عزیز من بحث رو سیاسی نکن هر کسی یه اعتقاداتی داره من هم اینطوریم ایرانو به همه جا ترجیح میدم:46:نقل قول:
Printable View
عزیز من بحث رو سیاسی نکن هر کسی یه اعتقاداتی داره من هم اینطوریم ایرانو به همه جا ترجیح میدم:46:نقل قول:
در مورد اسمشون حق با شماست ( گرچه فرقی نداره کدومشون باشن همه همینطوری بودن )نقل قول:
در مورد گذاشتن داخل کد هم چشم ( اون لحظه از سر تعجب و تلف شدن وقتم یادم نبود )
در مورد قضیه سیاست منظورم شما نبودی :31:
منظورم حرفی بود که یکی از پشتیبانی ها بهم زده بود
تبعیض هم کاملا بی داد میکنه ( صفحات قبل رو بخونی متوجه میشی )
در مورد خط اخر پستت :
چرا فکر کردی من ناراحت شدم ؟ :31:
من فقط یه مسئله ای خیلی برام سواله...
من و خانواده ام کارمون طوری هست که بیشتر ساعت 12 شب به بعد با اینترنت کار می کنیم ( در طول روز بیشتر خارج از منزل هستیم )
حالا سوال اینه که : سرعت اینترنت که شبها 1 به بعد ( به خاطر رایگان بودن ترافیک ) در حد افتضاح میشه پینگ میره روی 800 و دانلود که البته نمی خوایم بکنیم :18: تکلیف امثال ما چیست؟
مثلا یه پزشکی که روزها توی مطبه و شب توی منزل میخواد کار تحقیقاتی انجام بده ( میخواد شب انلاین بشه ) ...
آقا ما ترافیک رایگان نمی خواهیم سرعت رو روی حد خودش ( همونقدر که باید باشه ) شبانه روز حفظ کنید!!
البته من این داستانها رو برای شاتلیها خوندم گفتن بیا آرت بگیر:19:
سوال : ایا ارت یک شب به بعد افت سرعت نداره ؟ خب بریم ارت بگیریم!!
چه ربطی به سیاسی بودن بحث داره ؟نقل قول:
شما start رو زدی و اون جملات رو گفتی که ارتباطی به تاپیک نداشت
منم خواستم بگم که عکسش هم وجود داره تو نظرات
ادامه پیدا نکنه بهتره :10:
ادب حکم میکرد اگه ناراحت شدید از دلتون در بیارمنقل قول:
خب من به اندازه شما مشکل نداشتم ممکنه ازین که اینطوری حرف زده بودم ناراحت شده باشید چون من جای شما نیستم:46:
اگه شما جواب اون تکه ای که قرمز کردم رو گرفتین ما رو هم در جریان بزارین ثواب عطیمی کردیننقل قول:
من که به شاتل میگم میگه خوب همینه دیگه :31:
نقل قول:
متوجه منظورتون نمیشم... برادر من هلند زندگی میکنه ... یک چهارم ما آبونمان اینترنت میده 4 برابر سرعت میگیره!
ارت مشکل قطعی نداره افت سرعتش هم آنچنان نیست لحظه ایه و باز برمیگرده به حالت اولشنقل قول:
اینا که شما میگی درسته من هم از کم بودن سرعت راضی نیستم اما نباید اینطوری حرف بزنیدنقل قول:
اه اه, اینقدر کفرم میاد هر بار که با پشتیبانی تماس میگیرم خودشون رو مثل چیز به نفهمی میزنن.
کفر آدم رو در میارن. اصلا فکر کنم آدم نیستن شاید روبات هستن. بهش میگی سلام, جواب میده: آیا شما از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنی؟
خوب این دوستمون که عکس از چت گذاشت رو دیدید. این دوستمون نوشته بود که من همه نرم افزارها و براوزرها رو امتحان کردم ولی اون باز نوشته: آیا از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنید؟ آدم چیز هم که باشه میفهمه داره از نرم افزار مدیریت دانلود استفاده میکنه.
فقط یاد گرفتن همین جملات رو تکرار کنند. بهشون دارم میگم بابا به پیر به پیغمبر هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه, میگه شما برو تو سایت PHP اون نرم افزارشون رو دانلود کن. میگم بابا PHP که هیچی گوگل رو هم باز نمیکنه چی برسه به اینکه من بخوام چیزی هم دانلود کنم. میگه نه شما برو...
حالا به فرض که من به هزار زحمت به اون لینک برسم و بخوام دانلودش کنم. سرعتش مثلا 4 کیلوبایت هست طرف میاد میگه نه, من دارم اینجا میبینم شما داری با سرعت 67 دانلود میکنی. الان دانلود شما فول هست. میگم بابا, تو چی داری برا خودت میگی. این من هستم که جلوی کامپیوتر هستم و من دارم میبینم که سرعتم 4 هست. میگه نه.... آخرش هم وقتی نمیدونه چی بگه, میگه ویندوز شما ویروسی هست. (در حالیکه من 200% درصد مطمئنم نیست)
درست مثل بعضی ها که مثلا وقتی ازشون میپرسی چرا رنگین کمان هفت تا رنگ داره, میگه آخه خدا خواسته.