سلام
ببخشید که اینجا میپرسم ولی بسته مکالمه بلند مدت وفاداری چطوری استفاده میشه؟ زنگ که میزنی از شارژ میره. تا فلان تاریخ هم اعتبار داره. 10 دقیقه مکالمه درون شبکه رایگان تا هف روز دارم.
Printable View
سلام
ببخشید که اینجا میپرسم ولی بسته مکالمه بلند مدت وفاداری چطوری استفاده میشه؟ زنگ که میزنی از شارژ میره. تا فلان تاریخ هم اعتبار داره. 10 دقیقه مکالمه درون شبکه رایگان تا هف روز دارم.
2 مگ نامحدود دارم ماهیانه بیش از 120 تومان دارم پرداخت میکنم
از عید به این طرف هر هفته حداقل یک روز نت ندارم
دیگه دارم به این وضعیت عادت میکنم
همین امروز از ساعت 8 صبح تا الان نت نداشتم
چی میشد شرکت ها هم روی نت فیبر نوری توان نت دادن داشتن
از مخابرات خیری ندیدیم و چند ساله اومدم سنمت ایرانسل این هم داغونه
شما برو سمت 4جی، وایمکس فعلا هیچ بهبودی نداره تا وقتی که شبکه TD-LTE راه بیفته و وایمکسم رفته رفته جمع بشه.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام.کسی میتونه تنظیمات مودم را برای من بذاره.از 2 روز قبل هر کاری میکنم فقط روی حالت bridge mode اینترنت دارم و اگر کامپیوتر را ببندم اینترنت قطع میشه.روی حالت دیگر میزنه اینترنت وصل نیست.
یه سرچ بکن یا توی خود سایت ایرانسل قسمت وایمکس بروز رسانی مودم هر مودمی توی اون فایل بروز رسانیش دوتا pdf هست نحوه کانفیگ و گفتهنقل قول:
موضوع اینه که من در حالت EAP TLS یا روش دوم اینترنت دارم.میخواهم که روی حالت route برم ولی وقتی تنظیمات را وارد میکنم اینترنتم کلا قطع میشه.نقل قول:
تو به هیچ جای مودم نباید دست بزنی جز اونجای که همین تنظیمات eap هست گزیته دومش توی کشوی که باز میکنی . من فراموش کردم کجاست فکر کنم توقسمت wimax هست .شما بزار رو اون حالتی که هم رمز وروت هم شناست رو رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست بزنی و خودشم اتواماتیک مک ادرس مودم رو آخرش زده .و بعد ذخیره کن تنظیماتو وایسا تا وصل بشهنقل قول:
همین کار را میکردم منتها پیام میداد اینترنت قطعه.نقل قول:
تنظیمات را از یک مودم دیگه برداشتم حل شد.
ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید.
Sent from my SM-T355 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدوده پاسداران ثباتش خیلی خوبه هر ساعت شبانه روز همین وضعیت رو داره
شبانه رایگان دیگه وجود نداره؟