بازم سیستم شون قاط زده. دیشب 102 مگ ازم بیخودی کم کرد
نمیدونم چطوری بهشون حالی کنم من استفاده نکردم!
Printable View
بازم سیستم شون قاط زده. دیشب 102 مگ ازم بیخودی کم کرد
نمیدونم چطوری بهشون حالی کنم من استفاده نکردم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با استفاده از سرویسی جدید و نو از سوی ما ،شما میتوانید با همان سرعتی که در روز و به طور عادی دانلود می کنید در ترافیک شبانه هم با همان سرعت دانلود خود را انجام دهید و از ترافیک شبانه رایگان با سرعت بالا لذت ببرید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور سایت شبانه از طرفی به شبکه داخلی ایران (اینترانت ملی) و از طرفی با پورت 1000 مگابیت به اینترنت جهانی متصل است لذا شما با استفاده از سرویس افزایش سرعت به سرور ما متصل می شوید و چون سرور واقع در ایران است از طرف شرکت ADSL طرف قراردادتان سرعت شما در ترافیک شبانه محدود نمی شود.
همینطور عزیزانی که سرویس اینترانت خریداری کرده اند یا سازمان ها و ارگان هایی که دسترسی به اینترنت ندارند و فقط سایت های داخلی برایشان باز میشود میتوانند با سرویس ما به اینترنت جهانی متصل شوند.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
با توجه به استاتوس من در مودم به نظرتون فاصله من تا مرکز مخابراتی چقدر است؟
و در کل به نظرتون ایراد خط من در فاصله هست یا در نویز؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با پیشگامان همینجوری خیلی بشتر کم شدنقل قول:
شکایت کردم به ۱۹۵ بعد از یه مدت زد شکایت مردود شد
طرف در جواب گفته بود مک آدرسش هس
سیستم مشکل داشته باشه به مک آدرس چه ربطی داره
شما که دیوار به دیوار مخابراتی :n02::n02::n02:نقل قول:
مشکل از نویز؛ باید بری از سر خط چک کنی ببینی تغییری می کنه یا نه.
وگرنه خطت اگه نویزشو اینا نباشه(درستش کنی)،عااالیه و راحت تا بالای 20 مگ هم می کشه.
حیف این فاصله کم...:n27:
قیمتش چنده ؟نقل قول:
شما فاصلهات با مرکز مخابراتی زیر ۱ کیلومتره. با این خط شما باید بتونی تا ۲۰ مگابیت رو به راحتی بگیری. اما نویزت خیلی زیاده که با پروفایل زیر ۴ مگ الآن snrات ۷ شده.نقل قول:
نقل قول:
بله دقیقا. فاصله حدودا 300 متر میباشد. ولی نمیدونم این نویز چیه افتاده تو جون خطم! کاری میشه کرد نویز کم شه؟ نویز رو شما با اس ان آر میسنجید؟ این مقدار چقدر باید باشه؟
برای شما با این فاصله کم و روی 4 مگابیت باید حدود 30 دسی بل باشه عدد snr .اما میبینیم که خیلی کمتره.پس یک مشکلی هست این وسط.وگرنه عدد snr تا 10 دسی بل هم خوب هستش.نقل قول:
سلام دوستان من مقدار Attenuation برای دانلود 63.5 و برای آپلود 31.5 هست الان فاصله مرکز مخابراتی تا خونه چه قدره؟ اصن چطوری میشه فصله مرکز مخابرانی رو از روی مقدار Attenuation به دست آورد؟؟؟