من مدتی توی شیراز دنبال ایرانسل اعتباری می گردم اما پیدا نمی کنم می شه یکی بگه تو این شهر کجا پیدا می شه این ایرانسل اعتباری؟
من مدتی توی شیراز دنبال ایرانسل اعتباری می گردم اما پیدا نمی کنم می شه یکی بگه تو این شهر کجا پیدا می شه این ایرانسل اعتباری؟
اولین روزی که این سیم کارت هدیه اومد من یه سیم کارت اعتباری خریدم.
همون روز فعالش کردم. همه ی مدارک رو به فروشنده دادم تا ثبت نامم کنه (فتوکپی شناسنامه و...)
3 روز گذشت ولی خبری از اس ام اسی که می گه سیم کارت شما ثبت شد وسیم کارت هدیه شما اومده نشد.
من هم گفتم حتما اون تخصیر از اون فروشنده ست. پس رفتم خودم از ایتترنت ثبت نام کنم: ثبت نام کردم و
فتوکپی شناسنامه رو فکس کردم (اسم و شماره رو هم فکس کردم) ولی هنور از سیم کارت ما خبری نشد.
چند روز دیگه گذشت و ما بی خیالش شدیم.
الان که یه ماه از اون میگذزه. یه اس ام اس از ایرانسل اومده:
Shoma SIM Karte khod ra fa-al nemude ama sabtenam ra takmil nakardeid. Baraye
daryafte SIM Karte hadiye, lotfan zarfe 10 ruz sabtenam ra takmil namaid
:31: اینم از زندگی نامه ما:31:
حالا شما می گید چی کار کنم چه جوری ثبت نام کنم؟ (به کدوم روش)
در ادامه جشنواره ایرانسل، مشتریان سیم کارتهای دائمی و اعتباری در سراسر کشور تا 20 شهریور ماه 86 فرصت دارند تا با خریداری سیم کارتهای ایرانسل، از هدایای این جشنواره بهره مند شوند.
مشترکین به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری هدیه گرفته و به ازای خریداری هر سیم کارت دائمی می توانند به میزان 500 هزار ريال از کلیه سرویس های داخل و خارج شبکه، به صورت رایگان استفاده کنند. شرایط و توضیحات بیشتر در مورد هر یک از این هدایا به شرح زیر است:
هدیه مشترکین سیم کارت اعتباریایرانسل به کلیه افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت اعتباری ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه تقدیم می کند.
نکات مهم:· توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.· درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید. · توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به نشانی محل سکونت مشترکین ارسال خواهد شد.
· در صورت عدم دریافت سیم کارت در مدت زمان دو هفته، مشترکین می توانند با مراجعه به مناطق پستی (در تهران) و یا مرکز پستی (در شهرستانها) سیم کارت هدیه خود را دریافت کنند.
· جهت دریافت سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
· مشترکین با ارسال شماره سیم کارت خریداری شده از طریق پیام کوتاه (از خط ایرانسل) به شماره 138، "بار کد پستی" خود را دریافت می نمایند. ارائه این کد به هنگام مراجعه به مراکز پستی جهت دریافت سیم کارت الزامیست.
· درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.· محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.· بهای سیم کارت اعتباری ایرانسل 29 هزار تومان می باشد.
· پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز یا آبی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی اتومبیل های Bmw و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.
هدیه مشترکین سیم کارت دائمیایرانسل برای تمامی افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت دائمی ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، مبلغ 500 هزار ريال اعتبار به عنوان هدیه به حساب مشترک (در سیستم صورتحساب ایرانسل) واریز می نماید. مشترکین از زمان واریز، تا 30 آذرماه 86 فرصت دارند تا به میزان اعتبار واریز شده از کلیه امکانات شبکه استفاده کنند. این امکان شامل استفاده از سرویسهای پیام کوتاه و Gprs و همچنین تماس با سایر اپراتورها در داخل و خارج کشور می باشد.
نکات مهم: · برای استفاده از این اعتبار مشترکین می بایست در همان روز، نخستین تماس را با سیم کارت خریداری شده برقرار نموده و حداکثر ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
· مبالغ اعتبار هدیه در اولین صورتحساب مشترکین منعکس خواهد شد.· مشترکین تا تاریخ 30 آذر ماه 86 فرصت دارند تا از اعتبار واریز شده استفاده نمایند. پس از این تاریخ، اعتبار مذکور باطل شده و قابل استفاده نخواهد بود. · مبلغ مذکور مستقیماً در سیستم صورتحساب ایرانسل به حساب مشترک واریز شده و تحویل نقدی امکان پذیر نمی باشد. · پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز، آبی یا طلایی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی سه اتومبیل Bmw و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند. · اعتبار 500 هزار ريالی شامل افرادی که از طرح شماره طلایی استفاده می کنند نیز می شود.
ببینم جناب دکتر دلفین شما این پست منو دیدین؟نقل قول:
این فایل که گذاشتم را دیدین؟
تست کردین
اینم جواب نداده ؟
فكر كنم بايد بريد يك از دفاتر مشتكرين آنجا كاملش كنيدنقل قول:
نقل قول:
وحيد جون جشنواره اين بود
اينو كه من يه هفتس كه ميدونم تمديد شده
فكر كردم چيزه جديدي ميخواي بگي
من كه تاحالا نشنيدم.نقل قول:
اگه بود به ما حتماً مي گفتند.
اين فايل رو دانلود كن.نقل قول:
آدرس فروشندگان شيرازه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اينو براي شما نوشتمانقل قول:
دستم چلاق شد تا اينو تايپ كردم
بابا اين جفت MMS كار ميكنه
من الان برام انگار نه انگار كه MMS قطعه
با دوستامون هي براي هم عكس ميفرستيم
خواهشا از اين موضوع الكي رد نشين
دوباره مثل اون تنظيمات شماره جعلي كه نوشتم همين جوري ازش رد نشين كه بعد بياين هي روشو ازم درخواست كنين
از ما گفتن بود
سلام آقا شاهيننقل قول:
واسه نمايندگان فروش كرمانشاهم داري؟
اوووم ! اما آقا رسول این تازه امروز رفته توی سایت ها !نقل قول:
دمت گرم خسته نباشی :46:.نقل قول:
همه شهرها توی اون فایل هست.نقل قول:
با سلام!
آقا من سيم كارتمو عيد خريدم! ( به اين خاطر گفتم چون فكر كنم با جديدا فرق داره! )
حالا چند روزه كه اس ام اس از كار افتاده و تنظيمات Mms هم مينويسه " متاسفانه .... "!
حالا بايد چه كار كنم؟؟
راه حلي داره؟ ضمنا برگه ثبت نام رو هم گم كردم!
با تشكر از شما
شماره طلائی هم جز سیم کارت های معمولی (20 شهریور ) حساب میشه دیگه؟نقل قول:
چون بعید می دونم تا 12 مرداد سیم کارت به دستم برسه:13::18:
با سلام خدمت همه دوستان
من الان تقریبا 6ماهه که سیم کارت ایرانسل دائمی گرفتم یعنی از همون هفته های اولی که ایرانسل به شیراز اومد . من با خودم گفتم که با این همه سرعت عمل و قولهای ایرانسل که میگفت تا آخر سال، 70 شهر بزرگ رو زیر پوشش میبره حتما دیگه کل شیراز و مرودشت که بزرگترین شهر فارس بعد از شیرازه و 40 کیلومتر با شیراز فاصله داره هم آنتن میده.
اما حالا که 6 ماه گذشته ، مرودشت و شهرای دیگه که هیچ ، شیراز هم درست وحسابی آنتن نمیده و برای همینه که خیلی از دارندگان ایرانسل توی شیراز موبایلشون آنچنان کاربردی براشون نداره .
مشکل اساسی من اینه که از مهرماه باید دائم به مرودشت برم که مشکل من 2 تا میشه یکی شیراز و دومی مرودشت که طبق لیست قراره از شهریور آنتن بده.
اگه میدونستم که آنتن دهی تو مرودشت کامله مشکلم کمتر بود ولی حدس خودم اینه اگه از شهریور مرودشت رو راه اندازی هم کنن تخت جمشید که همش 5دقیقه با شهر فاصله داره زیر پوشش نره .
الان دوستام تو شیراز با 34000تومن موبایل اعتباری دولتی گرفتن که اون جدای از مشکلات خاص خودش همه جا آنتن دهی ظاهری رو داره!!
با خودم گفتم از شما راهنمایی بخوام که بهم بگین با این همه توصیفی که کردم میصرفه تا آخر شهریور صبر کنم و به امید ایرانسل تو شیراز و مرودشت باشم یا اینکه من هم برم از همین حالا تا مهر نشده به فکر یه اعتباری دولتی باشم؟؟ چون برای کارم هم که شده باید دائم در تماس باشم.
یه اعتباری دولتی بگیر (ثبت نام کن).... تا وقتی پوشش کامل شد...بعد بفروشش....خیلی که ضرر نمیکنی.
آقا شاهين بهتون خسته نباشيد ميگم
واقعا ما اگه شما رو نداشتيم بايد چيكار ميكرديم ؟!
از سيم كارت ايرانسل به 138 اس ام اس بزننقل قول:
نقل قول:
بابا ايول مثل خودمون قديميي :10:
قطع شدن اس ام اس كه ديگه بايد برات طبيعي شده باشه
آخه براي ما كه عادت شده :31:
بايد بدوني كه ام ام اس هم خيلي وقته قطعه و حالا حالا ها درست نميشه
براي مشكلاتت بايد با 130 يا 140 تماس بگيري
برگه ثبت نام هم زياد مهم نيست فقط به نام خودت باشه و پوكشو داشته باشي به
مشكل نمي خوري
مثله من مسيج سنترو عوض کنين درست ميه.....
دوستان اين تاپيك مربوط به اس ام اس بازان ايرانسل كجاست ؟
من هر چي ميگردم تو سايت نيست
به نظر من صبر کننقل قول:
آخه یکی از دوستام شیرازه سیم اعتباری دولتی داره الانم آخرهای شارژشه میگه هرچی میگردم کارت شارژ سیم دولتی پیدا نمی کنم توی شیراز
یکی دیگه از دوستانم هم توی اهواز همین مشکل رو داره
مثل اینکه فقط تهران یافت میشه اونم به تعداد محدودی
این نظر من بود انتخاب و تصمیم گیری با خودت
ایرانسل آشغاله کلی پول دادم از حسابم کم شد واسه این طرح تابستانه شبکم الان 2 هفته ریده اصلا نه اس ام اس میشه بدم نه زنگ میتونم بزنم اهههههههههههه به ایرانسل:41::41::41::41:
به اين شماره پيامك زدم ولي در جواب گفته كه يا شماره شما صحيح نيست يا واجد شرايط نيستيد و بايد در زمان مقرر سيم كارت را فعال و ثبت نام را كامل كنيد.نقل قول:
الان بيشتر از دو هفته هستش كه خريدم و تمام مداركم را هم به فروشنده دادم و خودش هم همون لحظه كه سيم كارت را وارد گوشيم كرد با مغازه خودش چند ثانيه تماس گرفت و گفتش كه فعال شد و حتما هم تا حالا ثبت نام كرده . ديگه نمي دونم مشكل از كجاست.:45:
اتفاقا من يك سيم كارت اعتباري دست دوم قيمت مناسب سراغ داشتم ولي گول هديه را خوردم و رفتم گرفتم. اگه برام نياد ميشه گفت ضرر كردم. :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرمت شماره بايد اينجوري باشهنقل قول:
*******98935+
مگه اینجارو ندیدی؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130143
به گزارش گروه خبری GSM و به نقل از ایتنا، رئیس سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی از نهایی شدن قانون استفاده از سرویس MMS توسط اپراتورهای تلفن همراه، طی سه ماه آینده خبر داد.
محمود خسروی روز سه شنبه در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه اظهار داشت: سرویس MMS اپراتورهای تلفن همراه از جمله اپراتور ایرانسل که این سرویس را به مشترکان خود ارائه می کرد، با لحاظ کردن چارچوب و مقررات جدیدی ارائه خواهد شد.
وی گفت: در تعیین ضوابط ارائه سرویس MMS اپراتور دوم، از نظرات سازمان های مرتبط استفاده خواهیم کرد. به گفته خسروی، سازمان تنظیم مقررات برای تدوین این قانون سه ماه مهلت دارد.
سرویس MMS اپراتور تلفن همراه بیش از یک ماه است که به دستور قضایی قطع شده و مشترکان ایرانسل را در استفاده از این سرویس با گله مندی مواجه کرده است.
این در حالیست که به گفته فعالان بازار، همزمان با توقف ارائه این سرویس که بنا به دستور شورای انقلاب فرهنگی صورت گرفت، میزان تقاضا برای سیم کارت های این اپراتور به شکل قابل توجهی در بازار کاهش یافته است. ایرانسل، تنها تلفن همراه کشور است که اقدام به ارائه سرویس ارزش افزوده MMS به مشترکان خود کرده بود.:41:
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی آقا مهدی.دستی تنظیمش کردم.با کلی درد سر.جا داره از همه اعضای تاپیک به خصوص کسانی که کمک کردن تشکر کنم.مرسینقل قول:
بچه ها من الان یه ماه و حدودا 4-5 روزه دارم از طرح قرمز استفاده میکنم ولی هنوز داره کار میکنه؟جریان چیه؟از یه طرف جدیدا ایرانسل 5000 تومن واسه این طرح کم میکنه از یه طرف اینجوری!!!!!!!!!
پس لابد ما كه از دي 85 خريديم ديگه پيشكسوت شديمنقل قول:
پس ايول به ما
[QUOTE=MTNIrancell;1380698] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QUOTE]
آقا شاهين خيلي خيلي ممنون
اميدوارم تا آخر تابستون تكليفمون مشخص بشه و اين MMS و وصلش كنننقل قول:
کمممممممممک.آقا کد کنسل کردن Call Barring چنده؟
براي همه اين جوريهنقل قول:
فقط كافيه هر روز يه SMS براي خودت بفرستي ببيني حساب ميشه يا نه
جشنواره تابستانيم كه قرار بود تا 16 شهريور باشه به گمونم شده تا 20 شهريور
بعضيام ميگن شده تا 28 شهريور
در اين مورد آقا شاهين فكر كنم بتونن كمكمون كنن
فکر کنم اینا باید باشننقل قول:
واما كدها:
# 16 * 0000 * 35 #
# 16 * 0000 * 33 #
# 0000 * 330 #
البته پيغام خطا نبايد بده.
اتفاقا دوباره با توجه به فرمايشات شما به همين صورت (*******98935+) پيامك فرستادم . باز همون پيغام اومد.:41:نقل قول:
همش ارور میده.می نویسه Note Doneنقل قول:
الان گوشی من مسدود یعنی نمیشه بهش زنگ زد یا اس ام اس بفرستی.چی کار کننننننننم؟:9::37:
نقل قول:
حاج رسول
smtp.googlemail.com
با
smtp.gmail.com
فرق می کنه !؟
اون فایل هایی هم که گفتی روی نوکیا هم کار می کنه ؟
اخه من 1 - 2 ماه پیش Gmail میزدم ، email هم همون Gmail میزدم دامینشو ! کار میکرد
تازگیا امتحان نکردم ! جدیدا تنظیماتش اینطوری شده ؟!
یکی از امکانات ایرانسل که من باهاش خیلی حال میکنم همین Call Barringـــه !
چون من زیاد آدمارو میپیچونم ! و این خیلی به کارم میاد :20:
اما تازگیا وقتی فعالش می کنم کار نمیکنه ! یعنی فعال میشه ، اما کار نمیکنه !
چند بار امتحان کردم نشد !
کسی میدونه جرا ؟
سلام آقا سعید احوال شما ؟! نیستی؟! برای ماهم که انگار اینویزی ! بابا مثلا من وزیرتما !نقل قول:
در مورد کال برینگ من تا یه مدت پیش که امتحان میکردم کار میکرد اما وقتی به موبایلم تل میکردم خانومه هر دفعه یه پیغامی میداد ! یه بار میگفت مقدور نیست یه بار درست میگفت که کاربر مسدود کرده و یکیشم که دیگه اندش بود میگفت برای تماس اضطراری با شماره ... تماس بگیرید ! مال تو این مشکلا نداشت ؟!
نقل قول:
فدات شم وحید جون ...
نه بابا invise چیه ، این سیستم شرکت که روش یاهو نصب نکردن که ما بیایم :)
برای من این چیزایی که میگی نبود ! هرکی میخواست میتونست زنگ بزنه !
وقتی Check Status رو میزنم میگه واسه Fax و message فعاله !
یعنی فقط SMS هارو نمیزاره بیان !
سعید جون برای اینکه بتونی از شرکتتم آن بشی من الان یه پیغام خصوصی بهت میدم که روششا بهت بگم که دلت تنگ نشه :31::46:!نقل قول:
نقل قول:
پس بهتره با 140 تماس بگيري و از اونجا پيگيري كني ولي مواظب باش نپيچوننت چون همشون كه
مثل آقا شاهين گل كار راه انداز نيستند و بگو برات فرم پيگيري واحد فني پر كنند
نقل قول:
رسول جان شما سروري :11:
من كوچيكتم
خسته نباشيدم بهت ميگم از بابت مسابقه دوز و ايكيو :31: