شاید همین کار رو انجام بدم چون فک نکنم های وب به این راحتی واسم تخلیه کنه همونم چند روز لفتش میدهنقل قول:
Printable View
شاید همین کار رو انجام بدم چون فک نکنم های وب به این راحتی واسم تخلیه کنه همونم چند روز لفتش میدهنقل قول:
وضعیت اینترنت پارس آنلاین یکی از دوستان همین فروم (دقیقا همین امروز که های وب 6 ساعت قطع بوده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس تجربه اش برای خودشهنقل قول:
همین الان به مدت 2 ساعت تو شهرمون پارس آنلاین قطعی داشت تازه وصل شد
دیشب تیم ویوور گذاشته بودم امروز صبح هرچی سعی میکردم کانکت شم نمیشد فکر کردم تیم ویوور هنگ کرده، اومدم خونه میبینم همه چی سالمه ! نگو های وب قطع بوده. بسیار هم خوب، حیف که تو ایران خسارت نمیشه گرفت ! قبلا قطعی نیم ساعت یه ساعت دیگه کم مونده قطعی ها به روز برسه !
من دقیق نمیدونم وضعیت پارس آنلاین چه طوریه ولی شنیدم شهر به شهر فرق داره اما های وب اینجوری نیست اکثرا قطعی ها و خرابی های طولانی مدتش سراسریه (حداقل من این طوری متوجه شدم)نقل قول:
مسلما وضعیت پارس بهتر نسبت به های وبنقل قول:
الان هم مشکل داشتند نمیدونم مشکلشون چی بوده ولی خب پشتیبانش گفت قطعی داریم
ولی باز از های وب بهتره
حداقل تو تایپیک پارس آنلاین کمتر شکایت شده نسبت به تایپیک های وب
منم همینو میگم تعداد صفحات مربوط به پارس و شاتل حدود 300 تا است ولی های وب 1300 و آسیاتک حدود 2700 (ببین اون دیگه چه عجوبه ای :n09: حالا های وب رو بگی حداقلش اینه که دانلودش ارزونه آسیاتک لامصب پول هم زیاد میگیره از ملت از های وب هم خراب تر و بدتره :n08:)نقل قول:
دوست عزیز تاپیک پارس انلاین تا 3000 صحفه رفت دوباره اومده از صفر شروع کردنقل قول:
خرابی به تعداد صفحه زیاد ربطی ندارهنقل قول:
اسیا تک هم الان چند ماهه خراب شده قبلش خوب بود
انگار الان فقط پارس انلاین و صبا خوب هستن !
آره خب اینم هست ولی من از اکتبر 2015 عضو انجمن شدم یعنی تقریبا 6 ماهنقل قول:
تو این 6 ماه تایپیکهای آسیاتک و های وب و مخابرات بیشترین شاکی رو داشتند