من adsl های دیگه چک کردم مشکل ندارن .مشکل پهنا باند خودشونه تو ساعات شب پر میشه و سرویس که خریداری کردیم نمیدن باید شکایت sla با شرعت به 195 کرد.من انجام دادم هنوز یه هفتس شاتل کاری نکرده خوبه باعث جریمشون میشه
Printable View
من adsl های دیگه چک کردم مشکل ندارن .مشکل پهنا باند خودشونه تو ساعات شب پر میشه و سرویس که خریداری کردیم نمیدن باید شکایت sla با شرعت به 195 کرد.من انجام دادم هنوز یه هفتس شاتل کاری نکرده خوبه باعث جریمشون میشه
واس منم الان نوسانیه تا همین یه ساعت پیش کامل میداد الان نصف شده سرعت
از دوتا لینک حارجی بین 950 یا 1150 کیلو میده داخلی 1800
دیده بان
من از دیده بان دارم شما چجوری تست کردی میگی مشکل نداره ؟نقل قول:
سرور خارجی تا همین یه ساعت پیش 1800 کیلو میداد الان 950 میده ، همه شون یه آشغالن این شرکتای جکومتی دزد......
هر شب داستان .... پینگ من به 4.2.2.4 شده 400...
سرعت دانلود من با مرورگر از سافت 98 و یاس دی ال که داخلی هستن 80KB است.
در صورتی که باید 500KB باشه.
با idm هم حداکثر 300KB بزنه.
الان چجوری می شه شکایت کرد؟ و آیا جواب می ده؟
سلام
دیروز کیفیت اینترنت گند تر از قبل شده بود و یه نیم ساعت هم قطع شد،زنگ زدم به پشتیبانی شهرم، جوری با ادم حرف میزنند انگار عقب مونده یا سس خلی چیزی هستیم ، بمن میگفت وقتی شما اینترنت تون اختلال نداره مشترک دیگه داره و زمانی که شما اختلال دارید یه مشترک دیگه نداره
،من موندم این شرکت چطوری همیشه رتبه اول را بدست میاره؟؟؟
دو حالت بیشتر نیست : یا شرکت های دیگه داغون تر از شاتل هستند یا اینکه زد و بند بازی شاتل بیشتره
دیروزم دوستم از تی دی ایرانسل اسکرین داده ، سرویس 8مگ رو میگیره از سرور خارجی 16کیلوبایت دانلود داره از سرور ایرانی 1200 کیلوبایت
خونه ما خطش بیشتر از 4 مگ نمیکشه ، اینا هم اختلال توش میندازن قشنگ میاد رو 1 مگ یا پایین تر
سلام
برای تماشای iptv با سرور خارجی بدون مشکل اینترنت چند مگ میخواد؟
۱۶ مگابیت راحت میشه کیفیت ۱۰۸۰ دید منتهی چون همش در حال اختلال هست این مملکت و سرعت تک کانکشن رو محدود کردن adsl رو توصیه نمی کنم فوقش یک ماه باید بگیری تست کنی مثلا شاتل رو اگر هم دستت بازه مثل همراه اول و وایرلس و zi-tel و فیبر اینا که از اونا استفاده کن.
195.ir یا زنگ به 195
گند زدن به پینگ !