يه سوال داغ:
چرا وقتي من تو ياهو افلاينم فكر ميكني اينويزبلم؟چرا تهمت ميزني؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
يه سوال داغ:
چرا وقتي من تو ياهو افلاينم فكر ميكني اينويزبلم؟چرا تهمت ميزني؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم میخوام یکم چرت و پرت بپرسم!
خوبی؟
خبرنه؟!(امروز یاد گرفتم، از یکی از بچه ها! اولین جمله ترکی که گفتم! یعنی چه خبر؟)
چند سالته؟
موهات چه رنگیه؟
چشات چطور؟
خوشگلی یا نه؟
عاشق شدی؟
یه جمله عاشقانه بگو.
روزی که در این سایت ثبت نام کردی فکر میکردی به اینجا برسی؟
اگه یه روز به روزی که در پی سی ورلد ثبت نام کردی برگردی چه یوزری انتخاب میکنی؟
من از عدد 7 خوشم میاد، تو از چه عددی خوشت میاد؟
من دوستت دارم، تو دوسم داری؟!
من از آشنایی خوشحال شدم، تو چه طور؟
به نظرت چند سالمه و تو چه ماهی به دنیا اومدم؟
به نظرت تو چه انجمنی میپلکم؟
بقیشو بعدا میپرسم!
سلام
1- به نظر شما سطح اطلاعات یک لیسانسه ی الکترونیک با دیپلمه ی الکترونیک چه قدر فرق میکنه؟
2-کافور چی هست؟
3-مظلوم ترين و شرترين مدیرسایت کيه ؟
4-شفق قطبی چیه؟
5-اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟
6-حقوق قضایی با حقوق بین الملل چه فرقی داره؟
7-"دادگاه بدوی" یعنی چه؟
8-رم معمولی با دی دی آر چه فرقی داره؟
9-بالاخره سکوت نشانه رضایت است یا جواب ابلهان خاموشی؟
10-سی پی یو یک هسته چه فرقی با دو هسته ای داره؟
خوب دور دوم:نقل قول:
نوشته شده توسط bahdar
1- بخوام صندلی نشین بشم چکار کنم؟
باید به سعید رونالدو پی ام بدی
2- به نظرت 2 سال دیگه توی دنیای مجازی و واقعی چه موقعیتی داری؟
اگه حال و حوصله فعالیت تو دنیای مجازی رو پیدا نکنم که همینی که هسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-شام چی خوردی؟!
هنوز نخوردم
4-بهترین اسلحه گرم؟
کلاشینکف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- صبحانه می خوری؟
اگه 11 به قبل بیدار شم آره
6- بهترین بازی رایانه ای؟
call of duty
medal of honor
star craft
gta
7-نظرت راجع به بازی حسنی و لوبیا سحر آمیز که به دست توانمندان ایرانی ساخته شده؟:دی
به درد همون توانمردان ایرانی میخوره :دی
8- اگه با دوستت قهر کنی چطور سعی می کنی آشتی کنی؟(در هر دو حالت :دی)
در حال اول 4 تا فوش بهش میدم میگم جمش کن مینیم بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت دوم مجبورم نازشو بکشم بگم عزیزم قربونت برم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- بهترین تایپیکی که زدی؟
همه ی اون تاپیکهام که مهم شده رو دوس دارم
10- دوست داری در مورد من چه چیزی بدونی؟(1 مورد)
بهترین دوستت اینجا ؟
ممنون.
ممنون از تو
.نقل قول:
سلام , منم می خوام سوال بپرسم ,
ببخشید اگه تکراریه
سلام شمام بفرمایید
قانون اینه که سوالاتمو تا ته نخون , دونه دونه بخون جواب بده لطفا
باشه
1- enter the love یعنی چی اونوقت؟
ورود به عشق
2- یه سایت بگو که اسمایلیای یاهو رو داشته باشه برای فروم
Qsmile.com
3- چی تو زندگی تو رو خوشحال می کنه؟
مسافرت ، بودن در کنار یار ، پول
4-پدر همه سوالات صندلی داغ (یا مادرش , نمی دونم ) چیست؟ آن را جواب دهید.
چند سالته ؟ 21
5-چند سال دارید ؟ میزان تحصیلات ؟ به چه شغلی مشغولید؟ محل زندگی ؟نام واقعی؟نام همسر آینده ؟
21 سال
دانشجوی کارشناسی عمران
بعضی موقعها بابام کاری بگیره تو اصفهان میرم اونجا
اصفهان
مجید
گمنام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-نظر خود را اعلام کنید حداقل یک خط کامل لطفا ؟
* یاهو 360 : جاییست برای دوستیابی که قبلا زیاد میرفتم اما خراب شد
* ازدواج موقت : بدم میاد از این کار .
