دوستان عزیز فاصله مرکز مخابراتی تا خونه رو چطوری میشه از روی مقدار Attenuation حساب کرد؟ الان برای من مقدار Attenuation برای دانلود 63.5 و برای آپلود 31.5 هست الان فاصله من چقدره تا مرکز مخابراتی؟
Printable View
دوستان عزیز فاصله مرکز مخابراتی تا خونه رو چطوری میشه از روی مقدار Attenuation حساب کرد؟ الان برای من مقدار Attenuation برای دانلود 63.5 و برای آپلود 31.5 هست الان فاصله من چقدره تا مرکز مخابراتی؟
سیم تلفن باید چقدر از کابلهای برق و کابل آنتن تلویزیون فاصله داشته باشه؟نقل قول:
متاسفانه سیم تلفن من در حدود یک متر تقریبا در تماس با کابل برق و کابل آنتن تلویزیون هست. میشه سیم تلفن رو عایق کرد نسبت به امواج الکترو مغناطیس؟
اصلا اینقدر که در این مورد گفته میشه(کابل برق و تلفن) تاثیرش زیاد هست؟
ما خونمون ساختش تقریبا قدیمیه، سیم تلفن و برق کنار همن ولی خطم بد نیست. زمانی که های وب داشتم مشخصات خطم این بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزمون جناب bilmazlar یکبار فرمولش رو گفتن که من هم با اجازه ایشون تکرارش میکنم.عدد attenuation اتون هر چقدر بود بر حسب دسی بل(تو بعضی مودمها بر حسب یک دهم دسی بل میزنن اینو دقت کنید)تقسیم بر 13.8 برابر میشه با فاصله کابلی اتون تا مرکز مخابرات.که مثلا برای سرویس 12 مگابیت صبانت عدد به دست آمده طبق تجربه و پرس و جو از چندین نفر که این سرویس رو داشتن باید حدودا 2.5 کیلومتر یا زیر 2.5 کیلومتر باشه.مثلا اگر کسی عدد atte اش برابر با 42 باشه میشه:نقل قول:
3.04=42/13.8 که این 3.04 بر حسب کیلومتره و فاصله کابلی شما تا مرکز مخابرات رو نشون میده.واین عدد 3.04 یعنی طرف نمیتونه سرویس 12 مگ صبانت رو بگیره:n02:
والا من فقط از روی تجربه میگم و بحث علمی اش رو باید دوستان متخصص تر بگن.از نظر من باید حداقل 10 تا 20 سانتیمتر از کابل برق فاصل داشته باشه.ضمن اینکه کابل آنتن تلویزیون فکر نکنم برق داشته باشه مگر اینکه آنتنتون از این آنتنهای تقویت دار(بوستر)باشه که با برق کار میکنند.وگرنه آنتهای معمولی در کابلشون جریان برق به اندازه ای وجود نداره که بخواهد تاثیر گذار باشه.نقل قول:
سلام
لطفا بگید سرعت سرویسهای محدود در ساعات رایگان چقدره؟
(مخصوصا 12 مگ)
نقل قول:
من هنوزم رو حرفم هستم که شما دوپینک میکنی یا چیزی میزنی . شیرازی اینقدر حوصله نداره بنویسه :n02:
ابتدا از عکس خودت میگم.
تعداد کانکشن های شما علی الظاهر 16 تاست. توی عکس مشخصه هر کدوم میانگین 1.5 مگ دریافت داشته.
1.5*16=24 تقریبا درست دراومده الان نزدیک 22 مگ دریافت شده.
حالا میایم. سراغ دانلود خودم.
16 تا کانکشن که هر کدوم میانگین سه مگ دریافتی داشته در میاد 48 که عددی هست که توی دانلود منیجر زده 47 مگ .
زمانی هم که اضافه داره به دلیل هارد و سی پی یو ضعیف منه که تو کانکشن بالا همیشه مشکل داره.
آقای پوآرو :n06:
سالار آسیاتک که سرویس بالای 10 مگ نداره!نقل قول:
چه سرویسی گرفتی که روی 16 بستند؟
نقل قول:من نگفتم شما 47 یا 48 مگ دانلود نکردی که اومدی جمع و ضرب می کنی که :n02: می گم تایمت نمی خونه با سرعت دانلود این تایم واسه سرعت دانلودکمتر از یک مگ هست ولی خوب حرف شما قبول می گیم به خاطر سی پی یونقل قول:
می شه یک تست از اسپید تست بذارید که این سرعت رو تایید کنه؟ چون به قول دوستمون آسیاتک توی سایتش که بیشتر از 10 مگ نداره
در مورد شیرازی بودن هم آره اگه خوشحال می شی من دوپینگ می کنم اوکیه دیگه؟ :n02:
جدیدا از چندتا بچه های پارس شنیدم که پارس این کار رو میکنه اما آسیاتک رو نمیدونم حقیقتا.من که تا حالا ندیدم.نقل قول: