اگه این خبر واقعی باشه یعنی میشه هرد اکسترنال هم بهش وصل کرد دیگه. نه؟نقل قول:
اگه این خبر واقعی باشه یعنی میشه هرد اکسترنال هم بهش وصل کرد دیگه. نه؟نقل قول:
عزیز HDD ها وFlash USB ها از اول هم قابل Support بوده ولی این مسئله میتونه یک پله MS رو به باز گذاشتن دست کاربران برای کارنقل قول:
با دستگاه بالاتر ببره. چون با این چیزی که من میبینم احتمال Copy/Paste هم به داشبورد اضافه میشه و شما میتونید روی USB Flash
ها و HDD کنترل داشته باشید.
این کار میتونه امیدی برای برداشتن تمام محدودیت ها در طول زمان باشه .
البته خاک بر MS که تازه به این فکر افتاده . الان 5 سال از عمر کنسول میگذره آقا تازه یادش افتاده Memory Menager بزاره !!
درضمن بچه ها این خبر هم میتونه خوب باشه و هم بد
الان اینطوری که نوشته امکان نصب بازی روی Falsh وجود داره . پس احتمال اینکه روش های جدید برای مقابله با DVD Copy بوجود
بیاد خیلی زیاد هست. چون اینطوری در واقع MS دستی دستی کنسول خودش رو Copy خور کرده.
امیدوارم کارمون به Original نکشه :31:
هم آره و هم نه !! چون واقعا حرکات Alan خیلی طبیعی و واقعی هست . البته فکر میکنم با U2 از نظر جزئیات یکی باشه اینطور که من دیدمنقل قول:
خب شما اول بگو کجا خوندی که GOW3 از 16x AF پشتیبانی میکنه تا من بقیش رو به شما توضیح بدم .نقل قول:
اینم یکی از عکس هایی که شهاب جان یادش رفته بود بزاره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که این نشون میده CPU و GPU با هم ادقام شدن !! که اصلا امکان نداره با همون بازده بشه این کار رو کرد.
چون تازه Intel تو پروژه ی Larrabee اومده CPU/GPU (در یک چیپ) رو تولید کرده که فقط قادر به Render کردن تصاویر 3D خیلی ساده هست.
در ضمن باز هم سوکت های میله ای دارن خود نمایی میکنن !! :31: اصلا این سوکت ها تو بورد 360 چیکار میکنه !!؟؟ :38:
خوبه حالا U2 با اون عظمتش 4x AA بود ! برام جالبه بدونم 16X AA از كجا اومد !
ماكرو هم واقعا حركت بسيار زيبايي زد . همون خبر USB .
تا اونجایی که من میدونم اصلا ps3 مثل X360 نیست که از AA پشتیبانی کنه و سیستمش فرق فوکولد!نقل قول:
چیزی که من در تریلر های جدید از ALAN دیدم میتونم بگم در هیچ بازی دیگه ای ندیدم .نقل قول:
عظمت محیط بازی با اون گرافیک واقعا ادم رو دیوانه میکنه!
سعید این داد میزنه که Board یک pc هست و جای سوکت ها هم اینو ثابت میکنه!نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان ميخواستم ببينم اين هارد هاي اكسترنالي كه تو بزار هست ميشه به كونسول وصلش كرد (واسه ديدن فيلم)؟:5:
کد:http://www.engadget.com/2010/03/18/leaked-xbox-360-valhalla-motherboard-analyzed-by-ben-heck/
آره شهاب جان ولی در کل ما به اون فیلتری وجود داره میگیم AA یا همون AF . حالا اگه سیستمش هم فرق کنه باز در کل یه کاری انجام میده دیگه جیگر طلا .نقل قول:
منم دمو های Alan رو دیدم واقعا GamePlay بازی معرکست !! محیط بازی هم با TV هایی که سطح سیاهی بالایی دارن واقعا معجزه
میکنه !!
در مورد بورد هم آره میشه گفت یه بورد از سری های 478 B هست .
شما اگه به من بگی CPU کجا به کار رفته من ممنون میشم :31: !!نقل قول:
بله عزیز. کنسول قابلیت USB Host رو داره و میتونه هر Storage رو با برق 5V به کار بندازه. فرقی هم نداره 60GB باشه یا 600GB .نقل قول:
تقریبا هیچی ! فقط عملکرد GPU رو کنترل میکنه (البته فقط در مورد رندرینگ) .نقل قول:
گفتم که CELL رو سونی برای کلاس بیخودی گذاشته ! حتی نتال هم به پروسسوری مثل CELL نیازی نداره !
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
بله میشه ، سخت افزار 360 از نظر توانی از Ps3 خیلی قوی تره ، یعنی خیلی خیلی قوی تره .نقل قول:
بیخودی نصب بازی رو به دلتون صابون نزنید چون عمرا که نمیشه ! همین طور سیو . شاید فقط بشه فایل های مالتی مدیا رو کپی کرد .نقل قول:
فایل فرمت 360 نه NTFS هست و نه FAT و نه EXT و نه هیچ فایل فرمت شناخته شده دیگه !
یا باید هاردتون رو با فایل فرمت مخصوص 360 فرمت کنید ! مثل نینتندو وی که در اون صورت یک هارد و یا یاک USB پریده یا باید فقط مدیا های خاص ساپورت بشه .
در مورد تکنولوژی جدید مقابله با کپی خور هم حتما در راهه ولی 100% به سه سوت -- میشه :27:
فقط Ps3 توی کنسول ها دست نخورده باقی مونده اون هم به خاطر اینه که یک دیسک کپی با اوریجش زیاد فرقی نمیکنه از نظر قیمتی ! البته اون رو هم -- کردند که فقط ثابت کنند -- شدنیه و این نیست که این یه چیز جادویی هست و -- نمیشه !
تا جایی هم که من میدونم توی کنسول های نسل آینده شرکت ها دیگه دغدغه کپی خور شدن ندارند و دستگاه های حتی بازی های بک آپ رو هم اجرا میکنند مهم شماره سریالی هست که شما دارید و منحصر به فرده + یک قفل سخت افزاری خاص که روی هر بازی اورجینال ارائه میشه در نتیجه شما مجبوری بری بازی رو بخری .
مثلا فرض کنید که الان میخواید به موشن کنترب ویی فرمون اضافه کنید که بازی کنید روی فرمون یک چیپ هست که به کنترل وصل میشه و فقط با دیسکی که شما دارید سازگاری داره ، همچین چیزی . البته دنیای آنلاین هم هست که مطعلق به نسل بعدی بازی هاست .