ساعت 10 صبح به من زنگ زدننقل قول:
همین امروز خواب بودم جواب ندادم
اگه ور میداشتم جواب میدام فوش زیر بالاشونو میدادم
دیشب کلا تا صبح بدار بودم همش 100 مگ دانلود کردم یک سره هم قعط بود
Printable View
ساعت 10 صبح به من زنگ زدننقل قول:
همین امروز خواب بودم جواب ندادم
اگه ور میداشتم جواب میدام فوش زیر بالاشونو میدادم
دیشب کلا تا صبح بدار بودم همش 100 مگ دانلود کردم یک سره هم قعط بود
حذف شود...
قبل ساعت ١٢ وصل بشید.نقل قول:
لینک داخلی دانلود کنید...
۴ لینک همزمان یا بیشتر...
من از آبان مشکل افت سرعت شبانه داشتم اصلا سرعت از سرور خارجی ندارم بیشتر از ٨ ماهه...
جالبه اون موقع که من این مشکل کاهش سرعت رو داشتم فقط من بودم که اعتراض داشت و سرعت شبانه افتضاح بود اصلا سایت باز نمیکرد...
حالا تازه بقیه دوستان هم مشکل من رو پیدا کردن.
دادش دیشب افتضاح بود ولی
شب قبلش همون سرور با 2 تا لینک 1.5 گیگ دان کردم
که بازم خاک توسرشون مثلا قبلا تا 4-5 گیگ دان میکردم ولی بستن خطمو بد بستن
(تلفون خونه دوطرفه قعطه شاید بخاطر همین باشه )
الان با 4 تا لینک نهایتا سرعتم برسه به 50-100 که افتضاحه
یعنی گور این مخابرات
راستی یه سوال دیگه کسی میدونه طرح ای پس پرداخت چیه و پیش پرداخت چیه
یکی این جمله رو برای من شرح بده
مشترکین میتوانند یکی از دو روش پیش پرداخت و یا پس پرداخت را برای سرویس مورد نظر خود انتخاب نموده و یا در صورت تمایل کل مبلغ قرارداد خود را یکجا پرداخت نمایند.
فرقش اینه که حجم هر ماه در پس پرداخت اگر استفاده نشه از بین میره ولی در پیش پرداخت به ماه بعد انتقال داده میشهنقل قول:
پیش پرداخت هزینه رو آنلاین پرداخت میکنید یا کارت به کارت, وصل میشه استفاده میکنید که مخابرات کمتر از قرارداد سه ماهه نداره برای خرید طرح جز طرح خانواده.نقل قول:
پس پرداخت رو قبض میاد آخر ماه.
آخری هم که کل هزینه یه سال رو میگیرند جدیدا بدون تخفیف و قول ده درصد تخفیف برای تمدید ساله بعد ....که تا حالا طرحی نبوده بیشتر از یه سال باشه همش طرح جدید میزنن گرونتر.
کلا چیزی به اسم تخفیف تمدید از بیشتر از یک ماه!!!,تشویقی,هدیه,تخفیف پرداخت به موقع صورت حساب...و هزار تا چیز دیگه که بقیه شرکتا دارن اینجا هیچ خبری نیست.
نقل قول:والا سرعت شبانه که واسه من افتضاحه اغلب اوقات روی 20 کیلو ایته خیلی خیلی بد هست و عکس هاییی از پینگ سیستم ام هم قبلا گذاشتم در پست های قبلیم که پر از time out هستنقل قول:
نقل قول:این مخابراتم گا... خودشو دیگه باس واقع گذاشت رفتنقل قول:
الان از این طرح ها بگیرم پیش پرداخت یا پس پرداخت شبانه رایگان داره یا نه
سایت در حال بروز رسانی ..........
طرح های جدید مخابرات ایران--------->>>>>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح 1 مگ+ 5 گیگ ترافیک+شبانه رایگان = ماهیانه 15500 تومان. طبق گفته مخابرات ایران سرعت دو برابر پس میشه 2مگ.| سه ماه میشه 46500 تومان.
طرح نقره ای 3ماه گلدنت+شبانه رایگان= سرعت 1.5 مگ-سه ماه 6 گیگ ترافیک یعنی ماهی 2گیگ.| قیمت سه ماه 64000 تومان. (طرح حذف شده)
تو این محاسبه متوجه میشید که این شرکت گلدنت چه دزدی بسیار بزرگی انجام میداد. سرعت کمتر-ترافیک کمتر=قیمت بسیار بالاتر. (حرومت باشه کs نت) پولایی که از ما کاربرا گرفتی.