مگه بسته شده من دیروز با فری گیت تو فیسبوک بودم .نقل قول:
Printable View
مگه بسته شده من دیروز با فری گیت تو فیسبوک بودم .نقل قول:
دوستان عزیز این طرح CB1102 یعنی سرعت 1 مگ با ضریب اشتراک یک به چهار نامحدود بین ساعت های 8 تا 8 شب خوبه ؟ یک به چهار یعنی سرعت تقسیم بر 4 می شه ؟ 1024 تقسیم بر 8 می شه 256 ؟
درست می گم یا غلط . چون می خوام این طرح رو بگیرم
دوستان چطور باید بفهمیم چقد از شارژ مصرف شده؟!!!!
توی قسمت کارکرد اینترنت میرم چیزی متوجه نمیشم
من نمی دونم چرا همه این اشتباهو میکنن. اصلاً اینطور نیست. سرعت دانلود هر سرویس بر حسب کیلوبایت، مساوی است با سرعت اتصال سرویس بر حسب کیلوبیت یا مگابیت تقسیم بر 8 . این 8 هیچ ربطی به ضریب اشتراک نداره. مسائلو با هم قاطی نکنیم. با این حساب سرعت دانلود اسمی سرویس 1 مگ حدود 128 کلیوبایت میشه. حالا وقتی میگن ضریب اشتراک یک به 4 هست، یعنی این سرعت بین 4 نفر تقسیم میشه و اگر هر 4 نفر همزمان در حال دانلود باشن، سرعت دانلود (128 کیلوبایت) تقسیم بر 4 میشه، یعنی حدود 32 کیلوبایت.نقل قول:
حالا میپرسین چرا سرویس 1 مگ شرکت های دیگه سرعت دانلودش بیشتره و مثلاً 240 هست؟ خب این شرکت ها از برست (Burst) استفاده میکنن. دلشونم به حال کاربر نسوخته، فقط تو سرویسای حجمی اینکارو میکنن که حجم کاربر زودتر تموم بشه و حجم اضافی بخره. امیدوارم روشن گفته باشم :)
البته در یک حالت حرف شما درسته، اونم اینکه منظور شما از 256، 256 کیلوبیت بوده باشه که سرعت دانلودش 32 کیلوبایت میشه.
بسته نشده با این ادرس بدون هیتلر میره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بهتره بگی میرفت!
ایییییییییی ول من همین الان دارم بدون فیلتر شکن وارد فیس بوک میشم .... هنوز بسته نشده .نقل قول:
اه چه زد حالی زد صفحه اولش باز میشه ولی وقتی یوزر و پسو میزنم صفحه محترم پیوند ها میادنقل قول:
واسه من دیگه جواب نمیده. احتمالاً برای شما هم تا ساعاتی دیگر از کار خواهد افتاد:21:
ما خودمون پیوندها رو با فایروال مسدودش کردیم. رؤیتش نمیکنیم:27:نقل قول:
برای من تا دیشب کاملاً جواب میداد، بدون استفاده از هیچ ابزاری فیس بوک گردی میکردم. اما الان تام اوت میده.