اموزشش رو خوندی؟نقل قول:
Printable View
اموزشش رو خوندی؟نقل قول:
از شرکت زنگ زده میگه مشکل سرعتون این ماه حل میشه
در مورد تغییر ساعت شبانه هم گفت هر وقت دلمون بخواد میتونیم کم یا اینکه به کل ورش داریم میتونید زنگ بزنید تنظیم مقررات بپرسید
من فردا به تنظیم مقررات زنگ میزنم ببینم اینکه میگه هر وقت بخوایم میتونیم ساعتشو کم کنیم یا به کل ور داریم نظرش چیه
هی میگه شرایط قرارداد رو شما پذیرفتین اخه کدوم قرارداد؟ یه فاکتور فروش به ما دادن که توش نوشته اینترنت پرسرعت کیمیا 1 تا 9 صبح رایگان هیچ بند و تبصره ای هم که توش نیست که هی بش استناد میکنن .
شرکت حق نداشت شرایط قرارداد رو تغییر بده
نقل قول:شما سرویست چیه؟نقل قول:
پایین ترین سرعتی که داشتی چه قدر بوده؟
دوست عزیز شهراد محدویت شبانه آسیاتک رو فعلا روی سرویس های حجمی اعمال نکرده و با سرویس 2 مگ اگر پهنای باند سروری که ازش لینک میگیرید خوب باشه راحت حدود 5 گیگ دانلود میکنه ... شهراد بیشتر برای غرب تهران سرویس میده ... با عصر انتقال داده ها هم کار میکنن و ازشون پورت میگیرن ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ پینگ خیلی با آسیاتک فرقی نداره ... همه سرویس های حجمی رو هم روی 6 مگ میبندن ... کیفیت سرویس های نامحدودش نسبت به آسیاتک خوب نیست روی سرویس 1 مگ نامحدود سرعت بین 85-40 متغییره...
2 مگ محدود 10 گیگ در ماهنقل قول:
روزانه که بالاست حدود 400 کیلو
شبانه میشه 110 کیلو
مشکلم با شبانه است که خط روی 1 مگ بسته میشه
نامحدود آسیاتک دزدی محضه! از صبح تا حالا دارم تست دانلود میکنم! از چند تا سرور
256 اگه با سرعت 32 دانلود کنه ساعتی 108مگ میگیره، اما اسیاتک فقط 8-10 صبح اینطوریه
سرعت لحظه ای تا 48 هم میره اما به اون ورش هم توجه کنید.... با این وضع نامحدود این شرکت افتضاحه
دوستان در مورد شکایت به من بعد از پیگیری های متعدد گفتن که ما هر سال در کنار اضافه شدن کاربرها افزایش پهنای باند و ارتقاء تجهیزات هم داریم که متاسفانه امسال شرکت زیر ساخت با ما همکاری نمیکنه و ما هنوز نتونستیم افزایش پهنای باند بدیم و این عدم تعادل باعث این مشکلات شده ... طبیعتا هر چقدر شما قبلا سرویس بالاتری داشتید این محدودیتها و مشکلات برای شما محسوس تره نسبت به سایر دوستانی که از سرویس های پایین تری استفاده می کنند.
گفتن این مشکلات بزودی حل میشه و همکاران ما در حال پیگیری هستند ... ولی از لحاظ زمانی اصلا مشخص نیست ...
در جواب اینکه کاربران سرویس های2 مگ یکساله بابت این محدودیتها متضرر شدند هم گفتن شرکت به نوعی این دوران رو جبران میکنه! (این جمله رو اصلا جدی نگیرید)
البته من هنوز پیگیر شکایت هستم ...
لعنت بر اسیاتک که سرعت روزانه و شبانه یکیه
لعنت بر اسیاتک که سرویس محدود و نامحدود از لحاظ سرعت در سرور خارجی فرقی ندارند!!
سرعت 2مگ محدود در دروز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این نتیجه رسیدم هر سرویسی ادم از این شرکت داشته باشه سرعت همه سرور های خارجی در طول روز و شب زیر 140 بسته شده!!
فقط صبح از ساعت 8 الی 10 صبح سرعت بازه!
همون طور که قبلا گفتم!
ظاهرا هیچ راهی نیست....