سلام
من وقتی بازیی رو تو هارد میریزم برا اجرا نیاز به سی دی داره راهی هست که بدون سی دی اجرا شه؟
سلام
من وقتی بازیی رو تو هارد میریزم برا اجرا نیاز به سی دی داره راهی هست که بدون سی دی اجرا شه؟
سلام دوستان هارد من 640 گیگ با سه تا پارتیشن که یکیش fat32 و 2 تای دیگه ntfs است حالا سوالم اینه که اگه xbox بگیرم هاردمو ساپورت می کنه که بتونم فیلم ببینم مثلا فرمت فیلم avi(divx,xvid من رو تلویزیونم امتحان کردم خوند lcd 37 اینچ lg با هارد 80 گیگی ممنون در ضمن نیازمند جواب سریعم چون می خوام برم مسافرت
دوست عزیز بازی باید داخل درایو باشهنقل قول:
اگر در غیر ای نصورت بود مایکروسافت ضرر می کرد و خودش اولین کسی بود که قانون کپی رایت رو رعایت نکرده
در عوض نصب بازی بر روی هارد فواید زیر رو داره
1-ایجاد سر و صدا کمتر
2-بیشتر شدن عمر DVD Drive کنسول
3-توید گرمای کمتر توسط کنسول
4-بالا رفتن سرعت لود بازی ها
5-بالا رفتن سرعت لود تکسچر ها
خوب اینکه Play Game رو نمی زنه می تونه دو حالت داشته باشهنقل قول:
یا Open Tray می ده یا Play DVD که اگه Open Tray داد یعنی دیسک مشکل دراه و اگه Play DVD داد یعنی IXtream LT روی کسنول شما نصب نیست
من حدس می زنم IXtream LT روی کسنول نصب نباشه
اگر هارد شما اکسترنال باشه Xbox 360 ساپورت می کنهنقل قول:
علاوه بر اون فرمت هایی رو که ساپورت میک نه عبارتند از
avi . Divix . WMV . MPEG-2 . MPEG-4 .VCD
برای اینکه کسنول فرمته ایی مثل Divix رو ساپورت کنه باید به لایو وصل شید
مدت زمان استاندارد مشاهده ی فیلم با هارد اکسترنال 4 ساعته
خیر امیر جون کسانی که که میگن T-Gate خوب هست حتما بقیه دیسکها رو امتحان نکردن!نقل قول:
چند بار گفتم باز هم میگم اولا که هر ارزونی بی حکمت نیست و دیسک T-Gate در بازار یکی از ارزونترین دیسک هاست.
دوما من با اکثر دیسک ها کار کردم و با صدای زیاد درایو در هنگام استفاده از این دیسکها و یک سری تحقیقات دیگه متوجه شدم از نظر کیفیت دیسک T-Gate در رده 6-5 قرار داره.
در نسل قبل10 12 سال پیش هم اگر لابد از دی وی دی پلیر در پلی استیشن 2 استفاده کرد احتمالا می خواست مردم رو بچاپه ! این حرفا چیه اخه برادر!نقل قول:
در حقیقت شرکت سونی از بلو ری استفاده کرده توی کنسولش و بیشتر مردم رو بچاپه .
کسانی که یه مقدار سنشون بالا باشه یادشون هست اون زمان سال 1998 هنوز سی دی هم جا نیوفتاده بود و سونی با عرضه دی وی دی پلیر بر روی این کنسول یه جور ریسک کرد و کمک بسیاری به گسترش و محبوبیت این پلیر و دیسکش کرد یا بر گردیم به سال 1992 و عرضه پلی استیشن 1 و گسترش سی دی پلیر در اون زمان ها که هنوز نوار های فیلم کوچک در کنسول ها دیده میشد و سی دی یه چیز در حد معجزه به حساب میومد.
جریان بلو ری هم به همین صورت هست سونی آینده نگری رو مانند سابق که در پلی استیشن 2 و 1 کرد این بار در پلی استیشن 3 کرد. گسترش و معرفی تکنولوژی جدید و مدرنی چاپیدن هست ؟ دلیل نمیشه به دلیل کپی بودن دیسک های دی وی دی و راحت در دسترس بودنشون,عرضه یک تکنولوژی مدرن رو چاپیدن بدونین!
اگر شما کمی اطلاعات داشته باشید متوجه می شوید قیمت بازی های اورجینال هر دو کنسول در یک رنج هستن! اما وقتی شما داری از بازی کپی دی وی دی استفاده می کنی و قیمت ارزون این نوع دیسک ها رو می بینی به ظاهر فکر می کنید قیمت این بازی ها در حد همین چند دلار هست ! قافل از اینکه بازی که روی بلو ری عرضه میشه به مراتب کمتر از سود بازی هست که در دی وی دی عرضه میشه دلیل واضح هست یک بلو ری خام در سطح مطلوب 5 6 برابر یک دی وی دی مرغوب خام قیمت داره . و وقتی ناشر هر دو بازی رو عرضه میکنه بر روی هر دو مدیا سود کمتری در عرضه بازی از این مدیا داره(البته در انور آب نه این ممکت)
اتفاقا سونی در نظر داره به آپدیت یک فریمور 3d blue rey رو به ps3 اضافه کنه,قابلیتی که باعث تعجب همگان شده و مصرف کننده رو بی نیاز از خرید پلیر جدید با قیمت هنگفت میکنه !
*منظور از 3d blue rey دیدن فیلم های 3 بعدی هست که در دیسک های 3d blue rey عرضه خواهد شد. که با ورود 3d hdtv در نیمه دوم سال 2010 به صورت عمومی همزمان هست .
من پلی استیشن 3 ندارم فن سونی هم نیستم اتفاقا 360 هم دارم ! اما این نظرات کور کورانه رو می بینم و یوزرهای از همه جا بی خبر می خونند افسوس می خورم !
بله گفته شما کاملا درسته play dvd میاد اما رو آرم ایکس باکس میمونه.نقل قول:
همونطور که گفتم شهریور امسال خریداری شده اما lt آبان ماه اومده.
متشکرم...
بله شهاب جون درست میگی منم از چارتی که داشتم نگاه کردم و توی رده 5 جا گرفت و verbatim در رده دوم.نقل قول:
فکر کنم قیمتش 200 تومن باشه؟!
ورباتیم چنده؟
والا من از یکی از دوستانم شنیدم که T-Gate عمده ایش 650 تومنه و تکیش 750-700 !نقل قول:
اما Verbatim اصل 2000 به بالاست.
شاید من اشتباه میکنم!نقل قول:
اوه چه گرون !
اینجا همه بازی های ایکس باکس 4000 تومنه به نظرت روی ورباتیم میدن؟
به احتمال 99.9 درصد بر روی T-Gate هست.نقل قول:
البته اشتباه نشه ها! دیسک T-Gate اصل که چند سال پیش تو بازار ایران هم بود کیفتش خوب هست متاسفانه اینا که الان تو بازار ریخته و ارزونه تقلبی هست.