سیم کارت 3G بزاریم تو مودم TD-LTE جواب میده؟
Printable View
سیم کارت 3G بزاریم تو مودم TD-LTE جواب میده؟
خیرنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نحوه کارکرد "بسته های ترکیبی اینترنت همراه و ثابت" چطوریه؟
یعنی مثلا برای استفاده از حجم اینترنت نسل 4 همراه از سیمکارت خودش استفاده کنیم بعد که تموم شد از سیمکارت نسل 4 ثابت رو مودم خودش استفاده کنیم؟کد:https://eform.irancell.ir/portal/home/?88440/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C#%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D9%88%20%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA
بلهنقل قول:
البته میشه همزمان رو گوشی و مودم هم استفاده کرد
چند ماهه سرعت TD LTE ایرانسل افتضاح شده ((2 مگابیت)) !!!!!
جالبه سرعت آپلود روو 7عه و قدرت سیگنال مودم هم Strong و عالیه
ماه اول که خریدم سرعتش روو 40 مگابیت بوود!! ((در باغ سبز نشون میدن))
20 دفعم زنگ زدم پشتیبانی، میگن 2 استاندارده!!! (تازه خودشون میگن فاصله شما با دکل 200 متره که یعنی عالیه)
با سرعت 2 مگابیت دنیاتو تغییر بده :n08:
قبلا پارس آفلاین داشتم سرعتش 4 بود ولی الان با اینترنت به اصطلاح پرسرعت TD LTE روو 2 :n35:
بازهم ایرانسل و تبلیغای دروغش
گول شعارا و تبلیغاشونو نخورین
خوب این طبیعیه که پهنای باندش به مرور کم بشه نباید انتظار داشت همن سرعت 40 مگابیت رو تا اخر به شما بده ،ایرانسل هم چون هیچ مقداری براش تعیین نکرده بنابراین تا 1 مگابیت هم کسی حق اعتراض نداره.حالا اگه مبین نت بود چون گفته 20 مگ میتونی اعتراض کنی ولی ایرانسل فقط گفته پرسرعت و نگفته چقدر .شما مطمئن باش از هیچ شرکتی نمیتونی اینترنت بگیری که همیشه بالای 20 مگ به شما بده چون محدودیت قانون هست ، مثل اینکه یادتون رفته تا چند سال پیش برای یک اینترنت 512 کیلوبیتی هم مجوز میخاستن .نقل قول:
مبین نت هم بالای ۴ مگابیت باسه پیگیری نمیکنه.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوستان از اوجا که من نت دیگه ای ندارم نمیتونم تست کنم
playstation app فقط رو ایرانسل از کار افتاده یا اونم ایران رو تحریم کرد؟ با قندون وصل میشه
اگر منظورتون usim هست برای بعضی ها جواب میده و برای بعضی ها هم قطع و وصلی مکرر داره و قابل استفاده نیست ولی برعکسش یعنی گذاشتن سیم کارت td در مودم 4g یا گوشی به هیچ وجه ممکن نیست.نقل قول:
رفیق نوشته سیم ۳ جی نه یو سیم:n13:
سلام خدمت دوستان
بنده 3 روز است که از اینترنت td lte با مودم 2101 استفاده می کنم. با وجود اینکه تمام چراغهای آنتن دهی مودم روشن هستند ولی داخل مشخصات قدرت سیگنال مودم رو زده weak . کدامش دقیقتر هست؟ ضمنا سرعت داونلود با سرور اروپا حدود 9 مگابیت در ثانیه و پینگ 300
جالبه ایرانسل به جای اینکه خدماتشو بهتر کنه گروه و آدم اجیر میکنه بیان توو اینترنت نظرهای اعتراضی رو بشورن...نقل قول:
عزیز دلم من خودم کارم شبکست... دروغ تبلیغاتتون طبیعیه نه کاهش سرعت... برو دنیا رو ببین دارن رو 5G کار میکنن و کجا میرن که بعد نگی "ایرانسل فقط گفته پرسرعت و نگفته چقدر"
شما برو با همون ترس از محدودیت قانونیت و خوشحال از اینکه چند سال گذشته 512 میدادن و الان شده 1 شاد باش...
نوترینو همراه اول من داره 22 مگابیت در طول شبانه روز میده بدون هیچ افت سرعت و کیفیتی... این ایرانسل بستش تموم شه یه راست مودم و خودش توو سطل آشغال...
صد رحمت به همراه اول که حداقل تبلیغات و شعاراشون به عمل نزدیکه
همراه اول اکثر خط ها که رو ۴۰ محدوده خیلی کار شاقی نمی کنه هر وقت هیچ محدویتی در کار نبود و افت نکرد اونجا حرف شما درسته مورد بعد هم کاربر دیتای ایرانسل از اون بیشتره وقتی می خوایم مقایسه کنیم خوبه شرایطو یکسان در نظر بگیریم مورد بعد هم اتفاقا همین دو روز پیش خبری رو خوندم از سیتنا مال سال ۹۳ زمانی که ایرانسل تیریجی شده بود و صدای سیتنا که طرف رایتل و همراه اوله در اومده بود که ایرانسل بدون اینکه نمی دونم مدارک برای ارائه سرعت بالا بگیره از مردم بعضی جاها تا ۲۰ مگ رو تیریجی داره سرعت میده که همون زمان اون رایتل برای سرعت بالای ۱۲۸ مدرک می خواست و کسی اون زمان فکرشو نمی کرد که ۱۰ مگابیت هم سرعت داشته باشه اما الان بعضی جاها تا ۱۸۰ مگابیت رو پلاس ایرانسل داره سرعت میده و در کل ایرانسل نبود هنوز ۳ مگ هم خیلی هامون تجربه نکرده بودیم چه برسه ۱۸۰ مگابیتنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
40 کجا و ۲ کجا؟؟؟نقل قول:
آقا راهی نیس مودم DT-350 ایرانسل رو آنلاک کرد؟؟؟
اگه کسی راهی سراغ داره به آیدی زیر تو تلگرام پیام بده ممنون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث چیز دیگست میگم هر وقت عین آدم هیچ محدودیتی نداشت و نشد ۲ اونجا درسته تو همین مدتی که ۸ شده ۴۰ افت کرده چه برسه به اینکه کلا برداشته بشهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت IDH بزودی مودم رومیزی HUAWEI B612s-25d رو برای فروش می زاره که هم FDD و هم باند های TD_LTE رو پشتیبانی میکنه .
دانلود کاتالوگ
کسی اطلاع نداشت؟نقل قول:
همانطوری که قبلا به جمع بندی رسیدیم 300 مگابیت این بر اساس تجمیع نیست بلکه بر اساس مایمو 4-4 هست که فایده ای نداره.. این سایت ها هم بیان با ما مشورت رایگان کنند بعد جنس وارد کنندنقل قول:
اولا ادب رو رعایت کن و پاتو هم از گلیمت درازتر نکن ، من طرفدار هیچ شرکتی نیستم و راست و دروغ تبلیغات ایرانسل هم به خودش مربوطه شما داشتی حرف غیر منطقی میزدی منم پاسخت رو دادم تا از گمراهی دربیای ضمنا اینجا ایرانه نه کل دنیا .از این به بعد هم اگر قراره به کسی توهین یا بی احترامی کنی بهتره اصلا نظر ندی چون اینجا یه فروم تبادل نظر هست نه فروم تیکه انداختن و مزه پروندن و بی احترامی به کاربران.نقل قول:
تکنولوژی ال تی ایی با طعم یک مگابیت... بسته ماهانه 50 گیگ بعدشم میره روی 256 کیلو بیتت === 80 هزار
محتوای مخفی: fair policy
بدرد نمیخوره چون ایرانسل مک تمام مودمای td خودشو داخل یه دیتابیس گذاشته و خارج از این لیست مودم رو شبکه TD فعال نمیشهنقل قول:
مبین نت هم این کارو میکنه؟ پس هیچی دیگه :n28::n03:نقل قول:
بک مگابیت؟ ۱۲۸ کیلوبایت؟ ۴۰ تومن؟نقل قول:
:n28:
رو فناوری بیسیم که هزینه دکل و برق خاصی داره، نامحدود دادن همین میشه دیگه، اصلا معنا نداره، باید قیمت رو بیاره پایین بجای نامحدود با این قیمت!!!نقل قول:
باید همون ساعتی شبانه نامحدودای سیم کارت معمولیارو بیارن روی TD بهتر ازین نامحدودای مسخرسنقل قول:
والا یه مبین نتی هم هست ....
این خاک ب سر حداقل دو برابر شبانه بده... مبین نت شبانه ۴ مگابیت رایگانه
سلام.
2 ماهی هست که آنتن مودم B5142 به طرز وحشتناکی ناپایدار شده و اکثر اوقات چشمک زن میشه.
2-3 هفته که منتظر بودم از پشتیبانی خبری بشه و دلیل این افت رو بگن که هیچ تماسی نگرفتن. بعد از 3-4 بار پیگیری فهمیدم جوابگو نیستن و اصلا براشون مهم نیست که سیگنال خوب یهو بد شده.:n22:
مودم رو جابجا کردم و نهایتا مجبور شدم مودم داخلی رو تو یه باکس پلاستیک بیرون از پنجره به دیوار وصل کنم تا یه خط آنتن بیاد. همونم راضی کننده بود که باز تو این یه هفته همونم ناپایدار شده و باز مودم چشمک زن شده.
امروز دوباره مودم رو آوردم داخل و اینبار بردم تو آشپزخونه (سمت مخالف جایی که رو دیوار بستمش) و تا میتونستم به سقف خونه نزدیک کردم و دم پنجره آشپزخونه قرارش دادم. بازم آنتن برگشت.:n19:
خلاصه انگار مدام دکل هاشون قوی و ضعیف میشه و هر لحظه باید دنبال جای مناسب برای نقل مکان باشیم. ساختمون خونه اسکلت فلزیه گمونم اونم تاثیر میذاره تو آنتن دهی چون مودم رو سطح کابینت آنتن نداره ولی بیخ سقف داره آنتن میده:n24:
سلام
در چه وضعیتی انتی دهی سیگنال بهتر میشه ؟؟
لطفا طبق عکس برام توضیح بدین ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من بعد از جابجایی امروز مودمم به این نتیجه رسیدم.
سلام
ببخشید یه چنتا سوال دارم
1.برای تعویض رایگان وایمکس به td-lte میشه به نمایندگی ایرانسل رفت؟
2.آیا باید حتما این طرحی که مد نظر گرفتن انتخاب کنیم برای دوره اول(5+10 گیگابایت اینترنت 3 ماهه به مبلغ 43،000)یا میشه یه طرح دیگه انتخاب کرد؟
3.آیا همه طرح ها اینترنت شبانه دارند یا فقط طرح هایی که به صورت،جمع دو عدد(مانند طرح مد نظر گرفته شده) آمدند اینترنت شبانه دارند؟
4.این محدود کردن سرعت نامحدود واقعیت دارد؟
5.به طور مثال اگر من طرح 32گیگ 1ماهه به قیمت 80 تومن رو بگیرم می تونم از ساعت 2تا8 با سرعت نا محدود(خیلی بالا)دانلود کنم یا خیر؟
سلام ...نقل قول:
جواب 1: بله میشه به نمایندگی رفت یا تو سایت shop.irancell.ir بری ..
2: اره اون طرح 15 گیگ سه ماهه اجباریه موقع تعویض مودم باید حتما انتخابش کنی..
3: هر طرحی که به قول شما جمع دوعدد هست شبانه داره اون حجم مشخصی که نوشته.