*غیرت : چیز خوبیه اما در حد متوسط
*اسرائیل : دهنمونو صاف کرد ، یا بزن *** شون یا برو بیرون دیگه
*شهرام جزایری : حیف شد گرفتنش
*زهرا امیرابراهیمی : نامردی کردن بهش
* پسر خوبیه دوسش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] enter the love
7-از چه خصوصیتی تو یه فرد به شدت بدت میاد؟
غرور بیش از حد
2رویی
8-فکر کن در آینده , صاحب فرزند شدی , بچه ت به شدت مریضه و داره میمیره , به پول شدیدا احتیاج داری , مثلا 3-4 ساعت وقت داری , اونوقت آیا دزدی می کنی ؟ ببین بین این دو راهه فقط , دزدی یا مرگ بچه ؟
100% اینکارو میکنم ، اگه از شخصی باشه که بعد سعی میکنم بهش برگردونم اما اگه از دولتی چیزی باشه که نوش جونم
9-خب اینکه جوابش مشخصه(سوال8 ), آیا کار تو مستحق مجازاته ؟ آیا کار تو غلطه ؟
مستحق مجازاته یا نه تصمیم من نیست ، غلطه
ممنونم ازت که اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
به نظرت فعال ترین مدیر کیه؟
حق کدوم مدیره مدیر ارشد شه؟
با کدوم مدیر رفیقی؟(6 تایی بگو)
امضای من چطوره؟
آواتارم چطور؟
میدونی چین؟! اون پنگوئنه که وسط امضامه معروف ترین پنگوئن دنیا تاکسه، تاکس، رفیق خودمه!!(البته فقط عکس و انمیشن هاش هست و مجازیه! نری دنبالش! لوگوئه) بقیشم اگه نمیدونی به من چه!(خواستی بگو میگم)
سلام
خوبی؟خانواده خوبن؟ جی اف های محترمه خوبن؟:دی
صندلی داغ خوش میگذره ؟
در این روزهای پایانی صندلی نشینی، نظرت راجع به بهترین دوست و اینا عوض نشده ؟:دی
یه سری عوامل نفوذی نذاشتن ما این پست ها رو کامل بخونیم، با امید به اینکه خوش گذشته باشه صندلی نشینی
هر کی هم اذیتت کرد اسمشو بنویس ، بده بعدا با همکاری دستیار گرامی سهیل ، میخوریمش (مث اسمارتیز )
سلامت باشین ( سمایلی گل :دی)
* نرم افزار اسمایلی هامون خراب شد دیگه :دی
.نقل قول:
السلام علیکم علی مجید اینتر دلاو تی ام دامت برکاته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر حاجیه سارینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عطاری رفتم برات یه مرهم گرفتم بزاری رو این نواحی سوختگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم نیست خودم قبلا گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب برم سراغ سوالات زیر پوستی ( زیر پوستی جواب بده ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
میریم که بپیچونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- غذای مورد علاقه ات چیه ؟ کلا که میدونم جارو برقی هستی ولی کدومو در حد انفجار می خوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها چیه ؟ میخوای در آینده برام درست کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازانیا دوس دارم بلدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ا دی اس ال داری ؟ از کدوم شرکت ؟
آره ، ندا گستر ( صبا نت )
3- چرا اینقدر کرم داری تو ؟ از بچگی هم همین طوری بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ، از وقتی باتو آشنا شدم اینطوری شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- نقطه ضعفت چیه ؟ ( این سوال بعدا بر علیه شما استفاده میشه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقطه ضعفی ندارم خوشبختانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- جواب سوالای زیر رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
بهترین دوستت تو انجمن : دوست خوب زیاد دارم . نمیتونم اسم ببرم ، دعوا راه میوفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهربون ترین کاربر : آوا
خسیس ترین کاربر : مریم پاییزی ( اسمشو زورش میاد بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خشن ترین کاربر : پاپ
اینتر دلاو ترین کاربر : کارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمپر ترین کاربر : سامان
شکمو ترین کابر : سارینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
منطقی ترین کاربر : موجود نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-رشته تحصیلیت چی بود ؟ یادم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عمران میخونم
7-صندلیش داغه یا چیزایی که زیرش گذاشتن داغش کرده ؟ میگن وصلش کردن به یه چراغ نفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خودش داغ بود یکم تا روش نشستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد داغ تر شد اما هنوز نسوخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-اون یه اینتر دلاو واقعا خواهرته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی بگم والا ، نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- کلا چند تا خواهر و برادرین ؟به جز اون خواهرای آسمانی حساب کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا برادر دارم فقط
10- فعلا سوال نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقان شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها مجید به من پیشنهاد رشوه داد تا بیام اینجا ازش تعرف کنم ... ولی من چون وجدان دارم و وجدانم بهم گفت در هیچ شرایطی دست رد به پول نزن این پیشنهاد رو قبول کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکذیب میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در آخر دعای امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
خدایا این مجید رو به راه راست هدایت کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهش راسته ، سر راه یه آدمایی هستن نمیخوام اشاره مستقیم کنم مثلا سارینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا منو اغفال میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی که اومدی عزیز دلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط DANG3R
سلام مجیدییییییی ! چطوری تو ؟!
