با چه کیفیتی؟(144، 240، 360، 480 یا 720؟!)نقل قول:
همیشه همین طوری بوده؟
Printable View
با چه کیفیتی؟(144، 240، 360، 480 یا 720؟!)نقل قول:
همیشه همین طوری بوده؟
دوستان تو های وب چه پورت ها باز هست؟
من هر کار مکنم هیچ پورتی باز نمیشه؟
شنیدم برا باز شدن پورت باید ip استاتیک بخرم
ایا با خرید ip استاتیک همه پورت همه باز میشه؟
یوتیوب چون امکان تغییر کیفیت تصویر (هم اتوماتیک و هم دستی) داره خیلی کم پیش میاد که فایل خیلی قطع و وصل بشه (مخصوصا در حالت 144) ولی همه سایت ها که این امکان رو ندارن
نقل قول:
دوست عزیز شما اینترنت حجمی گرفته بودین یا دائمی ؟ چون تفاوت طرح دائمی با حجمی مثل تفاوت زمین تا آسمون هست .من تو این دو سال همش حجمی گرفتم و واقعا به این نتیجه رسیدم که اگه تو کل ایران اولین نباشه حداقل دومین ارائه دهنده برتر تو اینترنت هست !!! البته پارسال فکر کنم بهترین ارائه دهنده اینترنت ایران شد !!!
حنی با 1080 هم شده فایلی رو نگاه کنم . آره همیشه این طور بوده و هست مگر این که فیلتر +++ که استفاده می کنم دچار قطع و وصلی بشه !!!نقل قول:
دائمی چیست ؟! من که در لیست سرویسم چیزی به نام دائمی نیست.نقل قول:
اگه منظورتون از دائمی، نامحدود بودن حجمه باید بگم های وب اصلا دائمی ندارهنقل قول:
سرویس من حجمی و با سرعت 8 مگابیته که بعضی مواقع در همین حد هم سرعت دانلود داره اما فقط بعضی مواقع!
من الان دو ماه اینترنت از های وب گرفتم
نمیدونم قبلا سرویس نامحدود داشته یا نه
فقط همین امروز های وب 1 ساعت (3 تا 4 بعد از ظهر) کلا قطع بود!!
شما وضعیتت از همه خرابتره اگه مدت زیادی از قراردادتون باقی نمونده تخلیه کنید به اعصاب خوردیش نمیارزهنقل قول:
سرعت دانلود خوب شد پینگ همچنان خراب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره میخوام همین کارو انجام بدمنقل قول:
فقط نمیدونم آیا به همون سرعتی که سرویس رو فعال کردن (2 روز بعد از درخواست) با همون سرعتم تخلیه میکنن یا واسه تخلیه اذیت میکنن؟