اره خیلی خوب شد که ترافیک باقیمانده را به پنل اضاف کردن!:40::5::8:
Printable View
اره خیلی خوب شد که ترافیک باقیمانده را به پنل اضاف کردن!:40::5::8:
سلام دوستان
اين ترافيك باقيمانده كه نوشته يعني چي؟
حداکثر میزان استفاده : ( 18432MB )18GB
مصرف دوره : ( 70.88MB )0.07GB
ترافیک اضافه شده : ( 0MB )0GB
ترافیک باقیمانده این دوره : ( 18361.12MB )17.93GB
دوره من 7/9 /88 تموم ميشه يعني من تا اون تاريخ بايد اين رو مصرف كنم .از كجا بفهمم كه 2 گيگ رايگان كه بايد تا پايان آبان مصرف
ميكردم درمصرف ماه گذشته محاسبه شده .من در ماه گذشته 1308.18 مصرف كردم خوب بقيه ترافيك چطور ميشه ؟
یعنی به اون اندازه میتونی مصرف کنی!!!نقل قول:
خوب همینه دیگه باید میفهمیدی!!!!
هیچی از دست میره!!!!!!
سلام من میخوام شاتل بگیرم الانم صبانت دارم مشکل اصلی من تمام شدن ترافیک یک ماه قبل از پایان دوره یه من چون دیدم شاتل نامحدود با قیمت کم داره میخوام بام شاتل بگیرم سروسی که مدنظرم هست Art Home هست برای من فاکتور های زیر مهم میباشد
1-سرعت ping تو بازی انلاین زیر 200 باشه
2-هر شب( با توجه به نامحدود بودن این سرویس) بشه در طول شبانه روز حداقل 2 گیگ دان کرد( یک سوال :اگه به عنوان مثال سرویس
Art 1 انتخاب کنم سرعت رایگان شبانه با توجه به محدود بودن ترفیک بیشتر از سرعت قرارداد میشه یا همون سرعت قرار داده یعنی منظورم اینه که مثل صبانت نیست که سرعت دانلود روزانه با شبانه فرق کنه)
3-قعطی نداشته باشه
کسی میدونی شاتل دوباره ترافیکی اشانتیون میده یا نه؟؟؟ آخه من ترافیکم تموم شده !!!
دوستان من الان case و modem ام رو برداشتم اوردم خونه پسر خالم که 2 تا کوچه از ما بالاتر میشینن و ماله یک مرکز مخابراتی دیگس
برای اینکه خیالم از بابت windows و browser ها و کلا مسایل داخلی سیستم راحت بشه به خصوص کارت شبکم
که اینجا کولاک داره کار میکنه
کلی تست و دانلود بدون حتی 1 نوسان و همه با سرعت ثابت 63
نه قطعی دارم نه افت سرعت نه هیچی
modem رو هم قبلا تست کرده بودم الانم باز تست کرده با هر 2 مودم
پس فقط و فقط میمونه مرکز مخابراتی من
نقل قول:
چرا کسی جواب ما رو نمیده به خدا ثواب داره:11:
سرعت دانلود ART HOME بین 10 تا 15 است
از پینگش خبر ندارم ولی مطمنم که زیر 200 نیست؟
اگر متوسط 12 رو در نظر بگیزی روزی 20 ساعت هم بزاری رو دانلود فکر نکنم بیشتر از یک گیگ بتونی دانلود کنی (حدود 860.0 مگ:41::2:)
1. سرعت پینگاش بالای 200 استنقل قول:
2. سرعت شبانه و روزانه فرق دارد و شبهای سرعت اشتراکی و کمتر است مگر در یک منطقه خلوت که عمراً با 512 هم بتوانی شبی 2 گیگ دانلود کنی! شبی 1 تا 1.2 گیگ آن هم با با اکو 512 یا 128 در بعضی جاها و یا آرت 512 حساب کن!
3. قطعی هم دارد
یعنی پینگش چنده بازی انلاین میشه کرد یا نهنقل قول: