نقل قول:
چنتا لینک بزار همزمان دانلود شه
Printable View
نقل قول:
چنتا لینک بزار همزمان دانلود شه
والا تست کردم ۲تا همزمان ۳تا همزمان و ۴تا همزمان. هیچ اثری نداره واقعا حالم بهم خورد به معنای واقعی کلمه. دوتا لینک همزمان از آسان دانلودم گزاشتم اما دقیقا نصف میشه سرعت میشه ۲۰تا۳۰ واسه هر کدوم.نقل قول:
نقل قول:
اینم تست برای شما.
16 مگ آسیاتک
خوب این مشخصاتی که الان گذاشتی حداکثر خطت تا 5 مگابیت جواب میده(نویزتم خیلی زیاده.رفتی از سر خط هم چک کنی؟) و عدد attenuatoin ات برابر با 42 هست یعنی فاصله کابلی ات تقریبا 3 کیلومتر است.حالا مگر منزل جدیدی که میخواهید برید وضعیتش بهتر باشه تا بتونی پهنای باند بیشتری بگیری.در ضمن خطت رو هم روی 4.5 مگ بستند.اگر با پهنای باند 4.5 مگابیت سرعت دانلودت 8 کیلوبایت هست که دیگه فوق ستمه.برو شکایت کن.خیلی اینجوری حق خوری دیگه.نقل قول:
میشه از مشخصات صفحه کانفیگ مودمت هم یک عکس بزاری؟ممنون.نقل قول:
سلامنقل قول:
یه سوال :n13: شما با این سرعتی که الان زده دانلود منیجرتون اگر از اول اول دانلود رو شروع کنید باید توی حدودا 5 تا 6 دقیقه دانلود تکمیل شه ولی الان 47 مگ دانلود شده و هنوز 12 دقیقه مونده چرا اینجوریه؟ من دارم بد می خونم سرعت رو ؟ مگه 1.8 مگ در ثانیه نیست توی 11 دقیقه خالی حالا اون 48 ثانیه به کنار می شه 11*60*1.8 که می شه 1188 اینو می شه یک توضیح بدید؟ به این عکس هم توجه کنید با توجه به این که سرعت من خیلی کمتر از شماست ولی تایم من هم کمتره باز دقیقا همون فایل رو هم دانلود کردم که یکی باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبا نت شبانه رایگان داره؟....از چه ساعتی دانلود شبانه رایگانه؟
سلام آقایون . . تعرفه شبکه ملی اطلاعات 2 مگ خوبه بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟کمک کنید
عزیز از ساعت 2 تا 7نقل قول:
فکر می کنم سایت خارجی اصلا نمی تونید باهاش وارد شید قیمتش چقدره؟نقل قول: