زیاد سعی نکردم با دسته بازی کنم...ولی وقتی میبینم اینهمه دکمه داره فکر کنم خیلی گیج کننده میشه با دسته.....
میشه بگی چطوری میشه دسته رو تنظیم کرد مثله ps2??نقل قول:
Printable View
زیاد سعی نکردم با دسته بازی کنم...ولی وقتی میبینم اینهمه دکمه داره فکر کنم خیلی گیج کننده میشه با دسته.....
میشه بگی چطوری میشه دسته رو تنظیم کرد مثله ps2??نقل قول:
میخوای دسته رو تو سیو خودت تنظیم کنم بعد برات آپلود کنم ؟
اگه سیوهایی که تا الان انجام دادم نپره..اره...(چون بعد از اینکه سیو رو بههم دادی کلی رفتم جلو)نقل قول:
نه کاری با اون سیوها نداریم فقط سیو تنظیمات رو بهش اضافه میکنیم:20:
خوب بگو مارک دسته شما چیه تا من تنظیمات همون دسته رو بهت بدم
viera
ucom
diamond
boxker
product
چیه ؟:46:
مارکشو نمیدونم.... ولی فکر کنم CE باید باشه:دینقل قول:
الان برات تنظیمات دسته کامپیوتری رو آپ میکنم فقط اگه دسته ایکس باکس داشتی(یه چند تا دکمش جابه جاست)مثل viera بگو تا تنظیمات اونو برات بزارم
بفرما آقا مهدی
کد:http://www.4shared.com/file/196214805/3eb22099/Compressed.html
فایلها داخل پوشه رو تو پوشه GTA San Andreas User Files که تو Documents هست کپی کن
راستی اون نوشته زیر امضات جریانش چیه ؟:13:
خیلی خیلی ممنون بابت زحماتت فردا تستش میکنم....نقل قول:
جریانی نداره همینجوری:دی
راه حلی وجود نداره که موقع رانندگی(به خصوص موتور سواری) وقتی میخوایم با اسلحه شلیک کنیم نشانگر ظاهر بشه برای هدف گیری؟؟؟؟
چطوری میشه موقع رانندگی کسی رو کشت؟؟؟
در حال رانندگی که نمیشه هدفگیری کرد مگه اینکه دونفره باشه که نفر دوم میتونه نشانه گیری کنه ولی میشه تیر اندازی کرد با موتور که فقط باید دکمه تیر رو بزنی و با ماشین باید به یه سمت نگاه کنی (چپ یا راست ) بعد دکمه تیر رو بزنی :10:
توبعضی از مراحل که راننده یکی دیگه هست و تو پشتش نشستی هم میتونی نشونه گیری کنی مثلا تو یه مرحله بیگ اسموک راننده یه موتور وتو پشتشی که باید پلیسها رو بکشی:18:
اگه همینتوری میخوای یکی رو بکشی اگه با موتوری بزار یارو بیاد روبه روت بعد تیراندازی کن اگه با ماشین بودی برو کنارش با دکمه مخصوص راست یا چپ رو نگاه کن بعد تیر اندازی کن
این:نقل قول:
+نقل قول:
در حال رانندگی که نمیشه هدفگیری کرد مگه اینکه دونفره باشه ولی میشه تیر اندازی کرد با موتور که فقط باید دکمه تیر رو بزنی و با ماشین باید به یه سمت نگاه کنی (چپ یا راست ) بعد دکمه تیر رو بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به اینجا مراجعه کنید:
[آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول
یه مد بود باهاش میشد هنگام رانندگی نشونه گیر رو هم فعال کردکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=95296
اون ماموریت با بیگ اسموک رو ردش کردم خیلی حال داد....نقل قول:
الان برای اون سروانه دارم کار میکنم....ماموریتی که باید بریم به یه انبار مهمات یه نفر رو بکشیم...اون فرار میکنه با ماشین ماهم باید با موتور دنبالش بریم میخوام بدونم چطوری باید بکشمش چون بدون نشونه گیری خیلی سخت میشه....(البته نه خیلی سخته ها ولی نشونه گیری بود خیلی بهتر میشد)
که البته دوستمون راهنمایی کردن
سلام
چطوری میشه ماشین های ایرانی به بازی اضافه کرد؟مثلا 206 ، یا الگانس پلیس؟
دوست من شما دو تا راه حل دارینقل قول:
اگه میخوای خودت ماشین اضافه کنی میتونی بری به تاپیک ادیت بازی gta :sa که اینجاست
و میتونی بازی gta :sa که شرکت vnv ادیت کرده رو بخری که هم ماشینهای ایرانی داره و هم دیالوگ فارسی و آهنگهای ایرانی اگه میخوای اینو بخری بگو تا آقا مهدی بهت بگه از کجا بخری :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=95296
اصلا نزار سوار ماشین بشه یعنی وقتی از پله ها میاد پایین تو حیاط با یوزی به تیر بار ببندش:31:نقل قول:
به رگبار بستمش....نقل قول:
نمرد ولی...البته زیاد سعی نکردم....حوصلشم نداشم....فردا با دقت بیشتری بازی میکنم...
اینجوری نشد هرچی شلیک کردم نمرد..با موتور دنبالش رفتم نزدیکش شدم و ماشینششو به رگبار بستم...ماشینش ترکید و خودش هم گور به گور شد...نقل قول:
البته نزدیک بود منم گور به گور بشم چون موتور منم تحت تاثیر اون آتیش گرفت...هرچی هی دکمه F رو میزدم که بیاد بیرون از موتور نمیومد....دیگه با هزار تا تلاش بالاخره پیاده شد و قبل از ترکیدن موتور از صحنه گرخیدم...:دی
راستی دسته بازی که درست کردی یه جوریه بازم خوب دکمه هاش تنظیم نشده بود...(مثلا موقع ماشین سواری دنده عقب نداشت :دی)
این رمز تیراندازی موقع رانندگی ouiqdmw برای غیرفعال کردنش همینو دوباره بزن:21:نقل قول:
چه طوري آهنگ هاي اين بازي را بردارم ودر ماشين خودم پخش كنم؟
تو نت ریپ شدش فراوونه.نقل قول:
من یکی از معروفترین آهنگهاش رو خودم چند سال پیش که این بازی رو انجام میدادم هنگام بازی ضبط کردم توسط نرم افزارهای مخصوص این کار که واقعا چیز جالبیه :31: پیوست کردم به همین پست میتونید دانلود کنیدنقل قول:
واقعا یادش بخیر فقط و فقط تو یک مرحله از این بازی گیر کردم اونم گواهینامه هواپیما بود که دادم یکی از دوستان تو همین تاپیک برام اون مرحله رو رد کرد و سیو مرحله بعدی رو گذاشت :31:
رسیدم به ماموریت های S چرا نقشه رنگی شده؟
یه قسمت نقشه سبز یه جایی بنفش و قرمز و .....
دلیلش چیه؟؟
جلوی خونم هم یه عکس دلار اومده عینهو بانک مرکزی هروقت برم یه مقداری پول بهم میده.....:دی(صندوق قرض الحسنه شده برام:دی)
سرزمین های سبز مال گروه شما و بقیه مال رقیب هاتونه.نقل قول:
اون علامت دلار هم بسته به احترام شما تو محل!:31: پول جمع میشه توش.
باید اون منطقه ها رو بگیرینقل قول:
تو این بازی هم مثله نسخه iv ماموریت هایی داره که آلترناتیو باشه
مثلا بگه یا فلانی رو بکش یا فلانی؟؟
ینی حالت انتخاب بهمون بده یا نه؟
نه از این ماموریتا ندارهنقل قول:
سلام
اگه همه ی اونجاهایی که باید با اس÷ری رنگ کنی رو رنگ کنم چی میشه
نقل قول:پاداشها:
• اضافه شدن احترام
• Tec-9
• Molotov Cocktails
• Sawn-Off Shotgun
• AK-47
ولی من یکی از این ماموریت ها رو رد کردمنقل قول:
اونجایی که با اون دختره (اسمش کاتالینا بود فکر کنم) خیلی خلاف بود...:دی
وقتی رفتم پیش گفت میخوایم باهم جیب همه مردم شهر رو خالی کنیم..... و گفت من 4 نقطه در نظر دارم(یک بانک- یک مشروب فروشی- یک پمپ بنزین و جای دیگه)
وقتی CJ ازش پرسید کدوم رو برم اون دختره بهش گفت تو راننده ای و باید خودت انتخاب کنی من یکیشون رو رفتم و رد کردم....دیگه هم تا الان روی نقشه نیومده.......
پس فکر کنم بازم از اینجور ماموریت ها داشته باشه
نه بابا مطمئنی . برا من باید همرو رد میکردی
من که فقط یکیشو رفتم وقتی ردش کردم دیگه الان نیومد روی نقشه و کلا رفتش..بهدش اون افسره زنگید بهم که باید برم پیشه یه یاروهه(همونجایی که باید بریم به مزرعه و دستگاه کامبیان رو بدزدیم و...)نقل قول:
سلام
کسی میدونه موقع دوچرخه سواری چیکار باید بکنیم که بلند شه و رکاب بزنه(سریعتر رکاب بزنه) ؟؟:20:
نمیدونم ولی برا منم نسخه vnv بود باید همرو رد میکردی . راستی بعد از هر مرحله ای که میری سیو کن چون نسخه vnv یکم مشکل داره ممکنه بعضی موقع ها کرش کنه و مجبور شی چند تا مرحله ای که سیو نکردی دوباره بری برا من یه بار همینجوری شد اعصابم خورد شد بازیو پاک کردم:5:
اره حق با توئه...نقل قول:
منم وی ان وی دارم (دوبله شده)
الان داشتم یه ماموریت دیگه همین کاتالینا رو رد میکردم...
ظاهرا اون 4تا رو بعد از هر ماموریتی که انجام میدیم باید بیایم یکیشو رد کینم....
الان بانک رو رفتم...
سری قبلشم مشروب فروشی رو رد کردم
فقط مونده پمپ بنزین و قمار خونه
فکر کنم دکمه ctrl سمت چپ بود.... یا شیفت سمت چب....نقل قول:
یکی از این دو رو تست کن
تو این ماموریتی که باید سوار هواپیما بشیم....
این دکمه های هواپیما چه طوری هستن؟؟؟
چپ و راستش کجاس؟؟
من هم با A و D تست کردم هم دکمه ها ی numpad بازم هواپیما جهتش به سمت چپ و راست نمیرفت
فقط w بود که بالا میرفت
برا من که با a و d اینور اونور میرفت . با q و e هم میشه هواپیمارو چرخوند
مدام یه دکمه up ضربه بزنینقل قول:
دکمه کنترل واسه پرش با دوچرخه است :31::11:نقل قول:
اره بالاخره ردش کردم قبل از اینکه بگین....نقل قول:
حالا به اون جایی رسیدم که سوار هلیکوپتره..این دیگه کنترلش خیلی سخته....
یه توضیحی میشه راجع به روش کنترل هلیکوپتر بدین؟:دی
چی؟کنترل هلیکوپتر سخته :18::18::18:سختتر از هواپیما دیگه وجود نداره . حرکتش هم با up به سمت جلو و down به عقب چپو راستشم که با همون a و d و چرخوندن با e و q . با w به سمت بالا میاید با s هم پاییننقل قول: