پخ شد:n12:نقل قول:
پخ شد:n12:نقل قول:
ولی فکر کنم 200 باشه.
عشقم برا تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید لطفانقل قول:
من اخرین باری که ازشون قیمت گرفتم 168 بود
ولی شندیم گرون کرده
خودتون ازشون بپرسید
اقا حمید هم گفتن تهران 170 هست
براش کمه 7100 150 تا میخواد فک کنم شما باید براش امپ 5500 پایونیر رو بخری دوست عزیز 3500 ضعیفه براشنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
استاد شما تجربه کار با 1073 رو داری! صدای خواننده تو بیس این باند گم میشه؟؟؟ چه جوریاس؟نقل قول:
نظر خود من 7016+1073+5500t هس! به نظرتون چطوره؟؟؟ یا شما چه پیشنهادی دارین؟؟؟؟
باتشکر
باسلام
یه سوال فنی:
ولتاژها درخروجی RCA رواگه ممکنه یکی توضیح بده که چی هست و RCA 2V با RCA 4V چه فرقی داره؟
سلامنقل قول:
براي co 609 بهترين آمپ Ml 100.2 iهست اگر دو كانال ميخواهيد ببنديد.اگر 4 كانال ميخواهيد RS100C4 صداي واقعي اين اسپيكر رو كامل ميتونيد بشونيد.
امير جان.اين مدل كه شما فرمودي NC609 هست كه قبلا قيمتش 400 بود الانم شركت موجود نداره.نقل قول:
CO609Plus قيمتش 495 بود كه به خاطر كاهش ارز به 470 كاهش پيدا كرده.
اصلا قلقلكش هم نميده!:n02:150 وات RMS ميخواد.نقل قول:
با اجازه.نقل قول:
البته من استاد نيستم.
1073 اگر خوب درايو بشه BASS خوبي داره ولي به نظر من صداي ووكال و ميدرنج خوبي نداره. حجم BASS اونقدر بالا هست كه بقيه فركانسها رو تحت الشعاع قرار ميده.
خروجي RCA يا Pre Amp كانكشني هست براي استفاده از قدرت آمپليفايرها و درايو كردن اسپيكرهاي پرقدرت.نقل قول:
مثلا يه ساب ووفر 1000 واتي رو اگر پخش خروجي RCA و علي الخصوص For Subwoofer نداشته باشه چگونه ميتونا درايو نمود؟
اين خروجيها داراي يه ولتاژ برق هستند.كه 2 ولت آن حالت نرمال هست و هرچقدر اين ولتاژ افزايش پيدا ميكنه بهتر ميشه هم از نظر نويز كمتر و هم در تنظيمات گين موثر هست.باز از طرفي تو خروجي آمپ با ولتاژ ورودي بالاتر موثر هست.
مثلا يه پخش با Pre Out 5Volt رو با كابل RCA به يك آمپليفاير مثل DLS CAD 11 كه ولتاژ بالاش 5 ولت هست در نظر بگيريد.چه اتفاقي مي افته؟گين كاملا بسته هست (روي عدد 5) و نهايت قدرت و كيفيت صدا رو از طريق ساب ووفر (به عنوان مثال) خروجي ميده.
حال يه پخش 2 ولت با همين CAD11،شما مجبور هستيد گين رو آنقدر باز كنيد تا با خروجي 2 ولت HU مچ بشه.لذا فشار روي آمپ افزايش يافته و....
چقدر من حرف ميزنم..... نه....؟:n02:ببخشيد:n16:
بهترین ساب ووفر 12 اینچی روی تاقچه ای که بیس عمیق و نرمی بده و صداش بیرون از خودرو هم بره حدود 300 چی معرفی میکنید ؟
.........
با توجه به توضیحات در مورد امپلی فایر در صفحه قبل
اگر یک جفت باند و یک ساب داشته باشیم . کدوم بهتره و ارزون تر درمیاد ؟ اینکه 2 تا امپلی فایر داشته باشیم یکی مونو و یکی برای باند ها یا اینک فقط یک امپلی 4 کانال ؟
سلامنقل قول:
60 تومن به هزينه بي افزائيد گليدن 12Free Air بگيريد.
قدرت چقدره ؟نقل قول:
برای اینکه صدای بسیار دلنیشینی داشته باشم به چه باندی صدای با قدرتی میده ؟