4:بله نامحدودش سرعت 2 مگابیتش میشه تقریبا 256 کیلوبایت دانلود... 1 مگابیتش هم 128 کیلوبایت که اصلا به درد نمیخوره. تازه حجم منصفانه ام داره
5: اون 32 گیگ طرح ماهانه تمام روزه ینی شما چه صبح چه نصف شب استفاده کنی سرعتت نامحدوده و بستگی به منطقه داره ..
دوستان زیادی ps4 انلاین بازی میکردن
یعنی هیچ کسی از playstation app استفاده نمیکنه ک جواب منو بده؟؟?؟:n04:
دوستان یه سوال !
اینترنت ADSL های وب منو مخابرات گند زده بهش و الان سرویس مزخرف و بی ارزش خودش با قیمت 4 برابر داره میفروشه !
می خوام TD-LTE بگبرم ولی ایرانسل منطقه منو زده تحت پوشش مودم خارجی، از طرفی هم پشتبام آنتن بگذارم ممکنه دزد ببره! ایرانسل هم میگه باید مودم از خودم بگیری ولی اصلا مودم داخلی درست حسابی نداره تو سایتش. از این مودم LTE ها که دیجی کالا با آنتن های حرفه ای گذاشته بگیرم بکارم میاد ، این محدودیت که ایرانسل گذاشته نمیشه دور زد مودم داخلی قوی تر گذاشت ؟
همه جای دنیا وقتی دستگاه خودشون را LOCK میکنند ، یا رایگان میدن ، یا با قیمت خیلی پایین تر با قرار داد 1 ساله 2 ساله ! از طرفی دستگاه های Unlock دیگه هم راحت میتونه بیاد تو شبکشون!
ایرانسل کلا قضیه را سر و ته فهمیده ! هم مودم داره به قیمت یا بلکه گران تر میده و هم اینکه نمیگذاره خودت مودم قوی تر تهیه کنی !
اخوی سیستمشون کندن از جیب مردمه البته راه کج به مقصد نمیرسه، یجا میخورن چوبشو.نقل قول:
شما بهترین گزینه مودم خارجی بیرون پنجره بذاری.
شرکت دروغگوی ایرانسل مودم وایمکس رو عوض نمیکنه به ال تی ای
منزل ما تو نقشه تو محدوده سبز پررنگ و مناسب برای مودم های داخلی هست. اما در عمل اصلا سیگنالی نداریم. باید کل منطقه رو بگردم یه جا شاید چراغ آنتن ثابت شه. (امروز جایی رو کابینت های بالایی نزدیک سقف آشپزخونه تونستم سیگنال رو شکار کنم:n02:نقل قول:
به این حرفاشون توجه نکنید. بهترین کار گرفتن مودم امانی و تست کردنه.:n36:
دوست عزیز شما همه این کارارم بکنی و بهترین مودمم بزاری، باز سرعتی که ایرانسل تبلیغشو میکنه بهت نمیدننقل قول:
TD LTE ایرانسل توو روز بهت بیشتر از 2 مگابیت (250 کیلوبایت) سرعت نمیده.!! تازه اگه مثل من سیگنال مودمت عالی باشه
فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3..
بسته های عیرحجمی هم که بهتره راجع به سرعتش صحبت نکنیم. دوستان واقفند...
الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه... پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه... والسلام
نقل قول:
دوست عزیز شما همه این کارارم بکنی و بهترین مودمم بزاری، باز سرعتی که ایرانسل تبلیغشو میکنه بهت نمیدن
TD LTE ایرانسل توو روز بهت بیشتر از 2 مگابیت (250 کیلوبایت) سرعت نمیده.!! تازه اگه مثل من سیگنال مودمت عالی باشه
فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3..
الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه... پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه... والسلام
دوست عزیز شما همه این کارارم بکنی و بهترین مودمم بزاری، باز سرعتی که ایرانسل تبلیغشو میکنه بهت نمیدننقل قول:
فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3
الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2 مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه. پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه. والسلام