مجیدی چیه ؟ درست صحبت کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کردم دمار از روزگارت در اوردن ولی دیدم نه ، هنوز سفته سفتی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بابا لامصب سفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن فوش درست نیست ، فحش درسته مجید جان دلبندم !
مهم مضمون اونه نه خودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- دنباله ی یکنوا رو میتونی برام تعریف کنی؟
بمیری با این سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم نیست که من ، یکنوا انگار یا اکیدا صعودی بود یا اکیدا نزولی ها ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- وقتی ما یک نمودار در دستگاه محور x,y داشته باشیم که تعقرش رو به بالا باشه اون موقع حالت مینیمم اتفاق میوفته یا ماکزیمم؟
Min
3- جواب این اتحاد چی میشه؟ (a+b) به توان 3
a^3+3a^2b+b^3+3ab^2
البته منها و مثبتهاش یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- در یک مدار RLC وقتی در جهت جریان حرکت کنیم(فیزیک)
الف) جریانها را جمع کرده و مقاومتها را هم جمع میکنیم ب) جریانها را کم کرده ولی مقاومتها را جمع میکنیم
ج) جریانها را جمع کرده و مقاومتها را کم میکنیم د) جریانها را کم کرده و مقاومتها را هم کم میکنیم
مردک من 3 سال پیش کنکور دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.تو راننده ی تاکسی هستی، سه نفر ایستاده اند. دختری زیبا با لبخندی دلفریب، رفیقی که مدت زیادی است دوستیم و پیرزنی خسته و رنجور که بر عصا تکیه کرده است. اگر فقط امکان سوارکردن یکی را داشته باشیم، كدومو سوار ميكني؟
رد میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری 2 :
1-اگر دوبرابر عددي به علاوه ي نصفِ 3 برابر آن از 4 برابر ثلث آن 3 تا كمتر باشه.. اون عدد چنده؟ (آسونه!!)
2a+3/2a-3=4/3a=> a=1.384 :31:
-----------------------------
2-سلول هاي يوكاريوتي كه فقط داراي ميتوكندري شدند و آنهايي كه كلروپلاست را دريافت كردند به ترتيب خاستگاه كدام جانداران امروزي شدند؟
1)گلسنگ ها ـ مهره داران 2)گياهان ـ قارچ ها
3)جانوران ـ جلبك ها 4)اتوتروف ها ـ هتروتروف ها
'گزینه 3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------
3-در معادله ي زير يك ريشه از 3 برابر ريشه ي ديگر 3 واحد بيشتر است. m كدام است؟
معادله: 3x2-17x+m=0
9 (4 10 (3 12 (2 15 (1
گزینه 3 -10
-------------------------------
4- مستطيل هايي محاط به قطر 6 واحد را حول يك ضلع خود دوران ميدهيم، تا استوانه هايي قائم ايجاد شود، وقتي حجم اين استوانه ها بيشترين مقدار است، ارتفاع آن چند است؟
1) 1 2) دو راديكال سه 3) يك دوم 4) منفيِ يك دوم
اطلاعات مسئله کافی نیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری 3 :
خوب ....
بعدا حالتو بیشتر می گیرم ... سر صبحی حال نمی ذاری واسه آدم ...[
قربان تو علی جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تبلیغات ممونعه اون امضاتو عوض کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگهنقل قول:
با شخص سهیل مثل اس مار تیز میخوریم