دوستان یه راهنمایی فوری می خوام . تا دو روز دیگه اینترنت یک ساله من تموم میشه . اینم بگم که دو سال پیاپی هست از های وب استفاده می کنم !! اینترنت یکساله می گیرم همیشه
امسال از طرحی که تو این دو سال استفاده می کردم خبری نیست و طرح های جدیدی اومده .
همیشه هم بالاترین سرعت که 8 مگ هست رو می گیرم .
خوب این دو تا طرح این ها هستن
1- طرح اقیانوس یک ساله 12 فشفشه 15 گیگ 15 روزه 200000 تومان ( تو پنل کاربریم نوشته مخصوص استان بوشهر ) نمی دونم واسه استان های دیگه هم این طرح یا طرح مشابهش هست یا نه !!
2- طرح طوفان یک ساله به همراه 12 فشفشه 30 گیگ 30 روزه 252000 تومان
.................................................. .....................................
من خودم حساب کردم همه جوره طرح طوفان برام ارزون تر می افته !!! فکر کنم از دغل بازی های وب هست که نوشته مخصوص استان بوشهر که همه اون طرح رو انتخاب کنن !!
آخه اگه درست حساب کنیم هر فشفشه 15 گیگ 15 روزه در میاد 15 هزار تومان
بعد این طرح اقیانوس هزینه کامل به اضافه مالیاتش در میاد 218 هزار تومان
و طرح طوفان هزینه کامل با مالیات در میاد 274 هزار تومان
.................................................. ...........
خودم که حساب کردم اختلاف بسیار زیادی بین این دو تا طرح هست !! چیزی نزدیک به 90 هزار تومان !!
.................................................. .................................................. ...............
والله خودم هم سخته برام باور کردنش چون می دونم غیر ممکنه های وب این طوری دلش واسمون سوخته باشه !! نظر شما چیه ؟ اگه میشه راهنماییم کنید چون نهایتش تا پس فردا اینترنت یکساله ام تموم میشه و باید بین این دو تا یکی رو انتخاب کنم !!!