما یک خط تلفن داریم که میخوام هم زمان هم Adsl استفاده کنیم و هم از تلفن منزل بتونیم استفاده کنیم!
من این مراحل رو رفتم:
الان از دم در خونتون از سیم اصلی یه دو شاخه کشیدید بعد میخوره به یهترمینال دو سوکته درسته؟
یه سوکتش میاد میخوره پشت مودم یه سوکت دیگش هم میخوره به سیم تلفنتون؟
درست؟
الان من همین کارو میکنم ولی نمیدونم چرا تلفن رو که بهش وصل میکنم بوق نمیزنه!
حدس میزنم مشکل از ترمیناله باشه!
به نظرتون مشکل از کجاست؟
مشکل از خط نیست!!خط سالم هست و الان دارم استفاده میکنم ولی میخوام به طور هم زمان هم از اینترنت و هم از
تلفن منزل استفاده کنیم.
ممنون میشم پاسخ بدین :11:
نقل قول:
خوب می خوام تا جایی که ممکنه هزینه رو کم کنم
خوب یک سوال دیگه مودم وای فالی اومده که بشه روش ویپ استفاده کرد
خوب اگه نشه و من بخوام با گوشیم وصل بشوم بهترین راه همینه که اینترنت وارد پی سی بشه و با یک فرستنده و گیرنده وای فای باسه ی کامپیوتر اون رو بفرستم روی گوشی
بله سرعت ما در حین کار پایین می آید
ببخشید می دونید قیمت این وای فای های کامپیوتر چنده و ی شه یک قیمت مودم وای فای هم بیدن ممنون می شوم
الان چه برندی قیمت مناسب تره با کارایی های بهتر
سلام و ببخشید دیر اومدم. کمی مشکل داشتم!نقل قول:
در رابطه با امکان تداخل با سیم برق، مگر اگر سیم تلفن فویل دار باشد بازهم نویز میندازه؟
یه جای خونه که مشکل داشت خودمون سیم کشیدیم از نوع فویل دار! بازهم مشکل داره!
حذف شود........
حذف شود ....
سلام.من مودم روتر asus n10 11n دارم که وایرلسه. این مودم اینترنت رو به اشتراک میذاره ولی فایل ها رو نه.لطفا یکی کمک کنه.من میخوام با گوشی از طریق all share فایل های توی کامپیوترم رو ببینم که نمیتونم.
دوست عزیز اگه منظورتون اینه که وقتی هردو سیم رو صل میکنید یکی تلفن و یکی مودم بعد تلفن قطع میشه و بوق نمیخوره اینه شما اول تلفن رو وصل کن بعد کار کرد سوکت مودم رو هم وصل کن اگه از کار افتاد این کار رو بکننقل قول:
اول سوکت رو به پشت مودم خودت وصل کن حتما اطمینان حاصل کن که سوکت سیمهاش در نیومده باشه برای این کار میتونی به تلفن جداگانه وصل کنی اینجوری راحتتر میتونی بفهمی
بعد از این کار میری و سوکت رو به پریز وصل میکنی بعد تلفن رو هم وصل میکنی شاید درست شه
ما من عین شما اگه مشکلتون رو درست حدس زده باشم درست بود
من وقتی سوکت هردو رو وصل میکردم تلفن قطع میشد پشت مودمم سوکت دراومده بود نیگاه مرده بودم دیدم یه سیم از داخل سوکت اومده بود بیرون رفتم با اچر مخصوص خودش یه سوکت رو از اول درست کردم و چسباندم
بعد همه کار رو از اول انجام دادم درست شد
در مورد حدس دوم اگه صدای تلفن خش خش میکنه از اسپلیتر استفاده کن
موفق باشی
--------------------------------
دوستان هنوز مشکل دارم کسی نبود
سلام
من مودم پورشه مدل ADSL DSL-911WIFI رو گرفتم ایا بدرد میخوره؟
کد:http://www.porscheit.com