دوستان اگه بیش از 20 تا شکایت توی سایت تنظیم مقرارات ثبت کتید احتمال این که به نتیجه برسیم هست در غیر این صورت باید بشینیم و با سرعت 10 کیلوبایت دانلود کنیم.
Printable View
دوستان اگه بیش از 20 تا شکایت توی سایت تنظیم مقرارات ثبت کتید احتمال این که به نتیجه برسیم هست در غیر این صورت باید بشینیم و با سرعت 10 کیلوبایت دانلود کنیم.
دوستان برای شکایت از اسیاتک با شماره زیر تماس بگیرید:
021- 88113007
اگر در سامانه شکایت ثبت کردید و پس از 20 روز تماس نگرفتن این شماره پیگیری میکنه!
حتما برای شکایت اقدام کنید . شاید نتیجه بگیریم....
در مورد کم فروشی اینترنت بین الملل - وعده های پشتیبانی - نتیجه نگرفتن از واحد شکایت و قبول نکردن مشکلات اخیر و انداختن تقصیر بر گردن زیر ساخت و مخابرات و .....
ولی بهتره با این شماره که قرار دادم شکایتت رو پیگیری کنی!
اونطور که دارم میبینم وضعیت اینترنت بین الملل کل کشور در همه isp ها یه جورایی بهم ریخته!
( انگاری کوسه ها دوباره استخدام شدن تا کابلارو بخورن(ایندفه عمو اوباما تحریمارو به اینترنت نشونه گرفته):n02: بقیش بماند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .)
سرعت من از سرورهای خارجی بیشتره از داخلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 1 مگ محدود مخابرات شبا سرعت 400 شبی 9 گیگ میگیره.:n10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان اخبار 20:30 امشب رو ببینید!!
در مورد اینترنت صحبت کرده! ببینیم چی میگه طرف
دوستان لطف کنن خلاصشو بزارن اینجا!!!! الان ب tv دسترسی نداریم!!!!
نقل قول:
لطفا اونایی که از این پست تشکر کردن، حتما برن شکایتو اعلام کنن!!! امیدوارم فقط به یه تشکر اکتفا نکنید!!!!
موضوش در مورد افزایش قیمت اینترنت و کندی سرعت بود...نقل قول:
طرف میگفت یک شرکت دولتی(زیر ساخت خودمون:n02:) اینترنت 1مگابیت رو با قیمت 16 دلار وارد کشور میکنه و به قیمت 255 هزار تومن به شرکت ها میفروشه:n04:! و چون قیمتش خیلی گرونه شرکت ها مجبورن به تعداد کاربرای بیشتری این سرویس رو به اشتراک بزارن..
.
.
.
.
در اخر هم گفت دولت نباید متصدی تهیه کننده اینترنت باشه!!
من نمیدونم چرا یه نفر از سازمان تنظیم مقررات نمیاد این تاپیک رو بخونه:n09:نقل قول:
به جان خودم دادن یه اینترنت بدون مشکل و با کیفیت اینقدر بهونه آوردن و زیر آبی رفتن نداره:n09:
فکر نمیکنم حسن روحانی هم بتونه وضع اینترنت رو خیلی تغییر بده:n23:
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
من اینترنت 1 مگ نامحدود برنزی گرفتم . متاسفانه چند روز سایت گوگل و جیمیل اصلا باز نمیشه ! آیا برای شما هم همینطور شده ؟
بنده از تموم سایت ها با سرعت حدود 100 دانلود میکنم ولی متاسفانه از سایت iranfilm سرعتم بین 50 تا 60 هستش ! میخواستم بپرسم فقط این سایت اینطوریه یا سایت های دیگه مثل imdb-dl سرعتش خوبه ؟!
البته اینطور که معلومه سایت گوگل کلا مشکل پیدا کرده